Alig hiszem, hogy ez komoly? Egy mature korosztályos Nőről van szó! És még csak nem is emlegetem a bányarémeket!
Nándi · Őstag · Alig hiszem, hogy ez komoly? Egy mature korosztályos Nőről van szó! És még csak nem is emlegetem a bányarémeket!
Szia. Jártam nála. Nagyon kedves, és figyelmes csak ajánlani tudom. Megbecsülendő ékszer. A legjobb milf a vidékilány. hu történelmében, de menj el hozzá és megtapasztalod.
Sziasztok! Tócóskertben rendelnek lányok?
Nándi · Őstag · Ha mond valamit előzményekben: Debora, Flóra, Melinda neveken volt!
Most Sofiként fiatalodott picikét :D
kispe · Lelkes újonc · Szia,
ha képekről bejön akkor nyugodtan meglátogathatod, nem fogsz benne csalódni.
Normális csaj!
Uraim! Járt már valaki bájos, bögyös, nyuszi Niki (27)-nél? Mit tapasztaltatok a társaságában? Köszi#
MILFHUNTER · Tag · azért kiadni x rózsaszálat, hogy babákat tegyek magamévá? Nem vonz
orgazmo · Újonc · Sziasztok!
Valaki tud adni (akár priviben) egy kis infót a Sofi nevű fiatal lányról ?
Köszi!
A szexbabákat meglátogatta már valaki?
Sziasztok!
Nelly 32-nél járt valaki mostanság? Aki igen legyen már szíves privátban rám írni :)
DEBRECEN
Csimili68 · Újonc · Melánia 22 ajánlom!
A fénykép garancia max annyit jelent szerintem, hogy meg kell mutatni a személyit, valóban ő van e a képeken... De az, hogy közben pocakot növesztett vagy megette saját magát, esetleg 10 évesek a képek senkit nem érdekel... Fényképgari, jah...
Akinél nincs fénykép garancia az felejtős, ott lehet valami nem stimmel
Az a biztos ha elmegy az ember és saját véleménye van:) mindenkinek más a jó amúgy is:)
A 135. prosti (ebből 9 masszőz) akinél voltam az Loretta volt.
Jó volt vele. Puha husi:)))))).....
Az sem biztos hogy jó szolgáltató amelyiknek egy hirdetése van
Általában a normális szolgáltatóknak egy hirdetése van:)
Ezt mért nem kérdezed meg a lányoktól?
Másoknak sem megy szerintem annyira hogy napi 8-10vendégük legyen
A hirdető lányok fele Zoé Fanni Beka kérdem én ennyire nem megy.Namondom felnézek mi a felhozatal mennyi sok lány van és csak akkor látom ugyan azok többször vannak ezzel nem lessz jobb.