Ennek az oldalnak az üzemeltetését - úgy tűnik - feladták..
Kár érte, kiváló ügynök volt..
Ennek az oldalnak az üzemeltetését - úgy tűnik - feladták..
Kár érte, kiváló ügynök volt..
:-))
Jogos!!
üdv:
spray
Ha jó minőség és megéri ......
üdv:
spray
Nándi · Őstag · Na figyi Dzsungellakó!
Én azt a bizonyos "csalánt" a saját far....al szoktam verni!
És mivel nem csak nézek hanem látok is a pályán, nem megyek olyan helyre ahonnan egyszer már kifordultam!
Legyen az esetlegesen fizikailag más címen, trükközhetnek képekel telószámokkal, ami nem nekem való azt nem veszem be.
Számomra az á*akon kívül minden a régi, sőt. Ő maga még jobb is nekem, nála és Abigélnél van az, hogy a "masszázs" erősen a háttérben van az együttlét alatt. Ebből a korosztályból nem tudok, aki ilyen átéléssel játszik a szájával a hangszeremen. Az élet minden területén átalakultak az á*ak.
Hello. A Viktória 41 nevű hölgynél nem volt még senki? Nem találok beszámolót róla!
Úgy látszik Léna is bedobta a törülközőt...
Evelin (22) héviz, keszthely, sopron, szombathely, zalaegerszegen szokott hirdetni aki teheti és jót akar magának messziről kerülje el, lehúzós, átverős meg még sorolhatnám, amit ír az adatlapján még azt sem vállalja...plusz a képek is igen erősen szerkesztettek... Gondolok itt arra hogy erős csalódás fog érni finoman szolva minden teren... 20perc letelte utan aztmondja lejart az egy ora.... Nagyon nagyon nem ajanlom annak aki jot akar maganak...
Fatimarol valakinek velemeny info barmi?
Bzsi · Újonc · Köszi
Gyömbér kisasszony már az egekbe szállt az árakkal és minden extra!Nem a régi már!
Valamiert toroltek de akkor ujra...ha jot akarszne menj hozza... Nem o van a kepeken atveres az egesz... Bar gondolom ezt a kommentem is torolni fogjak. ..
Sziasztok!
Egy időben jártam Anikó (35) -hoz, azonban eltűnt az oldalról.
Nem tudja esetleg valaki, hogy mi lehet vele?
Szia ! Így van le van tiltva a véleményezés , mert nem minden vendéget fogadok, és ebből szokott ki alakulni az hogy szándékosan rosszat írnak ! Illetve pozitív véleményt én is tudok írni magamnak 🙂 ezért nem ezekre kell adni ! Így neked is azt tudom ajánlani hogy gyere el és döntsd el te ! Szeretnélek meg kérni titeket arra hogy ne itt beszéljük mar meg ezeket , hivjatok fel nyugodtan és minden kérdésre szívesen válaszolok ! Köszönöm 💋
Hali!
Nekem inkább a vélemények letiltásával van bajom, mintsem a képekkel.
Evelin (22) hevizen es keszthelyen sopronban es stb helyeken hirdeto lanyt aki teheti messzirol kerulje el, ha jot akar maganak...
😊 szívesen ! Ha pedig kerestél és nem tudtunk egyeztetni , akkor próbálj újra mert valószínű foglalt voltam !
Köszönöm a kulturált választ.
Ezért kell el jönni és meg nézni ! 🤪 Amit te észre vettél , az nem Más mint a háttér homályosítás ,mert a kép jó lett a háttér pedig nem meg felelő volt ! Női taktika ! De nem itt kell írogatni és találgatni ! Gyere el nyugodtan híd el nem fordult még ki tőlem senki ! 🙏🏻🙈
Például a 21.képed. De több is van.