Sziasztok!
Nem tudjátok melyik lány van a szegfű utcán. Közel van hozzám és szívesen "megnézném" néha. :)
Sziasztok!
Nem tudjátok melyik lány van a szegfű utcán. Közel van hozzám és szívesen "megnézném" néha. :)
Sziasztok!
Én egy kicsit vitába szállnék ezzel. Én az említett oldalon is hírdetek, soha nem volt velük problémám. Sőt, pozitívnak tartom azt, hogy a fotógaranciás képek tényleg fedik a valóságot. Személyesen felkeresnek időpontegyeztetés után, soha nem tolakodóan. Meggyőződnek arról, hogy valóban a hírdető lány van a képeken, sőt fotózásra is lehetőség van. Tényleg nem olcsók az áraik, de az anyagi ráfordítás mindig meghozza a gyümölcsét. Szerintem az említett oldal nem konkurencia, hanem lehetőség. Akinek módjában áll él ezzel, akinek nem, az nem teszi. Mindenkinek jó munkát és sok partnert kívánok: Lexi
0620532-9033 ÚJ HELY
Szia Jampec!
Annyira emlékeztetsz valakire, csak ő minden mondatát úgy fejezi be, hogy "?!" Ismerős? :)
A csapból is Te folysz, amúgy én megértettelek.
A közhely meg általában a magyarokról szól és nagyon igaz.
Írj már lécci Veszprémbe is vmit, kong az egész, ketten firkálunk, bezzeg odaát!
Már most hiányzol, hol a csudában vagy? Képzeld, á, inkább ne képzeld el mégse!
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek, főleg Neked! :D
Na halihó!
Végre egy olyan hozzászólást írhatok, amit akár a "pozitív tapasztalatok" topicba is tehettem volna!
De végülis a Sopron környéki vadászoknak van erre inkább szükségük, tehét itt van!
Vera 27
Egyszerű panellakás, de igényesen berendezve, üdítő, cukorka stb, vendégvárónak.
Kényelmes nagy ágy, nem valami pici szoba egy gyerekággyal!!!
Korrekt!
A csaj van a képeken, sőt szerintem még élőben jobb is! Kedves, tényleg barátnő feeling!
Jó cicik, nem kicsi, de jó feszes popsi! :))
Szűk punci, a szakmájához képest is.
Árak alacsonyak, sok választási lehetőséggel, csak franciát is vállal. Nem siettet.
Az első k... akinél elgondolkodom, hogy még egyszer meglátogatom. Finom volt!
Nálam csillagos ötös!
Csak ajánlani tudom!
Kössz Vera, üdvözlet a "pincér" sráctól!!!!!!!
Kedves Royal!
Köszönöm szépen, Hogy Te is szóltál, de sok kedves partneremnek köszönhetően én is megtettem a lépéseket és ennek hatására a képem és Réka hirdetése lekerült. Sajnálatos azonban, hogy a sok csaló holnaptól új számmal, új névvel és új képpel hírdeti magát tovább az helyett, hogy felvállalná önmagát.
Csak remélni tudom, hogy a kedves férfi vendégek az ilyen esetekben a becsapottságuk okán erőt tudnak venni magukon és mégse maradnak:-) Az ilyen szolgáltatók ellen ez lenne a legjobb módszer, hogy azésr se maradni))) Én a korrektség híve vagyok és ezért a vendégeimtől is ezt kapom vissza.
Minden jót neketek és legyetek ÉSZnél is:-) Puszi : Heni
Kedves Partnerek! Én egy korrekt szolgáltató vagyok Budapestről a XIII. kerületből, sajnálattal értesültem több partneremtől, hogy visszaéltek a képemmel. Mivel fontos számomra a becsületesség és a korrektség a partnereimmel szemben is , ezért is sérelmezem, hogy nekem kell magyarázkodnom, az miatt, hogy Réka /06-20-552-1135/ visszaélt a képemmel és nem önmagát vállalta fel.
Én merek olyan oldalon is hirdetni ahol több képem is ellenőrizhető.
Kellemes együttléteket kívánok nektek, korrekt lányokkal!
