Sziasztok! Valakinek sikerült már felhívni, illetve találkozni a Lara Bella 23 masszőzzel. Nekem mindig azt mondja, hogy átmenetileg ki van kapcsolva. Ha azt mondaná, hogy a "szám" foglalt, azt megérteném :-)
Sziasztok! Valakinek sikerült már felhívni, illetve találkozni a Lara Bella 23 masszőzzel. Nekem mindig azt mondja, hogy átmenetileg ki van kapcsolva. Ha azt mondaná, hogy a "szám" foglalt, azt megérteném :-)
A nagyerdei élményfürdőben inkább korosabb profi thai masszőz nők vannak.Talp masszázsra járok oda, havonta egyszer. Ott szerintem ez felejtő, a Jasmine szalonban viszont tuti, hogy van, de cserélgetik a nőket pár havonta, fővárosi szalonok csajaira vica-versa. Gondolom happy finishre gondolsz?
Kettő biztos, hogy van. Az élmény fürdőben is van vagy 3-4 nő és van a Jasmine Salon az epreskert utcán.
Thai masszázs szalon tudtommal 1 van. De lehet, hogy tévedek. Egy régebbi szolg. szerint egykis olajos ki-verés létezett ott. Ezt akkor sem csekkoltam, csak hírről tudom. Hogy most mi van az passz. Gondolom az olajos masszázs igénybevételekor, a hátsó helyiségben lehetséges ilyen, ha van egyáltalán.
I don't speak Hungarian, but use translate.
I was with her 3 times. First 2 times it was excellent, that's why I was returning again, even tipped her because of good experience. 3rd time she behaved like she was on drugs and apparently she took some money from my wallet while I was showering.
Bzsi · Újonc · Sziasztok
Miánál voltatok már, esetleg info? :)
Arany drága szép hölgy. Kedves Laura. Az ilyen szépségekért akarunk élni mint amit az ön képein látunk, persze ha igaz. Ha erről az oldalról keresem 58 évesen akkor mehetek Önhöz, ha viszont a másik oldalról vadásztam le a telefonszámát akkor 54 évnél idősebb vagyok és nem mehetek, majd Ön az ajtóban eldönti az igazolványom szerint, hogy alkalmas vagyok-e baleknak vagy sem. Viszont, ha a fórumon megjelenik egy vélemény amely Öntől független, az bizony erősen növelheti annak esélyét, hogy meg tudjam ítélni, bevállalom-e azt a kockázatot, igen kockázatot, ami egy ilyen gyönyörű nő megkörnyékezésével jár. Mert tudniillik ahol méz van ott megjelenik a mézmadár is és a darazsak is. Szóval véleményem szerint a fórumnak komoly jelentősége van. Másrészt ha Ön, vágyaink netovábbja bekapcsolódna egy ilyen információ áramlásba, akkor a gyenge jellemű embereket könnyedén ki tudná válogatni és messze többet profitálna, mint a száj-húzogatós kommentekből. Úgy írom ezeket a sorokat, hogy remélem érzi benne a jobbító szándékot. Szóval amikor egy ilyen szép nő felkínálkozik, attól világok képesek elmozdulni. Ezt Ön talán még a fiatal kora miatt nem hiszi el, pedig így van. Szinte mindent a világon a nő és férfi kapcsolata, határoz meg. Ha Ön azért lép a színre, hogy örömöt szerezzen és virágoskertet varázsoljon az életünkbe, akkor az olyan seggfejek mint Én tejben vajban aranyesőben fogjuk füröszteni, megóvva a taknyosorrú hülyegyerekektől akik csak játszadozni akarnak a tűzzel. A gyengébb nem legmélyebb tiszteletével írom ezeket és várom kimerítő válaszát.
Tóth Béla
Köszönöm!
Szia, én kb 1 éve járok hozzá. Mindenben meg vagyok vele elégedve. Kedves, arcra, alakra tökéletes. Egyedül dolgozik mindig.
Szia aranyos lány.
