Mer' bisszztoss mással voltál elfoglalva mikor "kezelés"be vett ....
üdv:
spray
Mer' bisszztoss mással voltál elfoglalva mikor "kezelés"be vett ....
üdv:
spray
És már nem is ez volt a neve legutóbb. 😀 El is felejtettem megkérdezni tőle miért váltott nevet.
Ha kimegyek a "Doberdói" harctérre............ :D
szia
van ő, csak a kemény magnak :)
Sziasztok!
Dolce massage-ról van valakinek infója? Sajnos már elég régen láttam a hirdetését.
Sziasztok!
Szabrinaaa (32) érdekelne. Ma meglátogatnám, viszont először megkérdezem tőletek, hogy megérős-e és van-e valakinek friss tapasztalata vele. Előre is köszi, ha írsz!
Kamilla 28-ról szeretnék érdeklődni, véleményt.
Tegnap felhívtam a drágám, nekem nagyon drága.
Aki tud valamit Eni(28)-ról, ne tartsa magában!
Úgy értettem, hogy a hozzáállásáról árul el sokat. Még ő van megsértődve, hogy nem felejtetted el hogy lehúzott.
Aztán 1órára fizettem be
Szerintem semmit nem árult el. 20percért 45ezer
Azért drága egy nő
Én elolvastam. Azért a hölgy válasza is elég sokmindent elárul.
Olvasd el a hirdető értékelései közt az utolsót. Egyébként beszarás, hogy ha valaki jó véleménnyel van egy olyan emberről, akinek esetlegesen rossz tapasztalata volt vele, az már egyből kamuprofil meg önfényező! Mindenki oda megy, ahova akar!
Komolyan kíváncsi lennék erre a "hároméves" sztorira! Mert a szerzőtől semmit nem olvashattam itt a csajról! A "Szép, csinos, korrekt!" Csak nem valami Ön fényezést akar kivitelezni??
Kb 10en rám írtak miután írtam a győri fórumban is
Láss csodát .....
Akkor miért nem jön győrbe ha ennyire nem igaz a dolog?
Na hát... Ezt te honnan tudod?
De akkor írd már ki hogy mi volt a lerázos szöveg is
Elég sűrűn jár Dbben, biztos vannak beszámolók.Kellemes,de nem szakszerű masszázs.Erotikus rész "hangulatfüggő"Ne lepődj meg,ha idő előtt jössz el...Persze ,nem lehetnek mindenkivel jó tapasztalatai az embernek.Lehet valakivel"szuper kedves"
sziasztok
valaki járt már nála?
Fanni28
jöhet róla infó privi üziben is
köszönöm szépen
“Lehúzós lett”, írod ezt úgy, hogy 3 éve történt az eset és még a helyesírással is meggyűlik a bajod.
Egyébként ajánlom a hölgyet! Szép, csinos, korrekt!