Köszi szoknyavadász!
Csak pozitívum? Hm, személyesen is meg kell győződnöm róla :)
Köszi szoknyavadász!
Csak pozitívum? Hm, személyesen is meg kell győződnöm róla :)
Üdv!
Köszönöm.
Valóban ott regisztráltam, nem gondoltam volna, hogy a fórumban az első hozzászólásnál lesz lehetőségem regisztrálni.
Úgy vélem fel kellene tünteni a fórumnál egy regisztráció gombot, ezzel elkerülve a további hasonló jellegű problémákat.
Köszönettel
Tisztelt VL Szerkesztőség! Most Léna (+36202299777) néven hírdető lány korábban Barbi(23) néven hírdetett másik telefonszámmal, de a képeken felismerhető. Szerintem ez megtévesztés, és amennyiben az oldal szabályai lehetővé teszik, kérem töröljék a hírdetést! Köszönöm!
FIGYELEM! Most LÉNA(+36202299777) néven hírdető lány korábban BARBI(23) vot és ellopta a pénzem amíg zuhanyoztam!
Sziasztok! Ma voltam a Sarkanyú utcán egy lánynál (sajna a nevét elfelejtettem). Igényes, ápolt, odaadó, lelkiismeretesen dolgozik, nem sürget. Az árak is elfogadhatók és nem tűntek el az értékeim sem. Én kellemesen csalódtam, ajánlom mindenkinek.
...TÖRÖLVE...
Bocs, érezd akart lenni. Melléütögetek néha.
Szia Grófom! :)
De csendben vagy! Nem jössz fel? Igaz, már csak holnap tudok írni, ha egyáltalán előkerülsz.
Mi a fene van Veled? Ej, de leülnék Veled dumálni (élőben), szerintem, hosszú beszélgetés lenne,de messze vagy, vagy nem is igazán tudom, hol.
Mindegy, csak idetévedsz egyszer!
Addid is érszd jól Magad! :)
Ok. No Problem!
hehet,hogy jártál már nálam de az lehetet a baj,hogy te nagyon durva vagy érzéketlen voltál velem, nem gondolod?csak anyit ,hogy ha ilyen leszel a lányokal akor te soha nem fogsz tudi jót irni soha,na enyi hadjuk inkább aki elhiszi az jöjön és probáljon ki anyit tudok mondani
Sziasztok! Katicabogár nevű hírdetőről tudtok valami infot? Meglepve látom a kétes hírdető-pecsétet, mert telefonban elég intelligensnek tűnt, de most így elbizonytalanodtam, hogy felkeressem-e!
Szia Excsajsz! Biztos, hogy ide akartál írn és nem a másik (PL) oldalra?
Hi Digi!
Doroty24 a piros alsóneműs lány! Csak pozitívumot tudnék róla mondani! Valóban van fent az oldalán 3 kép amik a franc tudja kit ábrázolnak.
Talán a barátnőjét, vagy lakótársát?
ja talán igazad is lehetne de a farkam majdhogynem nagyobb mint ő . ja és nem hús párti vagyok de a csontot sem szeretem. zavaró hogy a fotón ugy néz ki mint egy baba és mire oda érsz egy anorexiás csecsemőt kapsz. személyes tapasztalatbol irom ennyit erröl
Tisztelt Mindentudó Makktárs! Ízlések és pofonok...... Én szeretem a kistestű formás feszes idomokat. Továbbra is az a véleményem, hogy Kinga Baba (23) nagyon klassz csajszi. Akinek a kövérek tetszenek az ne keresse. Hogy mi jó van abban a nőben? Számodra csak azt tudom mondani: a farkad.
sziasztok! tud valaki érdemleges infot adni éva38 és pajzán 30-ról? padodo@gmail.hu köszi
ember mi jó van abba a nőbe? 150 magas és 20 kiló vaságyastúúl. a fotó ferdit ember. élőbe egy törpe seggetlen nő.
Lányok vigyázat,lenyúlós partner jár a városban!
Értékeitekre fokozottan ügyelni!
A napokban én megjártam, kb. 8-10 másodpercre hagytam magára a partnert,
és a távozása után üres volt a pénztárcám!
Kedves DigiWalker, Iván!
Azért jelent meg a "Hirdető" rang, mert a "Hirdetésfeladás" gombra kattintva regisztráltak.
A sima fórum regisztrációhoz nem azt kellett volna használni.
A fórum regisztráció egy automatikus lépés az első hozzászólás írása előtt.
Sajnos lehet, hogy eddig ez nem volt megfelelően feltüntetve, de mostanra átírtuk a "Hirdetésfeladás" menüpont szövegét.
Természetesen mindkettőjük regisztrációját átállítottuk fórum felhasználóra.
Kedves TAVARIS!
Valóban, ezt elnéztük, elnézést érte.
Mentségünkre: Travis = francia eredetű angol név. (erre asszociáltunk)
Szia! Barbi-Vivi vagyok. Telefonszámom: 06-70/294-5736
A VL szerkesztőség figyelmébe ajánlom a fenti hírdetés szövegét. Azért ez már nekem is sok. Ti hogy látjátok?