igen...... "köszönjük Emese.."
és: fő a humorérzék
üdv:
spray
igen...... "köszönjük Emese.."
és: fő a humorérzék
üdv:
spray
 Lacibetyár · Újonc ·
Lacibetyár · Újonc ·  miért is riasztottam el?
járj nyitott szemmel és szélesebb látókörrel, akkor láthatod valahol... ha nem itt akkor hol?
 Nándi · Őstag ·
Nándi · Őstag ·  Nem gondolom, hogy annyira megriaft volna! Inkább hétvégi pihenés lehet a felfüggesztés oka.
Nnna.....elriasztottad
 Lacibetyár · Újonc ·
Lacibetyár · Újonc ·  az ékszerdobozban ár jártam mélyen :D
 Lacibetyár · Újonc ·
Lacibetyár · Újonc ·  szia
látogasd meg a debreceni ügyfeleket :)
mikor jössz majd debrecenbe?
 Lacibetyár · Újonc ·
Lacibetyár · Újonc ·  Sziasztok
van egy idősebb teltebb szőke nő, aki szintén szolgáltat ill. lányokat patronál a lakásában a pista út környékén.
A korábban említett jótestű de fejben problémás nő is ott adja le a vámot :) cserébe a helyért ill. a tanácsokért
Mindkettő jó választás.....
 Nándi · Őstag ·
Nándi · Őstag ·  Lola50 a test tájékon.
 Nándi · Őstag ·
Nándi · Őstag ·  😁 Pl az "Ékszer" bolt is a három egyikén van.
Kishegyesi-Derék István kijja,?
 Ashley (34)· nyíregyházi szexpartner · Újonc ·
Ashley (34)· nyíregyházi szexpartner · Újonc ·  Szia!
Keress bátran.
Ash :*
sokunknak volt. Vele nem fogsz mellé.
Sziasztok! Szofi 48 ról esetleg privatba kaphatok kis osszefoglalot akinek mar volt hozza szerencseje! Koszonom
Alexan(😉) kedvéért: aznap lett meg a RöLtex
😎😎
Én is kíváncsi lennék rá. Masszázs milf kategóriát rajta kívül nagyjából már kimerítettem a környéken.
Szerintem annál is kevesebb.
Ejha!A kérés majdhogynem sci-fi ha ilyen lányt találsz itt azt jól becsüld meg.Az esélyed erre 1:1MILLIOHOZ
 Káen · Újonc ·
Káen · Újonc ·  Valóban sokan nem az eszükről híresek és elfelejtik hogy nem köszönömért csinálják de azért reménykedem 🤙
na ilyet itt sajnos nem találsz. Nincs nálunk ennek kultúrája, el kell ezt fogadni, talán Pesten.
Itt manager félidőnél becsenget, "barátnőjét" hozza-ajánlgatja, hívogat utána napokig faszságokkal. Ezek még mind persze a jobbik esetek.
Diszkréció? :D Magának a szónak a jelentésével sincsenek tisztában, nem tudják mi a faszt jelent. Olyasmi ez, mint a barátnő "filling" vagy az "eckort".