Sziasztok!
Esetleg tudtok információval szolgálni a "Sidney" nevű, a fotókon elképesztően jól kinéző hölgyről, aki vendégeket Kapuváron fogad?
SeniorDog · Újonc · Sziasztok!
Esetleg tudtok információval szolgálni a "Sidney" nevű, a fotókon elképesztően jól kinéző hölgyről, aki vendégeket Kapuváron fogad?
sziasztok ma Pápán vagyok elérhető puszi Lilla
Voltam nála már 2x. Minden rendben volt.
Már 6 éve rendel ugyanezen a néven. Szerintem a 2017 júliusi fórumbejegyzésben mindent leír Botond78. Engem nem hoz lázba a popó, ezért nem is megyek hozzá.
Nekem lenne egy fogadásom hogy a vénkerti Amanda-Bianka párosba futsz, sok avatárjuk van.
Zoé 33-ról tud valaki valamit?
Beszéld meg vele a talit látogasd meg és várjuk az élménybeszámolót..
Köszi!
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy Vivi-vel van valakinek valamilyen tapasztalata?
Sziasztok!
Ha van itt valaki, aki volt ma Virágnál, írjon már rám légyszi. Kérdeznék valamit.
Én csak telefonon beszéltem vele, de nagyon aranyos volt. Holnapig van, azt mondta.
Uraim, Nelli 24-nél volt már valaki? Érdekelnének a tapasztalatok....
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Info kéne a hölgyröl.Privátba ha lehett.A popo miatt érdekkel.
Nem vagy egyedül. Ilyet nem szokott csinálni. Eddig mindig dobott egy sms-t, ha valami közbejött. Pontosan máj 10-e óta nem lehet elérni, már az otthoni vezetékesen sem.
Én már túl vagyok az aggódáson, és valami nagyon rosszat sejtek. Bár ne lenne igazam. Próbáljátok valahogy kideríteni , hogy mi történt.
Üdv.18-25 éves korosztálybol valakit tudnátok?kit érdemes meglátogatni?aki nem csak igérget hanem odais teszi magát.és nem minnél hamarabb akar tulleni a dolgon.köszi
Sziasztok! Dia valamint Alexa egerszegen esetleg valakinek velemeny?
Több mint egy hónapja nincs hírem róla nekem sem. Már kezdek aggódni érte.
Ha valodi lenne a megadott telefonszam biztos lenne valakinek.
Sziasztok Győrben várlak titeket egy igazán kellemes tartalmas erotikátol fűtött időtöltésre ha szeretnél meg látogatni hívj vagy írj viberen csók Leila
Masssszíroztatós társaimat kérdezném, hogy Dolce Masszázshoz miféle szerencse kell, hogy el tudjam érni?
Próbálkozok ezerrel, de nem megy.
Segítsetek, mi a titok?!