Olvastam ezt a sok negatívumot amit Szilvi körül kering,hát én úgy döntöttem hogy saját szememmel győződöm meg hogy mi is a helyzet. Tegnap felhívtam hogy mennék hozzá du:2-kor és megbeszéltük hogy kettő elött mégegyszer felhívom hogy tutira tudok e menni. Fél kettőkor felhívtam hogy bocs nem tudok menni,ő közölte velem hogy semmi baj talán majd máskor.Ma ismét felhívtam és szintén kettőre beszéltem meg vele,és hát mindjárt mondta hogy 1 órakor hívjam hogy megyek vagy nem megyek,1 órakor hívtam hogy megyek kettőre--Oké mondta és megkért hogy hívjam amikor oda érek ,kettő elött 4percel felhívtam hogy itt vagyok a ház elött. Pár szót váltottunk és közölte hogy induljak el vár a lakás ajtóban!!Amikor beengedett a lakásba nagyon kedvesen fogadott. A képei valósak ő van rajtuk és élőben még szexisebb is.az egész csajszi tömény szex!!Nagyon jól éreztem magam vele arra törekedett hogy én jól érezzem magam természetesen viszonoztam neki amiért ő nagyon hálás volt.Az egész nő nagyon formás ápolt és kivánatos,és ráadásul ezzel nem is élt vissza--ezt úgy értem hogy a jó nők sokszor beképzeltek de ő nem volt az. Minden adottságát arra használta fel hogy én jól érezzem magam.Beszéltem vele erről a negatív írásokról,azt mondta hogy ő senkit nem várat passzióból , csak vannak akik nem értik meg hogy ha még ott van a vendége mert tovább maradt nála--akkor nem mondhatja hogy menjen fel hozzá,ilyenkor szokta mondani hogy várni kell! Röviden ennyi---Talán egy kis türelemmel mindent meglehetne oldani---Urak további szép napot.