Ha van rá lehetőség én is kérnek egy kis infót akár privibe is... köszönöm!
Ha van rá lehetőség én is kérnek egy kis infót akár privibe is... köszönöm!
A mai masszázs hirdetési közállapotok pedig a Top csajok esetében teljesen nyilvánvaló lehúzások! Főleg azok a 10 pontos Csajok esetében, akik átutazóban pörgetik át magukat a városokon 1-2-3 napig. Fullos hardcore képeikről biztos a masszázs jutna eszembe!? Vicc! Serina3x, Crystal3x, stb...csajokra gondolok.
Ez több tényezős! Amúgy lényeges kérdés! Nekem masszőzökből 3 csajnál volt komplett szex az elmúlt években és jóval többnél kiadós végig fr*ncia befejezésnek. Olyan masszőz esetében, aki korábban szexpartner is volt és jártam rá abban a "minőségben", ott ez a korábbi nexus minőségétől függött, vagy a darab csokik számától, vagy egyszerre mindezektől. Túlnyomórészt olyan lányoknál, akik masszőzként is kezdett és nem is voltam nála korábban, ott nyilván a szex felejtős. Viszont volt olyan is, hogy a helyszínen már szóba se jött a masszázs! 😂 Ő Anett30 volt, a honvéd utcai panoráma liftes házban. Ez esetben szimpátia függő volt..., van hogy csoki darabszám függő és van, hogy sehogy nincs esély szexre. Böbénél is volt szex bizonyos törzsvendégeknél. A Torockó utcai alacsony Andi42-vel is volt szex, ha a nagyon komoly franciáját túléltem szájbaspricc nélkül. Abigélnél nekem elég a végig francia, ami nagyon nem gyenge! ☝️Gingernél én nem kaptam szexet, de a francia ott is komoly. A most hirdető többieket nem ismerem jól.
Köszi az infót. Gondolom több kavicsért többre is nyitott lenne. (50 kavics körülire gondoltam)
Igen
kanossrác · Lelkes újonc · Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy azoknál a hirdetőknél ahol ki van írva hogy @ktusra nincs lehetőség ott ez kőbe van náluk vésve vagy rá lehet őket esetleg venni hogy lehessen azt is? Privibe írjon aki tud tapasztalat alapján nyilatkozni.
Ez igen 👍🏻
Kár, hogy amikor otthon voltam nem tudtunk találkozni. De ami késik...
Attsi · Újonc · Ki volt Amiránál? Válaszok jöhet privátba is
Tisztelt Outsider!Bevallom én sem!Amúgy bírom a nagyvonalú kiírását a tisztelt hirdetőknek!Van aki ki is hangsúlyozza óvszer nélküli aktus nincs!Amivel nincs is semmi baj!Azt már nem tudják,hogy a natúr orális szexel a lenyeléssel sokkal több betegséget bajt vírust fertőzést összelehet szedni mint a natúr szexel!Ugyanúgy a HÍV betegséget is!!!Bírom a nagyképű flegma kiírásokat!Arról nem is beszélve milyen gyenge a kínálat Keszthely,Zalaegerszeg,Kanizsa vonzáskörzetében!Legközelebb Szombathely,Fehérvár stb!Már a megnyilvánulásuk is teljesen más a telefonba mint a környékbeli galerinak!
Judy 49 kerülendő!Flegma inkorrekt!Hívtam érdeklődtem a lehetőségekről kérdezte mit szeretnék?Azzal kezdte 20 rózsaszál a tarifa!Mondtam k.cs franciát és szexet kérdezte még mit mondtam mást nem!Ismét kérdezte még mit?Mást nem elmondtam!Elmondtam jó vagyok franciában és nem vagyok gyorstüzelő!Erre fogta kinyomta a telefont!!!Az ár volt a lényeg más már nem!Már elnézést!Szeretem tudni miért mit kaphatok!Amúgy legalább 56-58 éves meg kell nézni a képeket arc nélkül is lejön!Borzasztó,hogy viselkedett elvégre mint szolgáltató elsősorban az ő érdeke,hogy legyen vendége!Flegma,de nagyon!
