Nyugtass meg!
A "nem jellemző" nem azt jelenti, hogy soha nem fordult elő?
Mert rossz napja bárkinek lehet, spec neked is.
Olyankor inkább viszont pihenni kell.
Nyugtass meg!
A "nem jellemző" nem azt jelenti, hogy soha nem fordult elő?
Mert rossz napja bárkinek lehet, spec neked is.
Olyankor inkább viszont pihenni kell.
Szép Napot kívánok!
Köszönöm szépen, sajnálom hogy így érezted .
Az unott szó ,enyhén unott nem jellemző Rám!
Biztos vagyok benne hogy nem voltál kommunikatív mert nem egy visszahúzódó unott Nő vagyok ,viszont nem tudok megfelelni mindenkinek nem is lehet .Mielőtt bármi történne megnézem minden rendben van e odalennt 🙂😛 nem Rád irányult ez mindig így van !Ne vedd sértésnek ,de nálam ez van ,kinézettől függetlenül!Találkoztam már furcsa dolgokkal ,de nem is szeretném túlragozni az egészet ,elnézést kérek ha személyes sértésnek vetted!Szép napot kívánok !
Néhány hete volt Zita 30
A hosszú fekete hajú fiatal hölgy.
A helyszín a Jordán folyó medrében lêvő városról kapta, a legmélyebben lakott település. Ez utóbbi itt is igaz, hisz a földszinten van a búvóhely.
Háát, nem volt túl jó passzba, hívásomkor kért még pár percet. Érkezésemkor enyhén unott hangulat... Talán nem jöttem be neki. Hát van ilyen.
Az ágyon térdelt nekem háttal mikor beléptem a zuhany után. Gondoltam, közeledek kicsit. Megpróbáltam hátulról megölelni, esetleg megnézni az ikreket...vizes a hajam( mármint az övé) oda feküdj le....
Na mondom ez de jó. Elkezdte az ezredest felturbózni, de mielőtt bevette elkezdte nézegetni: megvizsgállak, mondta teljes komolysággal. Ez kicsit lelombozott ami részemről rá is nyomta bélyegét az együttlétre. Hát visszatérője nemleszek, bár igaz ami igaz a teste elég jó. Bár ebből sem engedett sokat megtapasztalni.
Nekem se jött be..... Nagyon gépies volt....
Sziasztok
Bella(39)
Zita(34)
Tapasztalatok-vélemények?
köszi
Nekem ő csalódás volt. Vagy 2éve voltam de full unott, fadarab effektus volt. Semmi átélés
.kb .az alugi vártam hogy túl legyünk rajta. Akkor Doberdó környékén egy naaaagy új építésű házban volt, sarkon.
Sziasztok!
Anikó41 szőkehaju milf-ről mik a tapasztalatok? Érdemes meglátogatni?
Az oldalon is szoktak olyan lányok lenni akik vállalnak autost ha már téged a zöldövezeti izgalmak fognak meg.Az alapból mindig kint állok hááát te tudod.
A klinika környékén lézengtek még néha de az valóban lenne hozzájuk gyomrod?
Sziasztok!
Vannak még utcán lányok Debrecenben valamerre?
Thx
Napok óta próbálom de a hivott szám nem elérhető..
Odett42 valaki járt info róla? pmben köszi
Engem elvarázsolt! Valaki írt is róla véleményt.
Sziasztok .A kassai és Zöld utca környékén tud valaki lányokat? Természetesen akik lakáson dolgoznak.
Sziasztok!
Lola30? Volt már nála valaki?
Előre is köszönöm! :)
Sziasztok! Hajdusamson Niki masszázs).. Egy kis infót szívesen vennék.. Jöhet privátba is köszönöm
Így már nekem is világos. Én sem értettem mi ez az idegenkedés, de így hogy kifejtetted, már értem. És igazad van
Minden nézőpont kérdése a tied, amit leírtál.
Nincs is ezzel semmi baj.
De a másoké, mint az enyém is lehet más.
Nem akarok hosszú okfejtésbe bonyolódni!
Így csak röviden fogalmazom meg, hogy engem mi tart vissza azoknak a lányoknak egy részétől, akik más országokban is szolgáltatnak!
Azt sem állítom, hogy ez minden külföldi „intézményben” úgy van!
Főleg azt nem, hogy akivel a mondanivalómat szemléltettem ott is.
De speciel én had ne vágyjak már olyan csaj társaságára, aki nyelvtudás hiányában (vagy nem hiányában) a kinti „munkahely”diszpécserének irányítása alatt áll!
Érted, nem Ő dönt kivel igen és kivel nem…….!
Szóval az ilyesmikért részesítem én előnyben a stabilan hazai”játékosokat”!
Záró gondolat: Próbálom és azt hiszem sikerrel is kerülöm a hazai "menedzsment" által üzemeltetett helyeket is.
Nem kötözködni szeretnék, csak megérteni a gondolatmenetet. Mi azzal a baj, hogy valaki Ausztriában is "dolgoziik" ?? Azt tudjuk ugye, hogy itt nem szűz lányokat szokás keresni. A vidéki lányok közül többen turnéznak országszerte, és bizony vannak közöttük igen jó szolgáltatók. (Pl. egyik kedvencem, Zita22) Most akkor hol a különbség, hogy amikor valaki nem a ti városotokban rendel, akkor Ausztriában van vagy Szombathelyen? Én soha nem gondolkodtam el azon, hogy egy lány, mondjuk az említett Zita, hol van amikor éppen nem hirdet. Nem a feleségem, nem a szeretőm, nem érzek jogot sem rá, hogy nyomozzak utána. Amikor elérhető távolságban van akkor keresem, igénybe veszek egy szolgáltatást, és azon az időn kívúl részemról aztán élhet tisztes családanyaként Szlovákiában vagy szolgáltathat Ausztriában, én a a vele töltött időben jól éreztem magam, ennyi a lényeg. Aki meg "új lány a városotokban" az természetes, hogy máshol már nem új. Vidéken, amilyen a felhozatal, én örülök, ha van néha új, akkor is, ha mások őt már unják.
Ezt csak megerősíteni tudom, teljes mértékben igazat adok a bölcsnek, ez így minden mondata igaz.
Ha valaki szemfüles több leányt is ki tud szúrni a sógorknál :)