Ma éjszaka voltam Vanessánál. Nagyon kedves aranyos kislány. Nem ajánlom senkinek, mert nekem kell! Sziasztok!
Ma éjszaka voltam Vanessánál. Nagyon kedves aranyos kislány. Nem ajánlom senkinek, mert nekem kell! Sziasztok!
Igen, Rebeka 28 ról beszéltem. A képeken valóban ő van. Ha a véleményemet kérdezed, én csak ajánlani tudom, főleg ha szeretd az olyan lányokat, akin van mit fogni. :)
Üdv makktársak,
Volt már valaki a Vicus (31) nevű lánynál ?
Saját képpel hirdet ? Érdemes meglátogatni?
Köszönöm
Szia Anrea
1. Tudom hogy nem vagyok tévedhetetlen.
2.Ha tévedtem belátom és bocsánatot kérek,mert nekem van becsületem.
3.Nem érdekel hogy *** mert az nem rám tartozik.Mint ahogyan a magánéleti problémáid sem amiket elöszeretettel taglaltál a ** fórumán.
4.Én nem irtam neked semmit,te kezdtél okoskodni nekem,igy nem értem miért csodálkozol azon hogy reagáltam a piszkálódásodra.
5.Aki normálisan ir nekem annak igyekszem normálisan válaszolni.Aki piszkálódik az is megkapja a méltó választ.
6.Nem én hisztiztem,vádaskodtam fenyegetöztem a ** fórumon,igy nem igazán értem milyen jogon oktatol ki engem az etikus és stilusos fórumozásról.
7.Nekem furcsa egy picit hogy itt pont azzal a hölgyel sikerült konfliktusba keverednem,akivel más fórumon már jópáran összerugták a port.Lehet hogy ez nem véletlen???Persze persze te egy ártatlan bárányka vagy,csak az a sok csúnya rosszindulatú ember mind téged akar bántani.
Vegyél már vissza és ne hazudozz itt rólam!
Engem igyekezett valaki lejáratni, de se belőled, se belőle nem élünk.
Az előzményekről meg nem tudsz semmit, vagy direkt próbálsz provokálni, de a tények a kezemben.
Sziasztok! Anita (28) -ról valami információt tudtok mondani nekem?
Hagyd a fenébe az egészet! Nincs szükségem tanácsokra, megértettelek, de azt teszek, amit jónak látok.
Igen, átjöttek. És? Egy-két nicknév van itt feleslegesen, majd megunják.
A csevegésbe kéne szerintem az ilyeneket írni, ez másra való. Amúgy szerintem nem hoztam egyetlen rossz döntést sem.
Érdekes módon, az itteni Szerkesztőséggel még semmi gondom nem volt. A másik oldal meg nem ide tartozik.
Amiket leírtál, én is észrevettem, hidd el, olyan mindegy, látok, látunk mindent, a szerkesztők is.
Mit gondolsz, miért szúrom a szemét egyeseknek? Biztos, mert olyan "hülye liba" vagyok :)
Ez volt az első eset, hogy moderálásra küldtem egy hozzászólást és nem véletlenül. Mire jó a fórum! Csak leprostizott valaki, aki nem tud se rólam semmit, se arról, hogy miből élünk és nincs is köze hozzá.
Gyere át a csevegésbe inkább!
Andrea (széttéplek, ha még egyszer Andikázol!) :D
Hi Everybody,
Igazán örülök, hogy itt is kezd vissza térni a normál stílus és nem azok az alpári egymást piszkáló és mocskoló stricik irkálnak akik az elején minősíthetetlen üzenetek küldözgettek egymásnak.
Viszonylag sokáig nem is írtam ezen az oldalon, mert nem volt értelme szellemi fogyatékosokkal vitázni.
Most úgy látszik már érdemes ezen az oldalon is írni, mert egy normális társaság verődik össze.
Ez volt a bevezetőm!
Az előzőekhez hozzászólva én sem értem, hogy kerülnek a nevek mellé azok a kis szar megjegyzések, hogy "hirdető" meg "újonc".
Elég régen regisztráltam ezen az honlapon és meglepődtem amikor hirdetőnek tüntetett fel a kedves szerkesztő, vagy a rendszer.
