Azt nem ismertem. Csak a másik végét.
Azt nem ismertem. Csak a másik végét.
Mondtam, hogy nem tetszik? Nem emlékszem....
Nem. Ez a honvéd utca második szakasza és a csemete utca sarkánál van. Itt nem volt nagyipari "rendelés"! Erre a címre, mindig csak ez az egy nő hívott. Az épület olyan 15-20 éves lehet.
Kedves Lora! Teljesen igazad van, akinek nem elég egy olyan csodálatos masszőr szolgáltatása, mint a amilyen Te vagy, az ne menjen masszőrhöz
És abban is igazad van, hogy nem szabad általánosítani, akiknek ez a szolgáltatás kevés, menjenek a másik réteghez, hátha "lukra fut" egyszer!!
Dorina 24 ma Emily 24 lett 6 nap után!Állandóan villog a zöld ikon helye sincs lefogadom vendége sincs!A tarifa az gondolom magas így is!Nem látja be nem itt van a helye!
Nem a Honvéd Péterfiára gondolsz?
Arra játszanak rá, hogy Top külsővel és természetesnek ható, de igényes képeikkel egy álmos, langyos, félénk látogatói réteget megtud e szólítani! Ez a feladat. Ez nekik jobban bepászol, mint egész vagy fél napokon át döngetve lenni napi szinten. Ennek a blöffnek a jövője pusztán azon múlik, hogy ennek a nettó átverésnek az abszurditása mikor lesz teljesen nyilvánvaló azok számára, akik erre fanyalodnak. Maga az erotikusnak hívott masszázs legtöbb esetben egy olajos simogatás, ami arra jó a masszőznek, hogy a vendég éber passzivitásban van, szóval és érintéssel a kapcsolat tartva van, de végig a nő irányít. Az intim kehely tabu, nézni talán lehet, de van egy egészen másfajta művelet, ami miatt a figyelem és az energia képtelen elvonatkoztatni ettől a kamutól. Jól ki van ez találva, pedig ez szimpla megtévesztés! Félig vagy teljesen meztelenül kézzel el leszel matyiztatva, a legjobb esetben szájjal, de egy komplett műsor apanázsát kell kiégetni érte. Jó esetben otthon azért leesik, hogy ki állt a nagy testrész előnytelen részén.
Viszont mostanában nem láttam azt a szexpartnerként hirdető szőke bomba nőt, aki a honvéd/csemete utca sarki házban fogadott!? Kétszer. Gabriella27, vagy Krisztina27 nem tudom a nevét. Szőke hosszú félig fonott haja volt, Top külső és valóban igényes. Műtermi képek, de nam kamu. Az első randi kicsit döcögött, de a francia már ott is kárpótolt. Kicsit merev volt az elején, de Brocks "bácsi" féltőn átkarolta a mutatvány neuralgikus pontjain. :-) Amennyiben ő és a Sasha25 félék sűrűn járnának le vidékre, akkor nem lenne ennyire égető ez a csövesbánat feeling a minőség és a hozzáállás terén.
Ha jól emlékszem Loránál megbeszélés tárgyát képezte a dolog. Most ha jól tudom már kíméli a nuncáját.
Nándi · Őstag · Tavalyi év legelején jártam Loránál, nagyon jólsikerült akció volt!! Max megvoltam elégedve de nagy kár, hogy a történetnek nem lehetett folytatása.
Attól függ mit értesz pontosan vándormadarak alatt. Aki naponta változtatja a helyét, Pacsa, Alsópáhok, Gyenesdiás, Bánokszentgyörgy stb között, vagy aki hetente, Szombathely, Győr, Veszprém, Debrecen és hasonlók, aztán egyszer véletlenül Zalába téved egy hétre. Mart a második kategóriában vannak jók, pl. a most Debrecenben hirdető 28 éves Zita (aki egy top top top csaj minden szempontból) is megfordult már Zalában, igaz nekem Veszptémben volt hozzá szerencsém. És vannak még néhányan ihasonlók.
Sziasztok!
Angibaba hírdetőről van valakinek infója?
Jó lenne tudni mennyire igaz amit ír, és legfőképpen be is tartja!
Akamionos · Újonc · Üdv! Kis segítséget kérnék,hogy kik azok Nyiregyen illetve Debrecenben,akiket érdemes meglátogatni,és bf szolgáltatást nyújtanak? Elég hosszú ideig egy lányhoz jártam,de az zátonyra futott :))) és kell a változatosság is,viszont a fórumot böngészni egyesével nincs kedvem,és a lehúzós szolgáltatókat is el szeretném kerülni. Privátban is jöhet! Köszönöm!
Na ez engem is érdekelne. Meg a Lora 32 masszőr csaj. Húú de oltári jó feneke van a fotókon.
Hellotok
Lea rol tud valaki infot . Ot szemeltem most ki:)
Sziasztok tud valaki Zara42ről megbízható mennyire valós.
Nők fogalmaznak így.
Caren 23 volt Izabell kerülendő!Hazug lehúzós már vagy a 20-ik néven fut!Le sem vetkőzik azt mondta nem szokott!Unott érdektelen flegmán viselkedik!A pasija a konyhában lesben áll!!!Otthagytam!Amúgy roma!Bánom már nem hívtam a rendőrséget!
Az átutazókhoz soha nem szabad elmenni!Azért vándorolnak mert a színvonal gyenge náluk és lehúzósak!Pocsék amit előadnak volt benne részem soha többet!
Ha van rá lehetőség én is kérnek egy kis infót akár privibe is... köszönöm!