Szia nekem nincs hozzá tapasztalat de elvből nem mennek egy terhes nő-höz de mindenkinek más jön be
Szia!
Azon kollégák, akik olyan boilertestűekre 'szavaznak', hát ....:-))) ... most majdnem irtam egy csúnyát, de visszafogom magam!!
Különben is annyit p*fázok itt, hogy lassan "Ősújonc" fórumrangig jutok!!:-))
üdv:
spray
Szia!
Még a végén kiderül, hogy te vagy én:-))
Majd priváton pontosítjuk, ki az a kettő, meg a vándorok, mert sztem erős lesz az egyezés..;-P
üdv:
spray
Ok!
Túlbeszéltük;-))
üdv:
spray
Kössszzzz! ;-)
Cicire és némi Cavinton problémára visszatérve : azért mentségemre szolgáljon, amit sztem te is megtapasztaltál, hogy ez a 'gizda csitrilyány':-))) úgy el tudja venni a férfiember eszét, hogy bizony sok minden kiesik/kieshet a lilagőzös agyunkból az ottlét alatt ;-P!!
üdv:
spray
Sziasztok. Helyet keresnék Sopronba!
Semmiképp nem moderáljuk ki, nincs problémánk a kellemetlen dolgok megbeszélésével vagy akár a kritikával sem.
Személy szerint (de írhatom nyugodtan az egész szerkesztőség nevében) egyébként teljesen egyetértek a kritikák hatékonyságával kapcsolatban. Erről már több másik helyen többször is írtam/írtunk. Ez nem az árukereső, ahol nyugodtan kiélheti az ember a nyelvi leleményeit egy szar mosógép véleményezésében, itt emberekről van szó, ami egyrészt azt is jelenti, hogy a másik félnek is vannak érzései, másrészt viszont hiába beszélünk szolgáltatásról, a dolog természete miatt nagyon nehéz objektívnek lenni. Ha két ember kémiája nagyon nem stimmel, a legjobb szándék ellenére se fog igazán működni az együttlét. Meg persze mindig vannak elviselhetetlen stílusú emberek, mindkét oldalon. Jó lenne, ha létezne olyan módszer, amivel ezt előre ki lehet szűrni, de sajnos ez csak vágyálom marad, és a mások által írt vélemények maximum egy kis irányt adhatnak semmiképp nem jelentenek garanciát.
Abban is teljesen egyetértek, hogy nem kell (mivel nem is lehet) mindenkinek megfelelni. Persze sokan nem szeretik, ha valaki nem akar nekik megfelelni és ez különösen igaz ezen az oldalon, hiszen a vendégek (lássuk be, jogosan) számukra megfelelő dolgot szeretnének kapni. Ez nyilván komoly terhet ró a lányokra minden szempontból, nem is való mindenkinek ez a foglalkozás, hiába gondolják sokan egyszerű és magától értetődő megélhetésnek.
Szerintem a fórumban társasági életet élők számára bőven elég az itteni tevékenységük, aki képes megtámadni egy nőt, arról nehezen tudom elképzelni, hogy máskor meg kedélyesen fórumozgat.
Volt már valaki Vanika20-nál? Jöhet privátban is
Köszi!
Másik nevetséges, hogy a lehúzós csapat csak nem adja fel, sorra és sorra visszatérnek, ahelyett hogy elhúznának már végleg ebből a városból, vagy mennének a dutyiba vagy 10 évre.
Felejtsd el, már a lányok sem mennek, láthatod H hirdetnek inkább filmezés helyett.fiúknak még nehezebb.esetleg ha meleg vagy, vagy eljátszod. Van egy oldal a red kötőjel life pont net.ott körül tudsz nézni, de sokat ne várj.