Lehet, hogy keverném? Nem a M@lomszög utca környnékén van lakása? Az a típusú nő, aki a koszos törülközőt kiszárítja, majd odaadja a másik férfinak.
Lehet, hogy keverném? Nem a M@lomszög utca környnékén van lakása? Az a típusú nő, aki a koszos törülközőt kiszárítja, majd odaadja a másik férfinak.
Evelin 19 Nem is mondtam hogy maradtam.Tudod szerettem volna lezuhanyozni az aktus előtt de azt mondta hogy nincs idő erre és csináljuk.Koszos volt a körme meg furcsa szaga volt olyan mint amikor 2 napig iszol utánna meg elfelejtesz még 1 napig fürödni.De ha erre vágysz menj oda...
Nem is mondtam hogy maradtam.Tudod szerettem volna lezuhanyozni az aktus előtt de azt mondta hogy nincs idő erre és csináljuk.Koszos volt a körme meg furcsa szaga volt olyan mint amikor 2 napig iszol utánna meg elfelejtesz még 1 napig fürödni.De ha erre vágysz menj oda...
"Evelyn 19" vékony és koszos?????
Koszos??????
Mármint, mosdatlan, ápolatlan, borotválatlan, vagy mi?
- Szóval, a róla látható fotók végül is az övéi, de nem többek, mint jól beállított képek?
Na, de ha tényleg ilyen, ráadásul még sürget is, akkor miért mentél be hozzá, vagy ha már bent voltál, miért nem fordultál ki a lakásból - szobábból azonnal?
Dézi-t csak ajánlani tudom,ő az egyik legkedvesebb és legaranyosabb csaj akivel eddig voltam,ő tényleg odabújik hozzád,mellette kikapcsolodsz ja és nem az óráját lesi közben:-).Ő tényleg eltudja hitetni veled hogy élvezi a szexet /lehet hogy élvezi is/én csak ajánlani tudom!
Szia Tibior!
Ebben egyetértünk,nem vagyunk egyformák más az izlésünk és mások az elvárásaink.Nekem Kinga baba speciel baromira nem jött be,neked viszont igen.Nincs ebben semmi különös,de te mégis felkaptad ezen a vizet a multkor mondván hogy mi csak fikázodunk.Attol még hogy nem vagyunk egy véleményen még nem biztos hogy gonosz emberek vagyunk.Én mégegyszer a környékére sem megyek a csajnak az biztos mert nekem teljesen más az izlésem és az elvárásom.Neked tetszett hát lehet hogy elmész hozzá máskoris.Kiki a maga utját járja,megosztjuk a tapasztalatainkat de veszekedni kár lenne amiatt mert más lányokat szeretünk.
Ízlések és pofonok különbözők. Lehet te nem voltál neki szimpatikus, vagy ő neked nem. Van ilyen.
Nekem nagyon jó volt vele, persze ez szubjektív.
Az azonban objektív, hogy Adriennek gyönyörű teste van és olyan mellei, hogy a középkorban olyanokért háborúkat indítottak.
Figaro! Köszi az infót Merciröl! Meglátogattam csak egy kicsit az árakkal messzire ment!!
Én voltam Kinga babánál ismételten mondom! Szerintem gyönyörü kis igényes csaj! Petráról is ugyan ezt tudom elmondani! Amúgy meg izlések és pofonok! Legalább ök állnak az ajtóban!
Rita = Molnár Anikó ? :)
Evelin 19 debrecenben egy nagyon gáz nő ,senkinek nem ajánlom büdös koszos fujjjjj
Kedves Szerkesztőség válaszukat köszönöm!
Szerintem biztos,hogy visszajáró leszek:-)))
AZ evelin 19 nél én voltam egyszer nem is olyan régen kb 2,5 hete .Mit mondjak ha szeretnél egy vékony koszos lányt akkor sok szerencsét!Ráadásul sürgetett hogy siessünk és nem zuhanyozhattam....EGY szoval egy nagy csalodás a képek után.Nagyon gáz a lakás is! üdv
Nem fogjátok elhinni!!! Én is befizettem ma a hirdetési díjat, biztos, hogy nem leszek letiltva, csak a sok munka miatt még nem volt idejük aktiválni. Mit csinál ilyenkor Katónéni? Vár szépen, türelmesen, amíg rám nem érnek. Nem reklamál, csak vár, mert tudja, hogy aktiválják, csak várni kell. Bezony.
Kedves B.B!
Válaszunkat a másik topicban találja.
Elég, ha egy helyre beírja hozzászólását.
VL
kinga (20)-rol esett mar szo esetleg?
valakinek esetleg valos infoi a csajszirol?allitolag ferenc korut xx-alatt talalhato meg ,elore is koszi
:)) es meg visszamesz hozza?:D :*
Aki kiadja egy lány privát elérhetöségét,vagy egyéb magánjelegü dolgát az büncselekményt követ el tudomásom szerint.