Sziasztok,
Titanilla (19) nevű hölggyel van valakinek tapasztalata?
képek alapján nagyon szép.
előre is köszönöm!
Sziasztok,
Titanilla (19) nevű hölggyel van valakinek tapasztalata?
képek alapján nagyon szép.
előre is köszönöm!
+36307407107 A csinosabbikra🤪
Szevasztok
40plusszos igazan jo masszort keresek akinek a franciaja is jo, tudtok vkit ajanlani?
Ketten is hirdetnek ezen a néven, melyikre gondolsz?
Sziasztok! Natasáról valami infó? Kanizsán dolgozik? Úgy néz ki mint a fényképeken?Jöhet privátba is!
Szia. Engedd el
Sziasztok. Zsanett 24 ről valaki fel tud világosítani ?? Köszönöm
Sziasztok! :)
Tiffani 37-ről tudna valaki infót nyújtani ,aki volt már nála vagy jár is esetleg? Kicsit furi, hogy még senki nem írt róla!
Sziasztok! Melcsi 47 Debrecenben hírdetett de jelenleg Érpatakon hírdet. Valakinek infója esetleg hogy érdemes e látogatni?
Hi!
Begyűjtöttem a 136. trófeámat is. Hiszi, aki hiszi, nem hiszi, aki nem hiszi......
Sziasztok Vannika-rol van valami infotok?
Tutti, hogy az a Nóri 😁, nekem igen kellemes emlékeim vannak róla ...
Most már látom nem a Dorkával van baj inkább veled
Hívd fel és érdeklődj a tarifáról
KERDEZZ privatba és válaszolok.....
Sziasztok! Érpatakon a Melcsinél járt már valaki? Vélemény róla?
Ugy rémlik én a most hirdető Nori 29 nel jartam ugy 3 éve ... az allomas fele az árpad utcán.... 95% biztos vagyok benne... de meglesen hétvegen.... 😉
Üdv mindenkinek kérdésem az lenne A Klaudia az apróbol nem hirdetett már régebben itt olyan ismerős ezen az új képen nem sikerült leműszakiztatnom még de rajta leszek megírom, elég kevés az információ! Eddig.
Ment a lájk... :)
Nem véletlen, hogy itt reagáltam témákra, azt hiszem, túlzás nélkül mondhatom, hogy a városi topicok közül már szinte csak Nyíregyháza és Debrecen élő... :)
Külön jólesett, hogy az ország másik végéből belekontárkodván a fórumba, mennyi pozitív és barátságos reakció jött tőletek... :))
Hatalmas tisztelet az intelligens válaszokért, szinte már visszakaptam a hitemet az emberekben... :))))
Lassan viszont kivonom ( legalábbis megpróbálom, haha :D ) magam a forgalomból, egy ideje elveszni látszik a motivációm a lányok látogatása terén,
próbálok most pozitív érzésekkel feltöltve távozni a fórumból... még egyszer köszi mindenkinek, aki értékelte kis zagyvaságaimat, és őszintén kívánom,
mindenki ( látogató és hirdető is ) találja meg a számításait... :)
Nem egyszerű ez a történet itt senkinek, azok előtt a korrekt hirdetők előtt is kalapot emelek, akik ezt tudják csinálni úgy, hogy nem törnek össze testileg - lelkileg,
én sokszor próbáltam elképzelni, milyen lenne, ha én lennék a helyükben, tuti nem tudnám ezt csinálni... respect !!!
Ami a biztos, hogy soha ne mondd, hogy soha, meg hogy a tej ára csak felfelé fog menni... :))
A legjobbakat !!!
Sziasztok Beatrix 22-ről van valakinek infója? Érdemes meglátogatni? Jöhet privátban is. Köszi.