Újabb élmény, Kendra.
Nos, gondoltam, hogy utánajárok a dolognak magam is, hogy mi itt a dolgok állása. Felhívom, egyeztetek, minden rendben van. Direkt rákérdezek, hogy ez és ez így és így egy órában hány rózsaszál, jól értettem-e a dolgokat. Válasz, igen, így van. Jó, megyek, időpont OK. Ottvagyok időben, fogad is a hölgy, beenged. Kinézetre, egy kicsit más, mint a képeken, nem hátrányosan, nekem azért bejött a kis töltöttgalamb. Mondjuk a selfie-archoz képest a valós egy kicsit más, de ez sem baj. Leveszek cipőt, eldirigál a "helyemre", egy kicsi, nagyon sötét szobába, ahol már zárja az ajtót, és kvázi a hátammal közli, hogy neki fél órája van, legfeljebb 40 perce, úgy számoljak. Erre egy kicsit ledöbbenek, mondván, hogy órára jöttem. Ja, utánam telefonáltak, és ezt az időpontot kérték, úgyhogy odaszervezett. De végülis lenne háromnegyed órája is. Itt érezte azt, hogy gáz van. Jól tette: nekiindultam, hogy veszek kapalot kabátot, de azért közölte még velem, hogy ne legyek má' felháborodve, mert nem mondtam, hogy órára jövök. Egyértelműen tudatosítottam benne, hogy ő nem is kérdezte, de én azért elég konkrétan kérdeztem dolgokat, és más hölgyek nem szerveznek egy órán belülre senkit, ha ők nem kérdeznek időt a vendágtől. Ekkor már a cipőmért nyúltam, amire jött: várj, maradhatsz egy órát is! Megráztam a fejemet, hogy ez így nem megy: ha közbejön valami, az nem baj, de akkor csörgetett volna meg, hogy visszahívjam, megbeszélni, hogy így megfelelt-e és hozzátettem, hogy én sajnos megyek. "jó, akkor délután, amint ráérek, megcsörgetlek, hogy jöhess egy órára." Nos, erre csak annyit mondtam, hogy ha legközelebb csörgetem, az legalább 2, de inkább 3 hét múlva lesz. Valójában soha: aki ilyet meglép velem, és még rám akarja kenni a saját nemtörődömségét, azzal többet nem állok szóba. Kereken ki merem jelenteni, hogy velem ilyen még nem történt: a) aki ismer, tudja, ennyi időre jövök, b) aki nem ismer, az megkérdezi az időpont lefektetésénél, c) ha ezt nem tette meg, akkor hagy annyi ráhagyást, hogy beleférjen az egy óra. Ez még a legocsmányabb és legamatőrebb hölgy esetén is működött, Kendránál nem. Felejtős, ne menjen hozzá senki, főleg úgy ne, hogy a rózsaszálak száma nem ideális. Egy pozitívum: a lakás rendben volt és tiszta.