pontosan,Kari-ka:))igazad van,ha a tiiiibor fiut is megroviditenek par ezressel,teljesen maskepp beszelne:))amugy meg nem dolgozok semmi fele meleg barban,de koszi a tippet:))
pontosan,Kari-ka:))igazad van,ha a tiiiibor fiut is megroviditenek par ezressel,teljesen maskepp beszelne:))amugy meg nem dolgozok semmi fele meleg barban,de koszi a tippet:))
Háááááát én elég hülyén mutatnék szoknyában!!!! :-))))))))))
Egyébként vannak dolgok amiket valóban kilehet szürni már az ajtóban,én ilyenkor vissza is szoktam lépni.De a kritikán aluli szex,a lehuzás vagy a lopás,esetleg a félidöben megjelenö ,,barát,, nem látszik az ajtóban.Lehet hogy szerinted én csak tulokos vagyok,szerintem meg tapasztalt.Neked sem rinyálni kellene,hanem végiglátogatni néhány lányt.2-3 pofáraesés után kiváncsi leszek hogyan fogol vélekedni.
Nektek mindegyikőtöknek szoknyát kellene varratni. figaró te bíztos a buzi bárba dolgozol! Amúgy meg nem kötelező lányokhoz menni.Ha már felmentek és az ajtóban nem veszitek észre,hogy mi a pálya,akkor az mind a ti hibátok! Ha a f.... feláll az ész megáll?
Üdv Chuck!
Ki lenne az a kettő, akit tudsz és független, Debrecenben? Lehet meglátogatnám őket én is.
Kedves Szerkesztőség!
Köszönöm az aktiválást,örülök hogy sikerült megoldanunk a problémákat!
tibor lehet tulorazik a peksegben:))
Barbi 23?Hmm..:)a képeken valóban ő van,tiszta és igényes ahogy a lakás is.A franciája isteni,a szex is nagyon jó vele,nemhiába többször meglátogattam már.Kedves,és intelligens lány,csak ajánlani tudom mindenkinek!Egyszerűen imádom a csajt!
Szervusztok!A minap Miskolcon akadt dolgom,és mivel már rég kiszemeltem Emese27- et,gondoltam meglátogatom.A telefont ő vette fel,elmagyarázta hol találom a lakását,és kb.fél ora mulva tudott is fogadni.Már az ajtoban tudtam,hogy jo helyre érkeztem...Emese nagyon dekorativ lány,magas,kellemes kisugárzásu,nagy kék szemei pedig azonnal elvarázsoltak.Lakása rendezett,amit láttam belőle az tiszta,igényes.Az szobába érve rengeteg domina cuccot láttam,érdekes lehet a szexnek e fajtája is,de jomagam nem ezért mentem.Emese kávéval,itallal kinált,kis beszélgetés és tusi után finoman átmasszirozta egész testem,ami nagyon jol esett.Nem tanulta,de valahogy ráérez arra,hol és hogyan kell masszirozni.Amit ezután kaptam,azt soha nem fogom elfelejteni,mert ilyen csodálatos franciába még sosem volt részem,pedig megfordultam már néhány lánynál...Párszor megállt,nehogy ideje korán vége legyen az egésznek,késleltette de már alig birtam tovább,igy rátértem a lényegre.Annyira szép és izgato popsija van,és ehhez karcsu derék párosul,amibe jo volt belekapaszkodni.Sajnos hamar vége lett ettől az izgato látványtol,és az igazat megvallva alig várom hogy ujra meglátogathassam őt.Mindenképpen nagyon ajánlott kategoria annak,aki igőnyes,valoban szép lányt keres Miskolcon.
Tudomásom szerint Nyíregyen annyiból rosszabb a helyzet, hogy ott az egész felhozatal nagy része a ... izé... "nem túl hirtelen barnult kisebbségi" maffia, vagy egyéb, kisebb- nagyobb bandák kezében van.
Debrecenben azért ez nem jellemző... bár, lehet, tévesek az információim.
Én mindenesetre itt tudok legalább kettőt, akik teljesen függetlenek (kettőt, jó, mi?).
Ami a kamuhirdetéseket illeti... hát, azokról meg nem mondhatja senki, hol mennyi van belőlük.
Ami biztosnak tűnik:
- Mindenhol jó sok.
:(((((
Kedves Edobaba!
Egyrészt: az ellenőrzést és a szabályok betartását akkor sem tudja elkerülni, ha előfizető szeretne lenni.
Másodszor: a kecskeméti hirdetővel kapcsolatos észrevételeit konkrrét információkkal együtt emailben küldje el, vagy használja oldalunkon a "Bejelentés" menüpontot.
Harmadszor: a szigorú ellenőrzés most mindenkinek kötelező. Lehet, hogy lassan haladunk vele, de akivel minden rendben van, annak ezt egyszer kell végigcsinálnia, és utána nyugodtan hirdethet.
VL
Kedves Érett Barack!
Ha emailben is megírta problémáját, válaszolni fogunk. Az ellenőrzés most hosszú idő, de a sorozatos visszaélések miatt ezt kell tennünk. Igyekszünk, de sok időt igényel, viszont akivel nincs probléma, az utána már nyugodtan fog tudni hirdetni.
Sajnos a fórum nem a legmegfelelőbb hely ennek tisztázásráa, hacsak Ön ki nem írja ide a fórumra, hogy személyes adatait is itt kívánja egyeztetni.
VL
Kedves Edobaba!
Kérjük, emailben írja meg pontos adatokkal azt, amiről itt ír a fórumban, vagy használja oldalunkon a "Bejelentés" menüpontot.
Amint küld pontos információkat, utánanézünk.
VL
Az már biztos egy öregasszony,A fényképek pedig amik VL oldalán vannak totál kamuk!!!!!! A banya rövid szöke vagy inkább öszz hajú,simán kilehetne tenni a kétehírdető cimkét rá.Meneküljön előle mindenki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok,már kértem elöfizetést,kélek rakjatok fel,ha lehet,és még annyit,hogy egy Ági nevezetü Kecskemétröl,aki elöfizetéses egy darab a nyitó képe engem ábrázol,ezt bizonyitani tudom,lehet,hogy azért nem tudok hirdetni,mert más hirdet az én képemmel?
Sziasztok egy Ági nevezetü Kecskemétröl az én fotómmal hirdet engem meg nem raknak fel.
Látom itt sem sokkal jobb a helyzet, mint Nyíregyházán.
Segitsetek kérlek talán én rontottam el valamit?
Eddig semmi gond nem volt!
Tibior!
Ha lejár a munkaidő, szólj már ehhez hozzá valamit! :-)
Segitsetek kérlek,talán elrontottam valamit? Köszönöm a gyors együttmüködéseteket!
Kérlek benneteket hogy közöljétek a képemet mert 3 napja nem jelenik meg a vidékilányon ,eddig nem volt probléma!?
Maradok Tisztelettel: Érett barack