Ne haragudj de te mit látsz ? Mi görbül ? 😂 Gyere el nyugodtan és meg látod itt nem görbül semmi !
Ne haragudj de te mit látsz ? Mi görbül ? 😂 Gyere el nyugodtan és meg látod itt nem görbül semmi !
Igen, a régi Latika(22?)nagyon finom volt itt Nyíregyházán! Ő is fekete hosszú hajú volt, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a Lati26 az valóban ő. Arra emlékszem, hogy jóval magasabb volt, mint itt a mostani Lati26. Feszesebb is volt testre, persze az időtávlatokat is be kell kalkulálni.
Többen is úgy tudták(tudják?), hogy civil állása lesz, így a kipihenés szó-jelentsen az bármit- csak elvontan értelmezhető!? 😂
Csatlakozom!
Egyértelműen és első helyen Szofi45!
üdv:
spray
Zara42 nevü hölgyről tud valaki valamit elég csábitó mintha lett volna már itt.
Milyen jó kis popsi van Cinti 34 alatt! :-) Nem járt nála valaki mostanában?
De ismerős a Latika régebben tuti láttam valahol! Tapasztalatok esetleg valaki nek?
:-)))
Tarzan írta, hogy kicsit pihenni fog. Hiába no', fiatal szervezet gyorsan regenerálódik:-)!
üdv:
spray
Szia!
Február közepén volt erről egy rövidke polémia itt a debreceni fórumon, hogy ki kit ajánlana stb. Ha gondolod...
Üdv:
spray
Virginiát csak ajánlani tudom, én nagyon régóta járok hozzá,
Tegnap dél felé mentem Szigetvárról Pécsre és Tortyogó után volt egy szőke csaj a jobb oldalon, ott ahol elkezd emelkedni az út ismét.Vagy 50m beljebb állt a földesúton, nem láttam miféle. Ahogyan mentem tovább, a bal oldalon, a zöldséges bódé előtt még állt egy fiatalabb csaj is.
Ez gyors volt!
Amennyiben ő nem Dominika28, akkor még itt nem volt szereplése. Nagyon hasonlít Dominikára, magasság, testalkat, haj, cici, és a kiírt életkor is! Beszélni még nem tudtam vele, a hangját felismerem, szerintem más is ha valaki hamarabb tud vele kapcsolatba lépni.
Sziasztok
Nem tudjátok Szandra fogad új vendéget? mert akármikor hívom nem veszi fel.
Köszönöm előre is.
Sokan írtatok privátban. Patacs elején láttam 2 utca harcost, de nem álltam meg. Ez 1-1,5 hónapja lehetett kb.
Engem is érdekelne. Hívtam de nem vette fel. Bár az nem túl bizalomgerjesztő hogy görbül a háttér a képein..
Engem is erdekelne😀
Sziasztok
Emma masszazsrol valakinek tapasztalat? Es Jazminrol aki most masszazs neven hirdet .Regen voltam nala akkor jo volt ,erdekelne mostanaba volt nala valaki?
Ginger ujra itt :)
Jogos
Természetesen a hölgy részére.