Ő engem is érdekelne.
Ő engem is érdekelne.
Sziasztok!
Lara 51! Valaki volt már a hölgynél? Tapasztalat róla illetve a szolgáltatásáról? Előre is köszönöm!
Gondolom lenyugodttál, hogy te is kiadhattad a fotóra a garanciát! Az is biztos tisztában vagy vele, akkoriban is voltak már tetkók csak azok ezen a képen nem látható helyen vannak.
ez már ő lesz, de az 5 évvel ezelőtti fotókkal hirdet, amikor még a sógorok fővárosában dolgozott.
itt még nincs szilikon cici sem, tetóválás sem :D
Űdv makktársak.
ez lett volna az újabb próbálkozás, de a szerkesztőséget most nem sikerült átvernie :)
No para! Minden gond nélkül meglátogathatod, megbízható jó csaj! És szép is!
Sziasztok. Anita 30 ról valakinek infója? Köszönöm
Ő és a hozzá hasonló hirdetők rombolják le a látogatók bizalmát! Mert valjuk be igencsak csúnya dolog hirdetőként visszaélni egy fitnesedző képeivel!!! Kell következményeknek lenni! Mint látom lett is.
Sziasztok!
Régi vágyam egy olyan tocsogós olajos kef***s. Nem tudtok valakit aki vállal?
Nem csak kis masszázsolaj, hanem rendesen csússzunk egymáson és had tocsogjon!
Szolgáltatók is írhatnak!
AJóARoszÉsÉn
voltál nála korábban, nagyobb mellei vannak és tetoválás a mellei között ez nem az a nő...
Valaki volt nála, hogy most ő vagy a barinője rendel ott?
Infoért cserébe infó Viki20 brutál jó francia fiatal roma csaj teste egybe van pici mellek nagyon oda teszi magát ajánlott ellentétben melanie 19-el a nagyerdő környékén voltam nála francia 0 pénz kidobás az egész csaj ígér mindent megdughatod mint egy tengeri csillagot max
Üdv mindenkinek újra itt a fórumon a lina 25-ről van valakinek tapasztalat csapó utcán
Szép napot mindenkinek. Lola48 ról szeretnék érdeklődni! Ha lenne valakinek infója ossza meg velem, jöhet privátba is. Köszönöm szépen.
Értem, kicsengetted Júdás 30 "ezüstjét" egy harmatgyenge francseszkáért! :D
A ducibb korosztályt nem tudom értelmezni!
Azzal meg szerintem tisztában vagy, hogy 50 feletti Nőket nem látogatok a 6x eseket meg pláne nem.
🤣🤣🤣
Szia Nándi
nem rémlik már az utca neve, de lehet vértanú volt...
A fotók nincsenek köszönő viszonyban sem azzal a nővel, aki fogadott. Ha egyáltalán ő volt...
Pedig én naiv kisfiú létemre, azt hittem a haver javaslatára, hogy valóban bomba nőhöz megyek. Itt látszik meg, hogy kinek mi az ideál. pl. Nándinak az öregebb korosztály.
Nekem a ducibb korosztály... de ez a hölgy több volt mint duci...
Akinek sok pénze van, menjen oda elszórni :D :D
Ne azzal legyél te elfoglalva, hogy milyen az ízlésem meg mivel és kivel vagyok elégedett!
Inkább azt a történetet öntsd szalonképesen írásos formába ami az egyik Aradi vértanúról elnevezett utcában történt veled! :D
Követem, nagyon érdekel!!
biztos már letesztelted és tapasztaltból beszélsz :D :D vagy nálad magos a mérce, nem elégszel meg egy idősebb nővel sem...