Sziasztok.tegnap úgy gondoltam kalandozok kicsit, eddig a favorit Amira (mélytorok királynő),és vip virág volt,de úgy éreztem újra vágyok.felhivtam pár számot ,de meglepődtem nagyon sok lánynál nincs kölcsönös kényeztetés.anélkul pedig mintha egy befőtes üvegen keresztül kóstolnék mézet érzésem van, szóval nem teljes az élmény.Megakadt a szemem Tiffanin ,kedves hang a telefonba, egyeztetés után mehetem hozzá, kicsit késtem forgalom miatt de nem problémázot ezzen.helyszin feri krt szép kecó, minden patika, de a hölgy istenem, gyönyörű gyerekek, viszonylag magas,szép arc,olyan keblek amiket még nem láttam, ehhez pedig olyan vendegcentrikuság párosul ami ritka. Kedves tájékoztató után fürcsi, utána irány az ágy. Kis idő csatlakozot,és végre kényeztethetem páratlan testét, egyszerűen mesés volt. Utána ő varázsolt el francia tudásával,nem sietve változatos módon,látszott rajta a profizmus és hogy azon van hogy örömet szerezen a másiknak. Sex pár pózba az idő rövidsége miatt (amit ő nem nézet és semilyen módon nem siettetet)utána kedvesen beszélgetve, megvárta mig magamhoz térek.elmondta szeretne maradni nyiregyen, én pedig lelkesen helyeseltem a az ötletet.Arra kérek mindenkit csak olyanok látogassák akik nőként és nem tárgyként tudják kezelni, tegyünk azért hogy maradjon mert szerintem kevés olyan hölgy van itt mint ő.Kedves korrekt, a rózsa száma a szokásos de ami másnál extra nála nem az,én úgy gondolom nem azon van hogy lehúzom pár madarat, hanem minőségel akar több vendéget.tegyünk azért hogy jól éreze magát nálunk és ne éljünk vissza a bizalmával akkor talán tényleg marad nyiregyen.
Ez komoly? Én is terveztem elmenni hozzá. Meg picit sem hasonlít a képeN láthatóra?
Sziasztok, nem tudjatok, hogy valamelyik thai masszazs szalonban mukodik-e meg az extra szolgaltatas?
Koszi!
Még telefonba is nagyképü volt én el se mentem hozzá. Pomponela.......
Köszi
Evelin nem véletlen vándorol mint Pomponella!Az ilyeneket kerüljétek!Pomponella is egy színész!Semmi nem igazabból amit hirdet és leír magáról!A ruhát le sem veszi egy póz van csak hátulról 2 perc majd 2 perc gumis francia a végén utasít te magad fejezd be gumiba mert az ő keze elfárad!Nagyjából 4 perc nála amihez köze van a szexhez!Mindez nem kevés rózsaszálért NONSZENSZ!
Virginia már vagy 6 éve 33-34 éves!Nem egyedül van a lakásban!Szilikon mell,de,ha nektek bejön fiúk menjetek hozzá nyugodtan!
Helló fiúk!Pomponellát messziről kerüljétek el!Semmi nem igaz amit kiír és elmond telefonba!Ami van nála!Kb.2 perc gumis francia kb.2 perc aktus egy pózban hátulról a ruháját le sem veszi az egyik cicit kiteszi ez mindaz amit nyújt!Majd utasít fejezd be mielőbb utána kb.2 perc kézi munka,de a keze elfárad így fejezd be te magad,de a gumit le sem veheted!Mindez nem kevés rózsaszálért!
Sziasztok fiúk!Ha jót akartok Pomponellát elkerülitek mesze!Hatalmas színész pályát tévesztett tiszta hazugság amit a telefonba mond!Semmi nem igaz abból amit kiír!Előre kell fizetni NONSZENSZ!!!Csak pénzkidobás,ha elmentek hozzá!Igaz amit írok!Keressetek mást!
Sziasztok. Szibilla szombathelyi masszőz hölgynél járt valaki?
Esetleg véleményt mondhatnátok róla. Köszönöm.