Nagyon kibővült a kinálat úgy látom!! mi ez a sok új néni??
Nagyon kibővült a kinálat úgy látom!! mi ez a sok új néni??
srácok Alexa, Nikky, Bogi róluk tudtok valamit?
Mi lenne ? :D lelettem cserélve :D
Hello valaki tudna irni Regiről és Liana?jah és Lara ha valaki egy pár sort irna roluk megköszöném!
Szia!
A város *** moderálva *** (GYULÁS) részén dolgozik :-)
Olvass utána!!!!
Sziasztok én azt mondom a lányok 90 % a között áll valaki vagy ha elkezdik maguknak rájuk mennek én ahol voltam ésszre lehetett venni a lányokon meg a fotókat ki csinálja.pl a lányokról. Ha azt mondja ő magába dolgozik magáról nem tud fotót csinálni,ha két csaj van és mind a ketten a képen rajta vannak akkor is valaki lefotózta őket.Ebből le lehet vágni h áll valaki mögöttük.
Sziasztok!
Szeretném megkérni azt aki járt már Barbi (18) -nál, hogy írja le milyen a csaj. Érdemes-e elmenni hozzá, lehózás-e illetve milyen tapasztalatokkal távozott. A válaszokat előre is köszönöm.
És ez miért zavar téged??
Sziasztok fiuk
aki tudja a citris emailem NE IRJON RÁ mert ma hajnalban feltörték :@ :@
Eszed nincs akkor ne írj!!!
Sziasztok.Tudtok ajánlani valakit aki csak orált is vállal.Köszönöm.
GYULA AMIT IRTÁL VADBARBYRÓL AZT MIRE ÉRTETTED?
Helló!
Valaki tudna írni beszámolót a Bogi nevű fiatal lányról?
Vagy tud valaki korrekt fiatal lányt?
Alacsony legyen, kis mellekkel és szemtelenül fiatal legyen.
Várnám a válaszokat!
Köszi!
Üdv. mindenkinek!
Ajánlani ilyet nemi igazán tudok, esetleg próbáld meg az "Évike kezdő(24)" néven futó lányt. Ha valaki volt már nála, írhatna pár szót.
Bár most hogy jobban megnézem a fotóit nem biztos...
Szia Petya!
Bogi szemtelenűl fiatal!!!
Ha elmész, szerintem nem fogod megbánni!
És reménykedjünk, hogy már nem volt benne egyikőnk címe se. Csak azt tudnám kinek kell ennyire a specifikusan erre az oldalra elkészített e-mail címed. :O
fütyi ha voltál már boginál, egy beszámolót sokan meghallgatnának (elolvasnának).
Ne haragudj, nem bántásként, de akinek a fotókon ilyen retkes, ápolatlan a lába annak az egyéb testrészei milyenek lehetnek? Inkább a kedvem ment el. Bocsi, de nekem nem jön be az ilyen.
Helló Andante!
Magasság 160, mellbőség 80, életkor 22 és korrekt. Ezek az adatok beleférnek az elképzeléseidbe?
Mármint,hogy én téged lecseréltelek?Még meg se csaltalak!!Te voltál az utolsó akivel voltam.Még feleségül is vennélek,de hát... kosarat kaptam...