Akinek sikerült már Any 44-et megspricceltetni írjon már rám! 😅😋
Akinek sikerült már Any 44-et megspricceltetni írjon már rám! 😅😋
szerintem ne ő az akire gondoltam...
bár a fene tudja...
Kedves Lacibetyár
Szerintem minden hölgy azon van,hogy a vendég jól érezze magát, hisz ez a mi érdekünk is!!!
Mivel mindenki más,-illetve mást vállal így a ti döntésetek,melyik hölgyet látogatjátok meg!
De az,hogy “unott fadarab” vagyok,szerintem pont nem illik rám…🙂
Köszönöm a pozitív szavakat🙂Szép napot
sziasztok
ennek a fickónka volt egy Evelin hirdető nevő társa, aki masszázst és egyéb szolgáltatásokat nyújtott debrecen belvárosában. Üdvözöllek!
Biszexuális és kíváncsi heteroszexuális férfiak jelentkezését várom, akik szeretnék kipróbálni az orális örömöket az azonos nemmel....
Marci (37) - Debrecen
Nem tudjátok mi van vele, hol lehet elérni?
Magas vékony nő volt, barna nyakig érő hajjal.
köszönöm szépen
Kedves Ancsi
én voltam nálad párszor az új helyen az intersprar környékén. Velem mindig ok voltál és lelkes, lehet működött a kémia, vagy jól egymásra hangolódtunk.
Habár visszajáró nem leszek, van pár dolog, mait nem vállalsz és ezért hagyom ki a következő talit.
szia
Alternatív megoldások tömege elérhető a világhálón , és még utalni sem kell!
A személyes tali az igazi!
Minek előtte belemenni sikerrel nem kecsegtető ..........kalandba?
Sajnos egyre több hasonló hirdetéssel lehet találkozni!
az oldalt használom rég,de ezt a kategóriát nem favorizáltam eddig a véletlen úgy hozta hogy volt 1 kalandom nem hirdetős hölggyel és olyan kellemes volt ,hogy ki akartam ismét próbálni nem az én kedvencem a kategória bár cicifüggőként választottam de nekem megérte minden , nem azt mondom hogy átnyergeltem az 50+ra de néha ilyen is kell legalábbis ez nagyon bejött.
Kedves “kun”
Ha annyira rosszul érezted magad miért nem közölted velem személyesen,s álltál fel,hogy te inkább elmennél?! Hidd el kicsit sem bántódtam volna meg!😉
Kittikéről érdeklődnék. Most épp nem hirdet, de bizonyára a hétvége miatt. Kaptam már ajánlást, de örülnék még 1-2 biztató ajánlatnak.
A napokban elmondtam egy törölt hozzászólásomban, hogy nem lehetetlen feladat szöveget értelmezni!
Gyakorolni és gyakorolni!
Talán valamikor a mögöttes tartalom is érthető lesz!
:D
lehet rá gondolt.:
hmmm, menjen aki akar én nem megyek...
hová? kihez? semmitmondó bejegyzés ez....
Hát ez a sejtelmes bejegyzés.... .... Friss regivel... Egyből telitalálat..... Hmmmmm hát nagy szerencse....
Ki az?
kockáztattam , ajánlás nélkül mentem de találtam egy gyémántot akineknem csak a neve az ... uhh nem volt semmi a nő ebben a kategóriában sztem nincs ilyen a környéken sem de országosan is kevés ! csak akkor menj ha készen állsz rá,mert kivégez . az órát kitöltöttük ,háromszor is elélveztem de hosszú percek kellettek hogy magamhoz térjek és még utána is csak ültem a kocsiban ... jó volt ,mindent megért ,még menni fogok
Sziasztok tagok!
Anikor(41) és Zita(34) ről kérhetek infót? Járt már valaki náluk?:)
sziasztok !
50+ kategóriában kit ajánlanátok?
cicifüggő vagyok
tapasztalatokat várom akár privátban is
sziasztok
nála már járt valaki?
kedvesen adott tájékoztatást, szimpi volt, de szeretnék kérni megerősítést stb.t
köszönöm szépen
sziasztok
Nem is kell a választ megadtad, köszönjük!