Köszi az infót Doc!
Végre egy használható hozzászólás! Kedvet is kaptam meglátogatni a kislányt!
Köszi az infót Doc!
Végre egy használható hozzászólás! Kedvet is kaptam meglátogatni a kislányt!
Mostanában Győrben nincs tul sok uj husi!ez kár,mert kéne egy pár!
Most látom, hogy hirdetőként jelentem meg, ez azért van, mert ugyan régen regisztráltam a vidékilányra, de nem hirdetek, és nem vagyok strigó sem, a viták megelőzése végett.
Üdv: Doc
Jóreggelt Uraim! Új vagyok még a fórumon, de már régóta olvasgatom, na nem ezt, hanem a másik sopronit, a "piroslámpást".
Tegnap voltam Lilli (20)-nál. Nos, a képeken valóban Ő szerepel, a megadott adatok valósak, vékony testalkat, 165 cm magas, 80 cicik, amelyek picik, de én szeretem a kicsi ciciket :)
A bejelentkezés egyszerű volt, rejtett számról hívtam, azt is felvette, és szerencsémre azonnal tudott fogadni. A lakás könnyen megközelíthető helyen van (Kossuth utcáról kell letérni), parkolás ingyenes. A lakás nem túl szép, lepukkant, de még elfogadható szinten. Sajnos cigiszag van, ami nemdohányzó ügyfeleknek kellemetlen. A leányzó fehérneműben fogad, és a szobába kisér. Kozben van lehetőségem jól szemügyre venni, és dönteni, de csinos, szóval maradok. A szoba tiszta, enyhén sötétített, az ágy nagy, kényelmes, vízzel kínál. A másik szobában vannak, de nincs hangos beszélgetés, nem zavaró, a tudat sem. *** moderálva ***. A fürdő a lakáshoz képest jó, de messze a tökéletestől. Törölköző tisztának tünik, tusfürdők több, noname. A leányzó összeségében kislányos alkatú, vékony, de kellemes arca van. Sokat nevet, ami szintén plusz pont. Simogatással és puszilgatással kezd, majd egyre jobban kiterjeszti a simogatást. Miután sikeresen felállította, óvszer, és action. Nem részletezném, de jól éreztem magamat, pózváltások többször, mindkettőnk kívánsága szerint. Végén még letörölget, és beszélgetés, barátnő feeling. A leányzó összhatásban 7/10, ami Sopronban egy jó pont ;), annó Fanni 6/10 volt nálam. Szóval tessék vigyázni rá, habár nem marad sokáig, csak néha-néha egy -két hétre visszatér.
Üdv és jó vadászást.
Doc
Szia remekelekek!!!
Mivel bebizonyosodott hogy tévedés volt én tartom a szavamat.
Tisztelt fórumozók!!!Szeretnék elnézést kérni remekelekek(remekelek) néven fórumozó társunktól amiért hirdetönek gondoltam és emiatt kétségbe vontam a szavahihetöségét.Belátom tévedtem.BOCSÁNAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv:bully69
| ||||
| ||||
|
Szevasztok. Ma ismét ellátogattam Fanni 19-hez és ismét nem csalodtam.Nagyon jó ebben a *** moderálva *** a lány, ismét maximálisan kiszolgált,sőt még pluszokat is belekevertünk az aktusba. Nagyon érzéki a csaj ha valakinek van türelme és érzéke hozzá akkor csodákat tud kihozni *** moderálva ***.Ő az első olyan lány ebben a körben akiröl tényleg elhittem hogy valóban vágyik rá hogy megdugjam és ezt még egy valodi hüvely remegtető orgazmussal meg is koronázta .Attol félek hogy függő és visszajáró leszek ,bár ez nem lesz olyan nagy tragédia .
SOS kellene infó Lénáról (Mélytorok), pénteken mennék hozzá!
Szia bully69
(Korában Remekelek)
Köszi. Tudom elbas.tam.
A levelet a szerkesztőségtől én is meg kaptam, de azért örülök, ennyire figyelsz.
Mégegyszer írom neked mielőtt írsz olvass már egy kicsit vissza, hogy ezzel a névvel ugyan mit és mikor hírdettem. Hülyeségeken lovagolsz. Inkább írd meg a mult héten melyik csajnál voltál, és millyen volt? És majd én is a nyíregyházi látogatásom után ugyan ezt megteszem, viszontlábas.
Tisztelt Katónéni,Andrea!
