Ennek a megválaszolásához először talán azt kellene tudni, hogy te kivel jártál így.
Ennek a megválaszolásához először talán azt kellene tudni, hogy te kivel jártál így.
Üdv. Valakinek aproban hirdető Lizáról vélemény, tapasztalatok? Jöhet privátban is. Előre is köszönöm
Üdv. Érdekelne, hogy más hirdetőknél is van olyan , hogy aktus közben töbször megállít ,hogy nézze nem szakadt el a gumi.....kicsit idegesítő!
juliusz78 · Újonc · Sziasztok! A Letti nevezetű fiatal új hirdetőröl van valakinek infója??
Nem értem, miértnem lehet csak azt ki írni amit vállal, és minek kell minden mást amit nem is válal.
miners · Újonc · Igen igen a menedzsere kezeli az email címet
Pedig imádom az ilyen sovány csajokat. Csak kevés van belölük. Most pécset nincs is. Legalább is aki hírdet.
Lehet, hogy az inkább a "munkáltató" email címe :D
Úgy tűnik, egyre népszerűbb lesz ez a trend. Az OnlyFans terjedésével rengeteg csajszi fogja úgy gondolni, hogy ez neki is jár, nulla személyes kontakt, semmi izzadás, csak webkamerás majomkodás és majd dől a stex. Kiderül.
Az apróban hirdető Kriszti meg egyetlen támpontot az a külsejéről, és az az email címe...
Na még egy webcamos. Ott sincs tali. Pedfig szivesen mennék hozzá.
Másik apróban hírdető krisztike meg nem tud egy képet kirakni? Ez így zsákbamacska.
Üdv. Engem is érdekelne az elérhetősége. Köszönöm
Nyaron volt meg egy Amanda nevu milf az oldalon, az egyetemmel szemben, valakinek elerhetoseg hozza? Koszonom, levelbe varom
Sziasztok!18-30as korosztálybol keresek normális hozzá állású hölgyet.köszi!
Ezeket nem szeretem, ha a képernyőt akarom bámulni, ott a p*rnhub, az ingyenes, és aki ott nem talál kedvére való anyagot, az sehol sem fog.
Apróban Annamary ha lesz tali az érdekelne. Imádom az ilyen karcsú nőket. Föleg a beválalosokat.
Kihalt ez a fórum. Addig moderálták, addig szüneteltették, hogy elkoptak innen az emberek sajnos.
Akkor most ebben a témában hol lehet vajon fórumozgatni?
Sziasztok Urak!Tudtok nekem ajánlani olyan hölgyet pécsen akinek szép nagyok a nagyajkai odalent?
Sziasztok!
Szofi 19-nél volt valaki? Mik a tapasztalatok?
miners · Újonc · Szia küldesz nekem üzit?
Szia. Többször voltam nála. Nagyon csinos, kedves, igazi barátnő fíling. Érdemes menni hozzá. Maximálisan azon van hogy elégedetten távozzon tőle a vendég.