Centaur Photography által mutatott fotsoppolt képi világ és a valóság ráncossága szembetűnően erősen eltér!
Aki nem hiszi járjon utána!
Centaur Photography által mutatott fotsoppolt képi világ és a valóság ráncossága szembetűnően erősen eltér!
Aki nem hiszi járjon utána!
Sziasztok maktarsak!
Valaki tudd esetleg elerhetoseget a holgyhoz mondta h valal vedegeket de nem fogg mar hirdetni a napokban ossze tort a telefonom es nincs meg a szama!
az egyetem sugar uton rendelt kozel az omw kuthoz egy afrikai szarmazasu neger no maszirozast valalt szimpatia alapjan francia befejezzesel!
vagy ha esetleg tudd valaki neger not kozelunkben irjon valaszotokat koszonom szep napot!
Ne menetelj be az erdőbe! Miért kellene követni bárkit is? Tettél egy ajánlást, reagáltam rá ami alapján elbizonytaladottál! Akkor miért is nekem kellene bizonyosságot szereznem? Ha kétejeid vannak járj magad utánna! Az a tuti infó nem amit más mond! Nemes egyszerûségel zárnám is ezt a témát.
Nándi én már nem tudom követni, ki rendel ott és milyen fotókkal?
Azt tény, hogy a fotók divatoldalakról lehettek összeollózva.
Megkérlek és meglátogatod a hölgyet? Nálunk csak 10.-én lesz fizú, azt követően tudok elemenni hozzá, mert nemolcsó :D
Kétségtelen, hogy most a képek fénykép garanciások (ez azért korán sem jelent azonosságot)!
Nekem mégis vannak olyan érzéseim, hogy valami divatfotózásról vannak mentve.
Az viszont tuti, hogy a plázával szembeni udvarban rendelő csaj aki ezzel a telószámmal az általad is említett T néven volt az 101 nem az aki most van a képeken.
Mivel a regisztrációd 2021 es így feltételezem attól régebbi időtávlatra nem kell visszatekinteni!?
Mer azt megelőzően 3 olyan nevű is volt.
Onnantól kezdve a városban viszont én csak egy mozdonyszőke csajra emlékszem aki több néven speciel (Nicole néven is) hirdetett és néha volt szőkére is festve!
Azzal segíthetsz, hogy arcos képekkel hirdetett e?
Ha igenlő válaszod van azt akkor tedd privátban!
sziasztok
Most nézem, hogy a Timi-Laura névvel hirdető hölgy Meli névre váltott új regisztrációval változatlan telószámmal?
Minden egyes alkalommal más hölgy van ott, valaki volt nála az utóbbi pár héten, és látta hogy ki rendel ott valójában?
Köszönöm szépen
sziasztok
Ő engem is érdekelne! Jó kis csaj volt és mindent is vállalt!
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni egy csaj keresésében. Nicole nevű bomba csaj. Debrecen, Burgundia utca volt a helyszín. 165-170 magasság, a feneke fölött tetkó. Nagyon csinos, volt mit fogni rajta. Dús keblek, nagy fenék. Fekete haj, barna bőr. Legutolsó találkozásunkkor azt mondta, hogy lehetséges, hogy nem lesz már olyan aktív, de néhány vendégével szívesen találkozna alkalomadtán és mondta, hogy bátran keressem. A gond csak az, hogy időközben az erre a célra használt céges telefonomat kicserélték, így elveszítettem a számát, mielőtt menthettem volna és a hirdetése sincs már fent hónapok óta. Esetleg ismeri valaki? Ha bárkinek megvan az elérhetősége, akkor hálás lennék, ha megadná, vagy ha csak az az infója van, hogy már végleg abbahagyta, az is jobb a semminél. Előre is köszi mindenki!
Ezt most nem értem. Fordítást kérhetek?
Helló Makktárs
már beugrott a csaj, kiről van szó, a nagy magyar törzsgyűlésen(kurultáj) szokott megfordulni ha a jó infót kaptam a törzs látogatójától :)
nézz szét
szia
Sziasztok!
Hátha van infó valakinek: Debrecenben hirdetett de igazából Létán dolgozott Mia néven egy fekete hajú hölgy.
Mindíg volt a neve előtt egy jelző amit cserélgetett és nem igazán szalonképes szó, szó összetétel volt.
Kaptam infót a külföldi helyéről, de ott nem sokat hirdet, szóval sanszos hogy itthon van sokat.
Ha tud valaki infót róla megköszönném. Ha Mia te is olvasod kérlek írj rám privátban.
AJóARoszÉsÉn
Látom siketesen leellenőrízted az infót. :)
Sziasztok!
Csapó utcán hirdet. Esti időpont miatt parkolás könnyen ment.
Aranyos nem túl magas csajszi. Alakja nem túl vékony, de nem is duci. Kis poci van.
Árak alsó közép kategória.
Elsőre, a tusolás után, egy világbajnok 10/10 franciát kaptam. Leültettem az ágy szélére, és elé álltam. Nagyon profin csinálja. Az eredmény a szájába ment, amit diszkréten a zsepibe tett.
Egy kis beszélgetés és második menet. Megint francia majd hátulról.
Itt jegyezném meg hogy míg más csajoknál egy óra is egy menet Dórinál a félórába is belefér 2 menet ha te bírod.
Kifejezetten megérte a látogatás. Tuti megyek még.
AJóARoszÉsÉn
Szia Nándi
igazad lehet, amikor én voltam nála ,akkor Timi néven hirdetett és jobban visszagondolva az alakjára, tetkóira arcára, ezen hirdetésben lévő hölgy nem ő, több érv is alátámasztja.
Lehet valami barátnője használja úgyan azt a számot, tessék meglátogatni ismét, akkor megbizonyosodhatsz róla, hogy ki is ő.
köszi az észrevételt a két hölgy személyéről
Ha jártál a hirdetőnél akkor fel kellett tűnnie, hogy vannak a csajszin tetkók de nem ott és nem azok amik itt a hirdetés képein látszanak.
Mert ha Te ezeket a tetkókat láttad akkor nem azzal a hölggyel voltál aki párhónapja ezzel a számmal de más néven hirdetett!
Sziasztok
Evelin34
belváros, vékony csinos tetovált nő, nem tudjátok mi van vele? aki járt nála biztos tudja kiről beszélek.
Nagyon jó nő, várnám vissza :) intelligens és mosolygós :)
Sziasztok
voltam nála, dekoratív csinos hölgy, maximális szolgáltatással. Igaz nem a masszázsra van kihegyezve a történet, hanem mást hegyez.
Ki volt még nála, tudna élménnyel beszálmolni?
Köszönöm
sziasztok
sziasztok Makktársak!
Köszönjük szépen a szerkesztőségnek, hogy újranyitották a fórumot. Vezekeltünk és csak a helyi fórumba tudunk benne körbenézni, hogy háta látunk valakit a hirdetők közül, akiknél már jártunk.
Meséljen mindenki, lássuk kivel mi történt az elmúlt fél évben, hány lyuksogór beszámolóját láthatjuk.
Köszöntök mindenkit
sziasztok
Kaptál privát üzenetet! Azon a linken megtalálod akit keresel!!