Tudnátok ajánlani fiatal tényleg formás ész szép arcú lányt, ill. lányokat Nyíregyházán??
Én Debrecenben portyázok és már ismerek szinte minden valamire való lányt.
Szeretnék egy kis vérfrissítést!!!!
Nektek kedves nyíregyi kollegák, ha gondoljátok én is tudok néhány igazán szép lányt ajánlani.
NEM VAGYOK HIRDETŐ ÉS MANAGER SEM!!
Üdv,
Joe
Sziasztok !
Hasonló véleményem van nekem is, habár én Szexycsokonál még nem voltam, csak Évi Cicánál, de egy fantasztikus lánnyal sikerült együtt lennem. Igaz, hogy nem az átlagos 10 e a tarifa, de megéri nagyon. Egyáltalán nem hasonlítanak a többi lányra, illetve azok nem hasonlítanak rájuk. Olyan érzésem volt, amikor eljöttem, hogy egy magazin címlaplánnyal sikerült együtt lennem, olyannal akivel még álmodni se mer az ember.
Idöközben utánnanéztem Andrea Katónéninek.Jól gondoltam,Ö volt az aki a piroson sztárolta magát,veszekedett mindenkivel még a moderátorral is.Állandóan vádaskodott és feljelentéssel fenyegetett mindenkit akinek a véleménye nem tetszett neki.Elég komoly balhét csinált magakörül,és elég sokan megutálták,bár jónéhányan már elötte sem voltak róla tul jó véleménnyel.Magát a moderátort és az oldalt is feljelentéssel fenyegette.Tehát nem az a tipus akit komolyan lehet venni,és nem is szabad!!!!!És még Ö mondja nekem hogy a másik fórumon mihez vagyok szokva,és ott folytassam a ,,többi hozzám hasonlóval,,.Egyszerüen nevetséges a hölgy.Szeretném felhívni az itteni moderátorok figyelmét is a hölgyre,mert nagy bajkeverö.Ha nem fogják már az elejétöl kordában tartani,akkor itt is megfogja csinálni a balhét hamarosan.
Nem értem miért jó az valakinek,ha minden neki szánt hsz.-t elküld moderálásra.Még akkor is ha nincs benne csúnya szó,jogsértés stb. tehát semmi olyan ami miatt moderálni kellene.Azt hiszi akkor nem lehet elolvasni????Egy kattitntás az egész,és látható a szöveg egészen addig mig a moderátor nem törli valós okok miatt.Ez egy kicsinyes játék.
Hi Everybody,
Szexycsokival kapcsolatban, nekem nagyon jó volt a tapasztalatom. Igaz első alkalommal, mikor voltam nála hasonlókat tapasztaltam, mint a kedves kollegák, de második, ill. harmadik után már majdnem barátnős feelingje volt a találkozónknak.
Véleményem szerintem az egyik legcsinosabb lány Debrecenben, én csak bíztatni tudok mindenki, hogy meglátogassa.
Egyébként nem vagyok hirdető és Manager sem, még akkor sem, ha a nevem mellett megjelenne az a kis szar.
Üdv,
Joe
Szia Thomika!
Szerintem semmi irónikus nincs az irásomban. :-)) Egyszerüen csak beláttam a tévedésemet,ennyi.Nekem megvan az a ,,rossz,, szokásom,hogy igyekszem betartani amit igértem.
Kedves Thomika!
Igazad van, keresgéltem masszázsoldalakat, de ami nekem való lenne, csak budapesti hirdetőké, kutakodok a neten, de vidéken semmi lehetőség. Az, hogy ki mt csinál itt, a magánügye, majd a VL Szerkesztőség eldönti, hogy meddig hirdethetem az igét ezen az oldalon. (Még nem szóltak.) :)
Ha tudnád, hányszor próbáltam már elmagyarázni, hogy ez valami más, mellesleg, ha szexpartnert keresgélnék itt, vagy bárhol, akkor is elvárnám a normális hangot.
Amit írtál, azt meg én is tudom, de ez van, szűrök. Hogy miért vagyok itt még mindig, annak is megvan az oka. Engem nem idegesít, hogy ki mit gondol, de azért ésszel irogasson rólam, főleg, ha nem ismerjük egymást.
