Ő egy egyedi lány volt..... nagyon régen járok lanyokhoz....de hozzá hasonlóval sem találkoztam... tudom hogy kire gondolsz.....
Ő egy egyedi lány volt..... nagyon régen járok lanyokhoz....de hozzá hasonlóval sem találkoztam... tudom hogy kire gondolsz.....
pont mentem volna hozzá, akkor jó, hogy nem tettem meg. a szex alatt is így viselkedett? írhatnál róla többet, akár privátban is. köszi
100%😊.
staffi · Őstag · Biztos ,hogy megtalálta?? 😉🙂
Sziasztok, Emese (24) hirdetőről van valakinek bármilyen tapasztalata? Milyen volt? Köszönöm előre.
Igaz, ami igaz!😊
Egy valaki volt, hozzá bármennyiszer mentem soha nem laposodtak el a találkozások!
Ő már rég nincs... Szerencsére, mert ez az jelenti megtalálta az életben a helyét!
Szia. Egy pontosan ilyen helyzet nem az egyeztetés hiányából áll elő! Sajnos jellemzően bevett gyakorlat, hogy a telefonbeszélgetés alapján "bizonytalan látogatónak" ítélt vendégek időpontjára több vendéget is berendelnek! Elkerülve azt a szituációt, hogy ha a vendég nem jön, akkor se legyen lyukas órája a kedves hirdetőnek. Az viszont dícséretes, amikor legalább megpróbálják kiengesztelni a közvélemény előtt a látogatót, miután az eset a "nép" elé került. Itt ebben a delejes önvallomásban nyilván a kedves vendég iránt érzett szolidaritás játszott szerepet és nem a morális deficit minimalizálása.
staffi · Őstag · Mira 33 Franciába nagyon ott van.... probald ki,most nyiregyen van...😉
Nagyfonok30 · Újonc · Stafi ne aggódj a csajok mind ilyenek, ha már többször vagy egynél, mert valamiért jól eset vele utána, azt hiszi már nem kell bizonyitania ellaposodik :) és ellaposodik mint egy házasságban :)
A hirtelen infláció, tudom miért van.
Köszi a választ! Közben el is tűnt a hirdetése.
Teljesen igazad van, ezt elbaltáztam.. igyekszem jobban odafigyelni majd az egyeztetésre. :)
Mégegyszer bocsii
És előkaptál egy vibrátort? 🤣
Lucy??? Nem veszít vele senki sem ha kihagyja. Franciája gyenge, szex az sem nagy eresztés. Nyafog,hogy nem szeret beleülni, mert fáj neki. Aktus , vagy francia közben ha hivják felveszi a telefont. 20 perc után elküldtem mert minden kedvem elment tőle. De ezt döntse el mindenki.
staffi · Őstag · Oksa van 5-6 jo szolgaltato akihez vissza jarsz... de mindig csak azokhoz? Megunja a vendeg is meg a hirdető is egymást.. ... en volt hogy egy héten mentem egy hirdetőhöz negyszer is, es ereztem a végen ,hogy el laposodott az egész... kihagytam nálla egy honapot es már utánna minden jo volt... te is tudod ,hogy van "vadász ösztön" néha jol esik egy kis friss hús még akkor is ha tudoď ,hogy nem mind finom amit megkóstolsz...😉🙂
Staffi, azért a héten is bele lehetett futni a jóba, csak nem mindig at újat kell keresni!
Amúgy is mondtam a kedves meglátogatottnak: "Drágám, uborkaszezon van! Hoztam neked egy szépet!"😅
Én is kiváncsi lennék Panna 57-re, valakinek valamilyen tapasztalat esetleg?
Nándi · Őstag · Pályafutásom kezdetén szaladtam bele egy ismerős csajsziba!
Fura szitu volt mikor beléptem az ajtón mert egyből vágtuk ki kicsoda :D
Megbeszéltük ha már Ő is volt annyira óvatlan, hogy nem nézett ki a kukucskálón és beengedett akkor megkapom amiért mentem.
Szóval remkbe szabott akció volt!
De fenttebbi okok miatt nem lett folytatás!
Néha mikor összfutunk cinkos összemolygás van. :D
Sziasztok.
Külföldről tértem haza, szabadságom töltöm.
1-2 hírdetőt hívtam, de meglepődtem, hogy már ebben is nyugati sőt akár drágább árak vannak.
Esetleg tudnátok olyan hirdetőt ajánlani, aki ár érték arányban megéri, és el is lehet őt érni telefonon? Akár olyan lányt aki mesteri tudással rendelkezik a francia "nyelv" területen?
Köszönöm.
Egyetértek telyesen igaz facen sandy sandy multkorában láttam nk obi áruházban sokkal telteb mint képeken
Sziasztok Dórinál volt valaki? Köszi az infót.