Teréz anya itt ő is masszívan inna
Majom-kutya egy esernyővel tartom vissza
Túrós csusza, na ez a párját ritkítja
Megjelent végre a Half-Life 3
Instalálom
Lavjaman
Csapjad!
Teréz anya itt ő is masszívan inna
Majom-kutya egy esernyővel tartom vissza
Túrós csusza, na ez a párját ritkítja
Megjelent végre a Half-Life 3
Instalálom
Lavjaman
Csapjad!
Kutya ,cica, mérési hiba
Ikea praktiker, baumax és kika
Analóg műszerekkel Gagarin is fika
Gyros selected in a very little pita
A Corvinnál vagyok, de hol van itt egy kuka?
Esküvőn dzsesszel a sok bajszos albán bula
Felrakom a falra
Jessica Alba
Csak veled jó a kanaszta, Kriszta
Teréz anya itt ő is masszívan szívna
Drogéria, a keresetet nehezen bírja
Mikor megyek haza a tekintetem kevésbé tiszta
A pázsiton megjelent egy jetilábnyom
Ezt konstatálom
Watch out
Köszönet a VL szerkesztőinek,hogy végre kitették a kétes hírdető címkét a B.....ára. Mindenki kerülje el,már persze csak akkor ha nem a nyugdíjas lehuzós öregcsajokat kedveli.
Tisztelt Szerkesztőség!
tegnap reggel kaptam egy e-mailt miszerint szabálytalan vagy valótlan a hirdetésem Én minden tőlem telhetőt megtettem és javítottam amiről azt gondoltam ,hogy szabálytalan lehet Emellett már több üzenetet is küldtem ,hogy kérem segítsenek ,hogy konkrétan mi lehet vagy lehetett a hiba ,illetve ha már rendben van akkor kérem aktiválják.Azóta már a fizetett hirdetésre is áttértem Kérem mégegyszer a segítségüket Köszönöm Nikolette Debrecen
Tisztelt Szerkesztőség!
Lesznek szívesek segíteni?? Ugyanis így eléggé kétessé váltam, és tegnap fizettem be a hirdetést is. Akkor most azért fizettem, hogy így "megbélyegezve" lássanak, a kedves érdeklődők??! S.O.S.
Személyes adatokat kérjük ne írjanak ki a fórumba!
Üdv!
Gingernél(21) voltam régen, nagyon király a csaj!!!!
Most is ő dolgozik??? volt valaki azóta nála??? Válaszoljatok!!!
Előre is köszi!
Mivel érdemeltem ki a kétes hírdető címet?? Mihamarabbi választ várok! Köszönöm.
Üdv,
tud valaki infoval szolgálni a következő hirdetők akármelyikéről?
Szilvi(43)
Kinga (36)
Bogi(43)
Dina(37)
Erika (42)
és Jennyfer(22)?
Előre is köszi.
Szendy pl. legjobb tudomásom szerint független.
- Ráadásul, a képein tényleg ő látható... és ő tényleg tuti.
A másikat azért nem mondom, mert most nem hirdet itt.
anettka vagyok .mindig találnak valamit ami miatt nem akarnak felrakni .korrkt szolgáltató vagyok nem vagyok roma tiszta igényes csinos ápolt hölgy vagyok.számcsere miatt kötöttek belém ..a v.lányon.mert több számrol hirdetek könyörgöm zaklattak vettem másik kártyát .erre letiltottták .huuuuuuuu.ez már idegesitő.aki nem hiszi hogy milyen vagyok járjon utánnnna itt a számom.06308298729 jah és nem vagyok lehuzós.
szia anita 31 .hát ezzel nem csak te vagy igy .hogy nem raknak fel....:Sde én is várom régi és uj vendégeimet.ezen telefonszámon.06308298729 magyar lány szép csinos .nem lehuzós tiszta ápolt.dekorativ.jelenleg számot cseréltem ezért nem aktiváltak.aki ismer tudja ki vagyok aki meg nem annak ideje megismerni.:D:Dadddig is puszi
nah ha valaki tud segitsen ....hónapokon keresztül saját képekkel hirdetek ..amugy anettka vagyok..*** moderálva *** a vidéki lányok on.nem vagyok roma nem vagyok lehuzós.korrekt szolgáltató vagyok..szép és csinod vagyok ...testalkatom leirtam ugy is nézek ki .nem hazudok nem lopok nem verek át senkit.sokan zaklattak a régi számomon ,ezért számot cseréltem .errre a vidéki lányokon letiltották a hirdetésemet.mivel önhöz több telefonszám is tartozik..könyörgöm nem lehet számot cserélni?,,,azóta nm tudom a hirdetésemet felrakni mert nem aktiválják.de mikor látom hogy a kétes hirdetőket felrakják egyből..nem sértem a romákat de azokat egyből szó nélkül felrakják ha valaki ilyen helyzetbenm van irja meg .vagy csak én vagyok egyedül igy??
amugy én korrekt szolgáltató vagyok,,,,és felháboritó ami itt folyik.nem értem .én azért változtattam számot,mert sokan átvertek.hazudoztak.zaklattak.semmi rosszat nem csináltam .saját képekkel hirdetek..nem vagyok lehuzós.nem azért változtat valaki számot...énrám még soha nem volt panasz.nem vagyok roma.,de nagyon idegesitő hogy a szerkesztőség emiatt valakinek tiltsa a hirdetését....mikor edddig hónapokon keresztül is ugyanazon a számon hirdettem.:@lassan már szöveget sem irok fel mert még az is baj .De másnak nem aki roma meg lehuzós...........hát ez már nevetséges
Anettka vagyok ezen a számon még elérhettek 06308298729 :)Mivel számot cseréltem .
sziasztok! én azzal a kéréssel fordulok hozzátok hogy legyetek már szivesek aktiválni a hirdetésemet mert már lassan 3 napja nem tudtátok aktiválni. én a bettyna néven vagyok miskolcról feltüntetve a hirdetésen . ha aktiváljátok én azt elöre is nagyon köszönöm!
bacardi a Kata Szegeden van.Az egyik legjobb csaj volt Pécsett!Én még a Nagy F.-téren voltam vele.
Tibior!
Ide ember kell, szálas, nem ilyen kis nyálas...
:-))))))) Figaro, te beteg állat!!! :-)))))))