Igen,egy másik fórumon már régebbóta irogatok,de nem szokásom senkit sértegetni bántani mert igyekszem mindenkivel kijönni,és normálisan fórumozni.Kivéve ha valaki heti 30 beszámolót és önreklámot gyárt magárol,akkor valóban elborulok néha.Ha ennyire tisztában vagy az ottani tevékenységemmel,akkor tudnod kell azt is hogy én ott szóvátettem a moderálás hiányát.Szükség van moderálásra hogy ne legyen anyázás,lejárató kampány,ne irják ki a lányok valódi nevét címét stb. és ugy általában véve normális stilusban müködjenek a dolgok.Többekközt én és a ,,többi hozzám hasonló,, vetettük fel azt is,hogy legyen a VL-en fotógarancia,fórum és hogy legyen kötelezö a vélemény írás lehetösége a hirdetésekhez.Hálistennek elindult valami,csak nem feltétlen abba az irányba ami nekem tetszene.Mert pont az volna a lényeg,hogy a lopós kamuzós kritikán aluli lányokat lebiktassuk.De ugy elég nehéz,hogy virágnyelven kell fogalmazni mindent körül kell irni.A személyiségi jogokat és adatvédelmi törvényeket egészjól ismerem,mivel hogy tanultam,igy nem szorulok ezen a téren kioktatásra.Sött!!!Azt is tanultam hogy a *** moderálva ***,annak reklámozása bármilyen támogatása,vagy a tevékenység fedezése sött még az igénybevétele is törvénybe ütközik.Ugye milyen unalmas??? :DDD Mégvalami.Ha nem lennénk mi a ,,többi hozzám hasonló,, társaimmal eggyütt,akkor *** moderálva *** Ennek tükrében válogasd meg a szavaidat a vendégeidel,lehetséges vendégeiddel szemben.Mert az okos fenhéjjázó szövegeddel te is lejáratod magad mint én,de *** moderálva ***.Ja,és én neked nem vagyok drága!!!!!!!!Gondolom a PL-en folytatott tevékenységem azért ismered ennyire mert te is irogatsz ott.Én is láttam ott egy Andrea néven fórumozó hölgy hozzászólásait,ha te azzal vagy azonos akkor te sem vagy egy ártatlan bárányka.
Maradok tisztelettel:bully69
Moderátor: A fórum szabályzata szerint a hozzászólás bizonyos részei nem megengedettek
Szervusz kedves catybaba
Sziasztok!
Hívtalak már kétszer egyszer az ajtóból és egyszer az ágyból. Nem hallottad?
(Ez csak vicc volt bocsi) De most komolyan milyen számon hívhatlak, vagy hol vagy elérhető?
Sziasztok
Úgy látom nincs túl nagy lelkesedés a tapasztalatok megosztására.
gyerünk ! Tegyünk ellene.
Kedves bully69!
Egy másik fórumon is irogatsz, ott már régebb óta. Azon azt csinálsz, amit csak akarsz, még törvényt is sérthetsz, nem csak itteni hirdetőket :DDD
Menj oda, drága és folytasd ott, amit eddig, több hozzád hasonlóval együtt.
Tulajdonképpen mi a bajod? Azon kívül, hogy itt normálisan moderálnak, nem úgy, mint amihez szoktál.
Ja, és fontosak a hirdetők is a Szerkesztőségnek, sőt védik a jogainkat is! Jézusom!! Képzeld, bennünket is moderálnak!
A törvény mindenkire vonatkozik, nem pofára megy. Hallottál pl. az adatvédelmi törvényről? Persze, így unalmas, ugye?
Sziasztok! Ha nem is Jászberényből,de a közeléből vagyok.Ha érdekel valakit,hívjon bizalommal!Pusssza
Teljesen igazad van 'Fannikámmal' kapcsolatban.Jártam már nála is,valóban hasonlót éreztem,bár én inkább a vékonyabb lányokat részesítem előnyben.De fő a változatosság címen,kipróbáltam,és elégedett voltam.
Tisztelt szerkesztöség.
Hogyan lehet a regisztrációmat törölni?Egyre kevésbé tetszik ez a fórum,mert egyre több az önreklám,és nem igazán tesznek ezellen semmit.Arrol nem is beszélve hogy a csalók törvényes jogai még mindig fontosabb mint a normális lányok vagy a partnerek érdeke,joga.Ez a fórum lényegében semmi elörelépést nem hozott azügyben hogy normálisabban menjenek a dolgok.Megmondom öszintén én nem ezt vártam ettöl a fórumtól,igy csalódott vagyok.
Üdv:bully69
Szia remekelek!
A szerkesztöség szerint azért szerepel a neved mellett a hirdetö megjegyzés,mert korábban hirdetöként regeltél.Ez lehet véletlen is,bár nekem egy kicsit fura hogy valaki hirdetöként regel azért hogy fórumozhasson.
sziasztok!
Pénteken indulok Győrbe és kinéztem magamnak egy kicsit idősebb szolgáltatót aki "MIRA" néven dolgozik!
Nem bánnám ha valaki tudna egy kicist bővebb infot adni róla????
Kösziiiiiii
emlére=elmére
Lányok ez már tényleg szánalmas!!!!Tragédia amit csináltok ,nem vall ép emlére.Bocsánat de már nem bírom nézni.