Ennyire fájnak a csontjaid hogy masszázsra jársz? Azt is masszírozzál, amibe nincs csont? 🤣
Ennyire fájnak a csontjaid hogy masszázsra jársz? Azt is masszírozzál, amibe nincs csont? 🤣
sziasztok
még múlt héten meglátogattam a hölgyet, gondoltam ebben a hidegben jól esik egy kis gyúrás:
fantasztikusan jól érzetem magam, köszönöm szépen.
nagyon összekovácsolódtunk, megyek máskor is
sziasztok
azt nézzétek, ki tért vissza pár hónap kihagyás után:
a stílus a régi, a szolgáltatás is valszeg :D
sziasztok
ebben az esős időben gondoltam megleszármaztatott magam.
A hölgy csinos, igényes, ápolt. A interspar környékén elérhető.
Egy élmény volt, ajánlom mindenkinek, azért sokminden van nála :)
Szia Bölcs Nándor!
ha jól emlékszem, akkor ezzel a hölggyel kapcsolatosan rosszba futottam a monostorpályi utcán....
kerülendő
köszönöm
szia
Mostani vagy régebbi tapasztalatokat szívesen vennék!
Én is jártam már így...... Telóba csengő cuki hangj.... A helyszínen egy olyan ordas... Volt... Hogy a szőr kiszurta a hátamon az inget...
Főleg olyan helyen ahol diszpécser van.
Valóban mikor felhívja az ember a lányt akkor sok minden kiderül a forgalmazásából és a gesztusokbol ebben igazat adok neked.De sokszor a személyes találkozókor jön a hideg zuhany.A képek sajnos sokszor nem fedik a valóságot.
Kedvtelenül ne dolgozzon senki,de véleményem szerint telefonon keresztül azért sokminden átjön mindkét fél részéről.
Részemről lezártam a témát🙂
Én inkább azokra a hölgyekre neheztelek akiknek az adatlapján fel van tüntetve mit is vállal alapból sőt meg is beszéld vele de mikor oda kerül a dolog mégis nemet mond. Egyébként valóban ez egy üzlet de sajnos egyre jobban elkorcsosul a dolog.Nezzetek meg azokat a lányokat akik korektek szinte lehetetlen bejutni hozzájuk tülekedés van az ajtojuk előtt.
Tételezzük fel, hogy valakinek kedvetlen hangulata van. De mégis bevállalja a vendéget. És egy ilyen kedvetlen hangulatú hölggyel elkezd a vendég beszélni a problémákról,annak kb.borítékolható a végeredménye....attól tartok nem pozitív kimenetelű..
Tudtommal nektek is van módotok véleményt írni, van rá külön topon. Így ezt el tudom képzelni. Ami pedig a személyes megbeszélést illeti van amit és akivel érdemes és van ahol felesleges. Például volt már mikor idéztem hölgyet építő jellegű technikára vonatkozó kritikával. És nálam meg is fogadta. Valakinél viszont nagyon nem lehet. Mert ő tízen éve ezt csinálja tudja hogy kell. Amire kénytelen voltam visszaszólni hogy én meg több mint negyven éve hordom már a lábam közt , csak jobban tudom mi a jó 😀
Azért én ezzel a gondolatoddal nem értek egyet…igenis,mondja el személyesen ha problémája volt, talán még segítő szándékú is lehet…szerintem ez alap dolog lenne,mert normálisan,tisztelettudóan is meg lehet(ne) beszélni a dolgokat!!!
Képzeld csak el, fordított helyzetben…ha mi is írnánk véleményt!!!!🙂😉
Abban a tényközlésben,hogy volt egy hátra arc, és ez töröltetik! Mi is a vélemény??
Ha a helyszínen nagyon másmilyen, mint a képeken akkor olyan csúcsszuper már nem lehet
Ja és félreértés ne essék , ez nem direkte ellened szól. Csak úgy általánosságban. Mivel nem voltam nálad fogalmam sincs hogy jó vagy rossz hirdető vagy-e.
"nyilván sokkal könnyebb itt névtelenül negatívat írni bárkiről,mint személyesen közölni az adott hölgynél"
Nyilván normális udvarias ember nrm fogja szó szerint azt mondani hogy ", Babám ez bizony elég gyengécske volt" De amelyik hirdető nem most kezdte az azért pontosan tudja a vendég metakommunikációjából, hogy elégedett volt-e és jön-e újra.
Először is Szia🙂
Nem érzem körbemagyarázásnak a kiírásomat…nem azafajta ember vagyok🙂
Sokan nem látják át a dolgokat a MI szemszögünkből…
De nyilván sokkal könnyebb itt névtelenül negatívat írni bárkiről,mint személyesen közölni az adott hölgynél😉
Ennyi…szép napot
Kedves Nándi!
Igen igen de akkor ha szolgáltatást se vetted igénybe mi alapján van a vélemény? Attól,hogy valakinek nem jönn be az arca vagy a testalkata nem egyen értékű azzal,hogy rossz szolgáltató lenne!