Szia! Hallottál már a "mintha játék"-ról? :))) Biztos érted. Amúgy 2 év körüli gyerekeknek való xd
Mikor jössz ide, este csak? Nunci után futkosol egész nap???
Szia! Hallottál már a "mintha játék"-ról? :))) Biztos érted. Amúgy 2 év körüli gyerekeknek való xd
Mikor jössz ide, este csak? Nunci után futkosol egész nap???
Szabadságon vagytok??
Visszanéztem Debrecenbe. Erről beszélek, ott van téma, a lányok is irogatnak, beszélgettek, itt meg szar se, pedig nem egyedül vagyok fent. Egyszerűen meg van dögölve minden, pedig nyár van, itt a Balaton, jönnek, tranzitváros....
Nálam pont az a helyyzet, amit Zsuzska írt, egyszerre öten jönnének és azonnal, ha lehet, csak itt mondjuk magammal dumálgathatok. Nincs is értelme tovább ragozni.
Szia!Igazán dícséretes hozzáállás.Értem én,hogy alakulhat valakinek hirtelen egy szabad órácskája,de ne vegye zokon ha pont abban a pillanatban nem vagyok szabad.
Hát, így kerülgetjük mi egymást, ha te vagy a gépnél, én nem és fordítva. Na mindegy, majd jössz te még az én utcámba!! XD
És igen, hoppácska :)
Pusz holnapig
Szerintem nem lehetetlen elérni Zsófit(másik fórumot olvasva másoknak ez könnyedén ment),lehet hogy épp kifogtad azokat az időpontokat,amikor elfoglalt volt,van ilyen,és bizos nem non-stop csörgetted,hisz akkor csak elérted volna:)
Nagyon szívesen!Ezúton kérnék elnézést azoktól akik hiába kerestek ma,de a 9-4 ig tartó "munkaidőmbe"nem fért be több vendég.Nem szeretném a mennyiséget a minőség elé helyezni.A nyár hátralevő részében elérhető leszek,csak arra kérek minden kedves érdeklődőt,hogy ne 5 perccel a tervezett érkezés előtt jelezze a látogatási szándékát.csók Mindenkinek:Zsuzska
Basszus! Komolyan, olvasom Debrecent, mik érdekelnek Téged?! (nem !?) XD Az én teltségem nem jön be Neked? :(
De sajnálom, hogy nem kukim nőtt, olyan beszámolókat tudnék írni én is! Feldobhatnánk eztet a megyét is egy kicsit.
Mondjuk lennék Béla :)))
Hát te? Nem meccset nézel? De, érdekel!!! XD
Dundika (47)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Soha senkinek nem válaszolok smsre sem emailre.A telefonszámomat is inen nézte meg akkor miért ne olvasna unalmas perceiben,óráiban,napjaiban fórumot.De ha kapok tőle még eggyet a telefonszáma neve minden fog itt szerepelni,sőt aki igényli tovább is küldöm neki!!!!Milyen figyelem felkeltésről beszélsz,ha az lenne azt nemígy tenném.Részemről téma mindenkivel lezárva.A többit majd vele elrendezem.
Infót szeretnék Fanni (23)-ról?
Én nem tudom,de lehet hogy a csajé nem is olvassa a fórumot.Miért nem írsz vissza sms-be?Mi ez,ha nem figyelem felkeltés?! LOL! :D
Dundika (47)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Tudod mit,inkább nézzek így ki mint legyek egy gerinctelen ,nyivákoló rossz r..ó,akinek ha már nem megy mást zaklat!!Hátha belefutsz egy ilyenbe!
Szia Iván nem értem miért irsz ilyet hisz ha nem dolgozom mindig fel veszem a telefont.Remélem annyira nem bántottalak meg.puszi szép napot mindenkinek
Hi skacok valaki volt már Anita (20) nevezetű lánynál én a teltebbeket szeretem ezért kérnék infót köszi urak!
Lehet, hogy már azóta voltál nála, de ha nem: a célnak tökéletesen megfelelő egy szobás lakásban rendel. Annyi patront lőhetsz el amennyit csak tudsz. Ha extrém vágyad van azt örömmel teljesíti. Ő tényleg élvezetből csinálja. A fotókhoz képest annyi a változás, hogy most rövid haja van.