Köszi "pincér srác".Örülök a hozzászólásodnak.
Most nem rendelek és nem tudom hogy leszek e még :-)de azért köszi,jó érzés.
Köszi "pincér srác".Örülök a hozzászólásodnak.
Most nem rendelek és nem tudom hogy leszek e még :-)de azért köszi,jó érzés.
sziasztok, a székesfehérvári lányok akik hirdetéseket közölnek,azonkívül webkamerás képeket készítenek majd zsarolják az ügfeleket ezt bü bízonyítja székesfehérváron e rendőrségen.Kérem e város elkerülését mert igencsak póruljár a vendég!!!!!
Tisztelt szerkesztöség!!
A köztem és Katónéni között zajló vita elvette a figyelmet az eredeti kérdésemröl(amiböl a vita is kialakult)miszerint hogyan tudnám törölni az itteni regisztrációmat.Igaz hogy belejöttem a vitázásba,de az eredeti szándékom megmaradt igy továbra is szeretném magam törölni.Várom válaszukat.
Üdv:bully69
Hi! Camillaként még tényleg nagyon unott hölgy volt, de Sexycsokiként már sokkal jobb szolgáltatóként tért vissza. Már kedvesebb volt, odafigyelt mit kérek, stb.
Viszont a héten jártam Kyttike néven hírdető hölgynél. Nagyon bejött!!! Csak egy félórát voltam Nála (6e Ft.), de a végén bántam, hogy nincs 1 órám rá. Nagyon kedves, igazán kényeztető szolgáltatás. A kép maximálisan megegyezik a valósággal, helyes arc és ami fontos: maximálisan rendezett tiszta kéró és fürdő. Az is tetszett, hogy kedvesen, de határozottan fel lettem kérve a fürdésre az aktus előtt (fontosnak tartom, hogy a szolgáltatók makktársaimmal szemben is megköveteljék a hygiéniát, az én védelmemben is). Ajánlott kategória.
Sziasztok! Katicabogár, Édes Kelly és Noémi nevű hírdetőkrő zudnátok valami infot adni?
Sziasztok!
Nagy nehezen elszántam magam, hogy írjak!Sok lányt kipróbáltam sokszor késztetést éreztem, hogy elmeséljem tapasztalataimat most meg írom:
A Napokban voltam Miánál a lakás átlagos minden lánynál kb ezt kapom.Egyedül volt kicsit depis de vendégszerető megkínált mindennel ami csak ott volt!
Az arca nem olyan szép mint a képeken de határozzottan valódi képekkel hirdet!
Bár van rajta néhány plussssz kiló!
Kezdetben beszélgetés símogatás .Én nem voltam megelégedve sem a franciájával sem a sexel.
Én többet biztos nem megyek.
Bár tegyük hozzá, hogy nagyon igyekezett és mindenben segítőkész volt.
Na persze 1-2pasiról is lehetne itt írni milyen igénytelen.......................Na majd gondoskodok róla:)
Sziasztok, kellemes ünnepeket kívánok mindekinek!
Nya szép estét mindenkinek:))Látom a fórun nagyon bejött mindenkinek:)) Ez az csak így tovább...csak arra vigyázzatok ne menjen át konkurencia harccá:)))további kellemes itt eltöltött órát mindenkinek:))
Kedves lányok!
Nem egy vendégem masszázs közben beszélget, vagy utána. Szavahihetőek és ezért be kell látnom, hogy a háborgásuk sokszor jogos. Többen máshova is ellátogattak már és nem a fotókon lévő hölgy fogadta. Akinek esze van, ilyenkor az ajtóból elköszön.
Saját érdekünk, hogy magunkat tegyük fel, mert az igazság úgyis kiderül és már bizalmatlanná válnak azokkal szemben is, akik valóban a saját képükkel hirdetnek. Ez országos jelenség, el kéne gondolkodni rajta. Érthető, hogy az arcát nem mutatja szinte senki, de azért az alakját vállalja be! Én is elmennék az ő helyükben azonnal.
Kellemes mindennapokat és szebb jövőt mindenkinek! :)
Kedves Thomika!
Csak most tűnt fel, hogy a szexi tangámat lebugyiztad :), az meg nem asztal, hanem masszázságy és azt akarom megmutatni vele, hogy hogyan kell lefeküdni egy maszázságyra. Akkor még ennyi cucc sincs rajtam, nekem is van masszőröm.
Amúgy fogalmam sincs, Neked mi jutott eszedbe róla, de valld be, hogy tetszik! :)))
Szia! Te miről érdeklődsz?! !? :) Veled én nem pletykálok többet, olyan vagy, mint a piaci kofa. :DDD
Csak most vettem észre, hogy nekem írtál, bocs. Beszélgessünk az időjárásról, abból nem lesz baj!
Biciklizz már el Veszprémcitybe, aztán dumálhatunk, de csak az időjárásról! :)))
Picurkánál volt már vki? tapasztalatok?
Kedves Szoknyavadász!
Az említett apró és fényképes hirdetés a rendszeren belül ugyanahhoz a hirdetőhöz tartozik. Nem tudjuk miért érdeke egyszerre Sopronban és Szegeden is hirdetni (?). Észrevételét azonban köszönjük!
Tiszltelt Szerkesztőség!
Az apróhirdetések között található Linda Szegedről és a Sopronban hirdető Angie 29 ugyanazzal a képpel hírdet, tehát vmelyik hamis!
Üdv
Érdeklődve várjuk a minőségi debreceni lányok listáját. Nyíregyházán az Ószőlő utcán ajánlom Virágot és Vandát és a képek alapján úgy látom ott rendel Jessica és Kinga is. Őket még nem teszteltem, idő kérdése csak. Ott biztosan nem fogsz csalódni.
Sajnos Nyíregyházán rengeteg a kamu, de elnézve a debreceni listát 5-6 oldlaon keresztül, ott sem lehet más a helyzet.
szivesen anti szivesen fogadlak téged és másokat is csak hivjatok.puszi
borbányán van egy csaj barbinak hivják a képek igaziak amit kértem töle aztmegcsinálta.csak annyi a gáz hogy panzioba kell menni.de biztonságos azis.kössz barbi az élményt
Kedves Érintettek!
Kérjük vegyünk itt ennek véget, ez a fórum téma nem erre a célra jött létre. A szerkesztőség nem kíván és nem is fog állást foglalni ilyen jellegű vitákban. A tisztánlátás végett idézünk a fórum moderációt érintő szabályzatából:
"Szándékaik szerint csupán annyira avatkoznak bele a fórumozók egymás közti társalgásának menetébe, amennyire az elengedhetetlen a kulturált, egymás érzékenységét és jogait szem előtt tartó, technikailag áttekinthető kommunikáció biztosítása érdekében."
"A moderálás célja nem az, hogy megakadályozza viták kialakulását. Azt szándékozza elérni, hogy a vita helyét semmiképpen se vehesse át a puszta szitkozódás, egymás, vagy közéleti szereplők rágalmazása, vagy az öncélú trágárság."
Ebben a témában (Üzenetek a VL Szerkesztőségének) a további ilyen jellegű hozzászólásokat előzetes értesítés nélkül töröljük.
nem hirdetö vagyok vazeg :-(