Laura 30. Jártam nála. Képei régiek, csaj közvetlen kedves, beszédes. A szolgáltatás részletei és ára a helyszínen változik. Alacsony minőség, lehúzás. Sajnos belefutottam.
Airgeneral · Újonc · Laura 30. Jártam nála. Képei régiek, csaj közvetlen kedves, beszédes. A szolgáltatás részletei és ára a helyszínen változik. Alacsony minőség, lehúzás. Sajnos belefutottam.
DarthNihilus · Újonc · Jól teszi hogy megválogatja kit fogad!!
Sziasztok. Tóci környékén rendel még valaki Lillán meg Ékszer Vikin kívül?
Ezt mire alapozod? Nem értem de valahogy engem sose küldött el egy lány sem!
Sziasztok!
Tervezem, hogy meglátogatom Gabriellát, mi a véleményetek róla?
Férfitársaim! Ügyeskezű és szájú, finom puncijú vékony lányt keresek, akinek akár a masszázshoz is van érzéke. Sajnos potencia problémák vannak, tehát egy olyan lány kell, aki türelmes és nem azt várja, hogy csak megdöngessék, hanem aktív, de finoman. Kit tudnátok ajánlani?
Tök mindegy. A halak még rosszabb...:)
Nála vannak sokkal jobb ts ek.
Fortwolf · Újonc · A hirdetését már régóta nem láttam/nem látom, igaz nem is nézem minden nap az oldalt. Nem tudom, hogy az adatlapján milyen csillagjegy van feltüntetve, de mikor nála voltam, ( még decemberben) nekem azt mondta, hogy halak a horoszkópja és február végén van a szülinapja. Rákérdeztem, hogy hányadikán, megmondta és én mondtam, hogy nekem is épp azon a napon van. :)
Kis makktársi segítséget kérnék, tudnátok e ajánlani szőrös puncis hölgyet Debrecen vagy körzetében? a segítséget megköszönöm és ha lehet privátban.
Érdekes, az adatlapján skorpió van... Nekem azt is mondta, hogy novemberben született. :D
Olvass vissza egy kicsit!!!
Nem ajánlott.
Öreg, rákattintasz a jobb felül látható kék mezőben nagyítóval jelzett keresőre, beírod, hogy Vivi, és egy csomó véleményt kapsz.
A legjópofább:
"Két feltétel együttes teljesülése esetén érdemes próbálkoznod:
1. szimpatikus vagy neki.
2. A csillagok állása kedvező.
Ha bármelyik feltételt bizonytalannak érzed, ne kísértsd a szerencsédet, mert kicsi az esélyed."
Én nagyon régen voltam nála egyszer, akkor mindkét feltétel együtt volt.
DarthNihilus · Újonc · Helo
Én is ezen gondolkoztam, gondolom tartott egy kis szünetet! Múlt hét csütörtök pénteken már fent volt a hirdetése!
Akkor pont nem értem rá de már én is nagyon mennék hozzá! Remélem jövő héten már lesz!
Ketrinről valakinek vélemény??
Sziasztok! Jennyifernél járt már valaki?
Nancy 28. Megér egy misét?
Fortwolf · Újonc · Dóráról tud valaki valamit? Nagyon eltűnt. Abbahagyta? A szülinapján hívtam (február végén, akkor egy sérülés miatt nem tudtam meglátogatni) és azt mondta, hogy ha már felépülök a sérülésből, akkor is hívhatom, ha épp nincs fenn a hirdetése és fogad majd. Már most legalább 2 - 2,5 hónapja nincs fenn a hirdetése. Hívtam többször is, mikor Nyíregyen jártam, de volt amikor ki volt kapcsolva a telefonja, mostanában be van kapcsolva, de sosem veszi fel. Küldtem neki sms - t is, de arra se reagált semmit.
A fotók alapján gyönyörű teste van. Új lány?
Szia!
Megegyezik Mesi 25-el a leányzó :D Van egy pár profilja...