Ment privi! ;)
Ment privi! ;)
Régebben Kellyxxx és Alma is foglalkozott ilyesmivel, kérdezz rá, hátha.
bthomy · Újonc · Üdv Urak,
Pécsett Gina-nál, vagy Szilvinél járt valaki?
Őket néztem ki meglátogatni.
Előre is kösz a tapasztalatokat.
Jöhet pü-ben is.
Üdv.thomy
Nagyon profi, eszméletlen jól néz ki, nagyon aranyos, ajánlott.
Én telefonig jutottam, de elég is volt bőven! Mikor mondani merészeltem, hogy talán picit el van szállva rózsasz*lilag, rámcsapta a telefont...
Sziasztok nézegettem a pécsi hölgyeket és nagyon megtetszett nekem Kellyxxx, érdeklődnék hogy mennyire megbizható a hölgy, *** moderálva *** is rendben van, volt már nála valaki, kérnék egy kis tájékoztatást.
Virágban csalódtam. Lehet vkinek bejön ez a domina stílus, de én nem erre számítottam. A képek sem felelnek meg a valóságnak az á*ai meg az átlagos duplája.... Én nem az ajanlottak közé sorolom....
Ha a képei alapján az, akire gondolok, akkor mindenképpen megéri meglátogatni, én évekkel ezelőtt voltam nála, még más néven volt, nagy kár lett volna kihagyni.
Tamara 40-ről szeretnék véleményt .
Az apróban hirdető Szofival maximálisan elégedett voltam. Fiatal kis csaj, feszes testtel, teszi amit mondasz neki, hagyja, hogy irányítsd. Jó fej volt, és a szűk kis puncija sem okozott csalódást. Amikor én elhívtam, még nem volt saját helye, azt mondta, hogy mostanra talán már lesz. Reméljük, hogy így is van, de persze én nem bánom, ha ő jön hozzám. :)
Keresd fel, oszt' megtudod.
Hirtelen át is változott Jill 35 -té. Vajon emiatt? Hmmm... :D
Évi 33 : Őt nem ajánlom. Teljesen mást mond telefonban és egész másképp beszél élőben.Utazik a hölgy vársoról városra. Azért ez már önmagában beszédes. Melani 35 : Ha tehetné legszívesebben ő bujna bele egy nagy gumiba. Mindent abban csinál. Sophia szerintem nem 47 éves. Legalábbis kinézetre az ember a képek után nem azt kapja,amit vár!Viszont amit csinál,azt nagyon jól. Nórinál még nem voltam.
hali, Melani 35-t próbáltam. Profi. Extra vékony, kedves, odaadó, kis mellű, nem kapkodós, nem óranézegetős, egyszerű lakás, rendes hozzállás, Kertvárosban volt legutóbb még.
Üdvözlet mindenkinek! Véleményt szeretnék kérni Melani 35 Nóri 38 Sophia47 és Evi33 hölgyekről?
Bocs nem vagyok HIRDETŐ csak rosszul regisztráltam!
Nyilvánosan megkövetem Amandát! Most is leírom: kíváló szolgáltató és szép is!
Zeuszkahh · Újonc · Egy nagyon pozitív értékelést szeretnék írni egy pécsi lányról: Virág (22)-ről.
A telefonos egyezetetés rendben és korrektül zajlott, egyértelműen és pontosan fogalmazott mindenről, a hangja kedves volt és bizalomkeltő.
A találkozó is a megbeszélt időpontban létrejött, zökkenőmentesen. Az ajtóban egy gyönyörű és rendkívül csinos lány nyitott ajtót. A lakás teljesen rendben volt, igényes, rendezett, úgy mint a fürdőszoba.
Virágnak nagyon finom masszázsa van, közben jól el lehet vele beszélgetni, jó a kommunikációs készsége. A dolgok további részét nem elemezném ki, de teljesen odaadóan és kedvesen kezelte a dolgokat, miközben gyönyörű látványt nyújt. Az *** moderálva *** az átlag felettiek, viszont *** moderálva *** arányban még így is verhetetlen, egyértelműen megéri a szolgáltatás a *** moderálva ***.
A búcsúzás is a megszokottól sokkal kedvesebben zajlott, teljesen emberi oldalát mutatta meg.
Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani a hölgyet, negatívumot ha akarnék sem tudnék megemlíteni.
Korrekt, megbízható szolgáltató.
Irigyellek érte Lecso 12 én kb 150szer próbáltam hívni vagy foglalt volt vagy nem vette föl annyir dícértétek gondoltam kipróbálom de nem tudom elérni
Hi!
Érdekes, hogy zozi19 Hirdető érdeklődik Barbi iránt, / hirdető érdeklődik hirdető iránt /
meg az is érdekes, hogy Barbi ma kezdte de már van 3 emberke aki negatív kritikát adott neki
de leírni senki nem írta le a véleményét ha rossz volt akkor ugyan miért is nem ragadott tollat, hogy más ne járjon porul.