Kellemes napot Neked!
Na végre itt vagy Gróf Úr!
Képzeld el, már megint leprostituáltazott vki (nem tudom ki ez).
Igaz, ma bolondok napja van!! Szerinted hagyjam ezt is szó nélkül, vagy tájékoztassam, hogy nem abból és főleg nem az ilyenekből élek??
Azért Neked örülök :)
A "vörös fényű ízzóról" mintha írtál volna vmit Debrecenbe. Amúgy meg nem az a célom, hogy bárkivel bármit itt "kezdjek" és köszönöm, megvagyok.
Puszka pocidra!
Kedves Andrea!
Az az igazság, hogy a képeidet elnézve nekem sem csak a masszázs jutna eszembe. Az a bugyis kép, melyen az asztalon pucsítassz, nem feltétlenül a masszázsról szól szerintem.
A másik dolog, hogy ha "csak" masszázs szolgáltatásod van, akkor miért itt a VL-en hirdeted magad, amikor tudhatod, hogy az itt hirdető lányok 99 %-a NEM MASSZÁZS szolgáltatást nyújt, még akkor sem, ha azt írja. Ez a tipikus esete a "Ha valaki a korpa közé keveredik, megeszik a disznók!" szólásnak.
Úgyhogy szerintem nem kell meglepődni, ha valaki arról faggat, hogy másmilyen szolgáltatásod is van-e, hanem elmagyarázni neki, hogy nem itt fog az álló fa.okra való leányt kapni.
További szép napot: Thomika
Szia bully69!
Berágtál a kishölgyre? Mindig is korrekt voltál, de úgy olvasom ki a soraidból, hogy egy kicsit bemorciztál Katómamára! ( ja bocs, Katótnéni )
Szerintem tegnap óta azon töri a kis buksiját, hogy mit tudna reagálni, de szerintem okosabb lenne, ha most erre nem írna semmit, mert olyan jól körüljártad a dolgokat, hogy aki megpróbál ellenvéleményt megfogalmazni, az a "saját kardjába dőlhet". Csak így tovább, nehogy töröltesd Magad, mert azzal megfosztanál minket ezektől a szellemi értékektől!
Üdv: Thomika
Szia bully69!
Miért nem alszol már hajnali 0:53-kor? :-)))
Miért érzek némi iróniát az írásodban? :-))
Legyél jó!
Üdv: Thomika
Ellátogattam Szexycsokihoz,meglepetésben volt részem,hiszen roszabbra számítottam.A hely elég jó,a lány viszont kissé unott,viszont imádtam a testét.Az aktus egynek jó volt,de nem valószínű hogy visszatérek.
Üdv Férfitársaim! Azt hittem ez az oldal azért van, hogy valós információkat kapjunk az oldalon található hölgyekről. Felkeltette az érdeklődésemet egy Rebeka nevű lány. Elég rosszindulatúan írtak róla. Gondoltam meglátogatom, valóban olyan-e, mint amilyennek írták. Mondhatom kellemes csalódás ért. Megérkezésemkor egy kedves, mosolygós lány nyitott nekem ajtót, aki bemutatkozás után bevezetett a szobába. A lakás egyszerű, de rend és tisztaság volt benne. Elmentem tusolni. A fürdő is rendben volt és tiszta volt a törölköző is. Mikor bementem, elkezdtem simogatni a lányt, aki mindenben készséges volt és nemcsak állt, mint egy fadarab (volt sajna már néhány olyan lányhoz szerencsém :( ). Az igazi meglepetés ezután ért, mikor elém térdelt. Olyan isteni franciába még nem volt részem, mint amit ő tud. Már majdnem ekkor elértem a csúcsot, de többet akartam belőle. Ezután kölcsönösen kényeztettük egymást (az intim része is teljesen ápolt :) ), majd az aktus következett. Hátulról akartam, hogy közben lássam a gyönyörű hátsóját. Ez lett a vesztem, hisz a látvány rásegített, hogy néhány perc alatt végem legyen. Valóban feledhetetlen élmény, keresni fogom sürjen és nyugodt szívvel ajánlom másnak is.