Amanda29 tényleg jó csaj. Szuper a teste és a szolgáltatása is. Egy picit enyhíti a képet, hogy valószínű az egyik szülője hátrányos helyzetű nemzetiségi.
Amanda29 tényleg jó csaj. Szuper a teste és a szolgáltatása is. Egy picit enyhíti a képet, hogy valószínű az egyik szülője hátrányos helyzetű nemzetiségi.
Inkább Viviennt. Fanny a beszámolók alapján a nagyon nem ajánlott kategorába tartozik.
diaksrac · Újonc · Sziasztok!
Kit ajánlotok csak franciára? NFVSZ vagy mélyen végig ... Fannyt és Viviennt nézegetem. Kettejük közül inkább kit válasszak?
Ök engem is érdekelnek ,ne légy p..a irigy :) Ha tudsz valamit posztold , vagy nekem is irhatsz !
Jennyről, Ninenntke-Nicol párosról vkinek infoja? Urán környékén melyik csaj ajánlott?
ajánlott, ha szereted a fiatal tapasztalatlan alacsony gyöngyszemeket, Uránváros szélén. Kiváló alak, vezethető aranyos személyiség, aki tanítómesterekre vár épp:)
wallace · Újonc · Jártam csódás kincsnél,Luca hívják igazi dögös dög.) super tudja mitöl döglik a pasi hi hi.)
nagyon tuti jó a humora,intelligens nagyon sexi imádom hangját nem vinyákolos, bele ad mindent ,igazi super sárkány jó értelemben,ilyen nőt kincs ki fogni .) ajánllom midnekinek.) imádás édeske.)
Jártam Zasni 31-nél. A nyalókás fotósnál.nem 31 éves, rá kell rakni még 5-10 évet, és a hasán eléggé látszik hogy szült.Szex átlagos vele.
Sziasztok ! Lucánál volt már valaki ?
Csak egyetérteni tudok, remélem mindenki csak vigyáz erre a Hölgyre! Imádnivaló és első osztályú :) minden vele töltött perc ajándék ha Te is korrekt vagy
Mondjuk az elég beteg,hogy eljársz párszor egy csajhoz és belészerelmesedsz,miközben fizeted a kupakolást :) Biztos,hogy nem ilyen helyen keresném a szerelmet. :D
Kellyxxx bejött nekem is, ápolt aranyos csaj, bár barátnő feeling az nincs, konkértan mondta is nekem, h utálja mikor a kuncsafok beleszerelmesednek és SMSezgetnek meg ilyesmi.(amit mondjuk meg lehet érteni) Írták már de én is kiemelném, h atomdurva segge van ! :)
Baknyúl · Újonc · végül is hasznos írás, de aki jár itt a chat-re, annak ebben semmi újdonság nincs, mert szerencsére Veronika gyakran benéz hozzánk beszélgetni
Hello Makkanok!
Eddig nem írtam véleményt. Nem éreztem, hogy meg kell osztanom. Mentem ide-oda, megvolt, akkor jó volt és kész, de most muszáj leírnom.
Ugyanis tegnap olyan lányt láttogattam meg, aki viszi a prímet, de magasan Pécsett - igaz, nem szaladtam át még a teljes kínálaton, de lehet, hogy nála be is húzom a kéziféket...
Veronika (21): finom, kedves, szexi, érzéki, bújós, teljes barátnő feelinget kaptam! Pont azt, amit szerettem volna!!!
A találka könnyen létrejött. Nagyon jó, szeparált belvárosi helyen várja udvarias látogatóit. Lakás teljesen jó, a kádnál tökalsók esetleg erőlködjenek, mert megéri :)
Ő egy gyönyörű tündérke, hirtelen zavarba is ejtődtem tőle, de pillanatok alatt feloldotta.
Csodás órát töltöttunk el, nem óranézegetős, nem siettetős.
Ha alapból tudsz udvarias és kedves lenni, mindenképpen keresd fel. Nem tárgyat vásárolsz, ne feledd! Ha jót nyújtasz neki, többszörösen meghálálja.... szívesen....
Elvárom a 'Hasznos hozzászólás' ikon nyomogatását ;)
Szép napot és Morning Gloryt!
Katit semmiképpen ne hagyd ki.
Sziasztok!
Ma voltam Gina-nál. Nem szoktam kommentelni, de olvastam jót és rosszat is vele kapcsolatban, és szeretném megosztani nagyon tömören a véleményemet: csodálatos volt. Elértem egyből, fogadott egyből, a környezet nagyon korrekt, a hozzáállás pedig: amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Aki nem éri el: ez azért van, mert nem veszi fel a telefont, ha vele vagy. Ezt te is elvárod. Szóval részemről nagyon megérte elmenni hozzá. Soraimat zárva maradok a Hölgy őszinte híve!
Kellyxxxet ne hagyjátok ki. Brutál jó csaj,szép arc és oltári popó. Ápolt,szép lány. Még egyszer sem csalódtam benne!
Kellyxxx engem is erdekelne, nagyon tetszenek a kepei!! Ha valaki volt nala legyszi irja meg milyen volt!! Koszi
Ninettke most valszeg tépelődik, hogy pozitív vagy inkább negatív hátszele van a nevének :D
Üdv
Ma voltam Amanda 29 nevű istennőnél. Kevés ilyen aranyos és jó szolgátató van Pécsen sajnos.
Nagyon ajánlott aki teheti keresse fel! Fél órát voltam nála és kértem pluszba a csókólózást, hát mit mondjak már azzal felhúzott rendessen.
én mindenkép meglátogatom még.
Köszönöm neked Amanda!