7 órás regisztráció😂😂😂 önreklám a legrosszabb reklám😂😂 bárcsak a matek kémia lett volna anno ilyen egyértelmű mint ez:)😂😂
7 órás regisztráció😂😂😂 önreklám a legrosszabb reklám😂😂 bárcsak a matek kémia lett volna anno ilyen egyértelmű mint ez:)😂😂
Viktoria 27 fiatalabb lett 3 évvel, jelenlegi profil szerint 24, még 1 év eltelik és tini kategoriába tehető 😃
De legalább ne úgyanúgy írnád, mint a két bemutatkozásod mindkét adatlapodon... :D :D Egybeírva midnen, nulla írásjel és ékezetek nélkül...
Átlátszó mint a folpakk😉
Szia kinga nagyon jo volt veled jol ereztem magam minden egyes pillanatot es minden egyes perc jo volt veled nagyon isteni a franciaja minden kedves úri embereknek ajánlani tudom ezt a szep hölgyet jol végzi a dolgát mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szep hölgyet urak senki se hadja ki kingácskát ❤❤❤❤maskor is fogok menni hozzad szep gyönyörű kingacska 😍😍
Orchidea és Ivon hozzájuk lehet menni megbízható régi szolgáltatók.
Zita 27 Azt hiszem nagyon jó évkezdés:) egyszer régebben már találkoztam vele csak sajnos azóta nem járt a környéken:) képek teljesen valósak sőt élőben szerintem még jobb:) nagyon aranyos cuki lány semmi flegmaság semmi nagyképűség! Egy órára mentem maximálisan kihasználtuk nagyon jól éreztem magam:) franciában valami isteni nagyon kimagasló! Szex közben is meg kell mondjam hibátlan nem tudnék semmi rosszat mondani és nem is akarok:) részemről nagyon ajánlott kár kihagyni:)
Sziasztok érettebb hölgyek(40+) közül kiket ajánlanátok nyugodt szívvel?? :P
Én is voltam nála még debrecenben.Lehet hogy a képek csalósak,de nem ő az egyetlen régi képekkel hírdető hölgy.Számomra a szolgáltatása kifogástalan.Én kedvelem.De ízlések és pofonok.
Két évvel ezelőtt Lili néven dolgoztam nem 10 bőrömön nem világos De látszik a képeken.
Muszáj volt telefonszámot váltanom mert egy úriember elvitte a telefonom.
Köszönöm a korrekt választ:) ennyit vártam igen nem a sok colombót én is láttam a szám azonosságot de azt is a 2 lány nem
ugyan az hasonlítanak de képen is látszik van különbség!
De igazad van én régebben Lili néven dolgoztam és azóta új számom van és két évvel ezelőtt történt a dolog hogy nevet és telefonszámot változtattam mert egy kedves úriember elvitte a telefonomat....., tegnap kiírta valaki hogy fotósom Na gratulálok hogy fehér bőrűnek rakott ki Igen én félvér vagyok de ha valaki nem tetszik nem kell eljönni
Köszönöm nektek végre így már csak elhiszik. 😀
Mielőtt mindenki nagyítót ragadna és elindulna a pro-kontra háború, szeretnénk megnyugtatni a kedélyeket: Viktória és Amanda két külön személy. Mindketten fiatalok, csinosak, eléggé hasonlítanak is egymáshoz, de nem azonosak.
Ennyi Sherlock Holmest még életembe nem láttam, arra nem gondoltok ketten vannak?! Csak mondjuk egy a telefon szám. A képek se nagyon egyeznek a két hirdetesnel.
Ketten dolgoznak, csak egy telefonszám van megadva. Tudom, mert láttam 😊
Én úgy tudom, hogy ő ugyanaz a személy mint Viktória 21. Márpedig Viktória 21- ről eléggé pozitív vélemények vannak. Nézz utánna.
Sziasztok.
Jelenleg Eda 30 néven hírdető hölgyről pár szó. Régi hírdető,volt több neve is.Számomra hatalmas csalódás volt,+10 év,+20 kg ,a bőre sem világos,a fotós nagyon jó munkát végzett a képeken!
Kerülendő kategória!
Sziasztok! Amanda19 nél volt már valaki? Aki volt legyen szíves írjon vagy itt vagy privátba ne tetszik vagy nem tetszik jelet tegyen! Köszönöm!
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!🙂🍾🥂