Puszi : Heni /*** moderálva ***/
én nem tudom miért kell egymást sértegetni!!!!! a Ferenc körut is ugyan olyan mint a többi hely!!!!! János fikázza a ferenc körutat pedig ö is hirdetö!!!!! ö kamu képel dolgozott! Melinda24!!!!!! 06202328394 ezzel a telefon számmal dolgozik!!!!!! A NORMÁLIS NEVE ... A FÓRUM SZABÁLYAIVAL ELLENTÉTES TARTALOM MIATT TÖRÖLVE ... A KÉTES HIRDETÉS IS SZEREPEL A HIRDETÉSÉN!!!! Milibaba22 és Cica21ök legalább fotogaranciás hirdetéssel dolgoznak!!!!és nem kamu képel!!!
sziasztok én csa ajánlani tudom nyíregyházán a Milibabát!!!!!!!! nagyon rendes odaado hölgy!!!! és szerintem a Ferenc köruttal sincs baj mert nagyon jo hely!!!!!szerintem látogassátok meg Millibabát nem fogtok csalodni!!!!
ja bocsi lefelejtettem ha ez önreklám akkor a tiz hozzászolásbol a fele önreklám.
egyébbként a kiscsajék nagyon jofejek voltak téged meg csak sajnálni tudlak.talán teis abba a közegbe tartozol aki ha felhiv egy lányt kiveri a farkát mert ezzel élveztek
thomika neharagudj de hol van az megírva hogy, egy szolgáltato nem látogathatja meg a másikat?
akkor ezekszerint ha te fiu vagy nem lehetsz egy másik fiuval?
pedig neki is van szája meg popoja .
csak ennyit szerettem volna.
Kedves Heni!
Az azonosságra tegnap én is felhívtam az oldal szerkesztőinek figyelmét, akik már reagáltak is erre. Sajnos ezek a .... csalók nemsokára más lopott képpel, esetleg más számmal újra hirdetni fognak! Ettől függetlenül Neked jó munkát, sok normális partnert kívánok!
Kedves MT barátaim, mi pedig figyeljünk az ilyen csalásokra, és ne fussunk rossz lyukra!
Üdv:
Royal01
Kedves Jampec!
Nagy örömödre megjöttem. :D
Figyelj! Téged valaki fizet azért, hogy csak kössél itt? Költői kérdés volt, bocs!
Látom már, jókat fogunk cseverészni. Neked van normális neved is? Csak, mert rólam mindenki tudja, ki vagyok.
Üdv. Néked is, a bölcs Katónéni :)
Hello!
Én csak sms-t kaptam az illetőtől, de nem válaszoltam, ő meg nem hívott.
Szerintem, ha nem reagáltok rá, békén hagy. (Vagy csak tőlem fél? :D) Huhúúúú!!!
Mostanában egyébként szinte csak negatív vélemény van, úgyhogy az övé már egy a sok közül.
Mindenki vagy kamu, vagy büdös, koszos, vagy a száztagú cigányzenekar van a másik szobában,
röhej az egész. Azért mégis vannak érdeklődők, akik ennek ellenére meg is találnak minket :)
Tudod, kit próbál lejáratni egy "férfi"? Hát, persze, hogy tudod!! :DDD
Szia! Szilvi 43 Úgy franciázik, mint senki más szerintem. Más nem volt, de nem is szerettem volna...
Kiváló felejthetetlen!
Kedves Partnerek! Én egy korrekt szolgáltató vagyok Budapestről a XIII. kerületből, sajnálattal értesültem több partneremtől, hogy visszaéltek a képemmel. Mivel fontos számomra a becsületesség és a korrektség a partnereimmel szemben is , ezért is sérelmezem, hogy nekem kell magyarázkodnom, az miatt, hogy Réka /06-20-552-1135/ visszaélt a képemmel és nem önmagát vállalta fel.
Én merek olyan oldalon is hirdetni ahol több képem és a szolgáltatásom minősége is ellenőrizhető.
http://www. beszamolok. hu/lap/szexpartner/index. php? lid=176122
Kellemes együttléteket kívánok nektek, korrekt lányokal!
Puszi : Heni /06-30-715-6804/
Kedves Partnerem! Én egy korrekt szolgáltató vagyok Budapestről a XIII. kerületből, sajnálattal értesültem több partneremtől, hogy visszaéltek a képemmel. Mivel fontos számomra a becsületesség és a korrektség a partnereimmel szemben is , ezért is sérelmezem, hogy nekem kell magyarázkodnom, az miatt, hogy Réka /06-20-552-1135/ visszaélt a képemmel és nem önmagát vállalta fel.
Én merek olyan oldalon is hirdetni ahol több képem és a szolgáltatásom minősége is ellenőrizhető.
http://www. beszamolok. hu/lap/szexpartner/index. php? lid=176122
Kellemes együttléteket kívánok nektek, korrekt lányokal!
Puszi : Heni /06-30-715-6804/