Sziasztok! Engedjétek meg hogy személyessen kérjek töletek eg szivességet ne keverjetek össze Natival szerintem ö se örül neki! Köszi szépen
Üdv: Rami
Sziasztok! Engedjétek meg hogy személyessen kérjek töletek eg szivességet ne keverjetek össze Natival szerintem ö se örül neki! Köszi szépen
Üdv: Rami
Vanda és Eszter is egyaránt valós fotókkal dolgoznak,amit a képeken látsz megfelel a valóságnak.Vanda arcra nagyon szép szerintem,a segge formás és kemény mint a kö! :-) ...TÖRÖLVE... Kedves,aktiv csaj nincs fadarab efektus.Eszter arcra átlagos,de szintén kedves és aktiv,itt sincs fadarab efektus....TÖRÖLVE...
köszönöm a tájékoztatást, csak még valamit vele kapcsolatban:
...TÖRÖLVE...milyenek? mennyire volt barátnő érzés? milyen a külseje?
Üdvözletem Uraim!
Fanni(23) nevű hölgyről valaki tud esetleg egy jó kis zaftos beszámolóval szolgálni?
Üdv!
Vanda (a vékony lány az Ószőlőn) fiatal, kedves, korrekt és profi. Vele dolgozik Kinga, aki ugyanígy jellemezhető, sőt egy picit nekem jobban tetszik! Vanda régen egy már nem dolgozó lánnyal vállalt leszbit, na az durva volt (én elhittem, hogy élvezik is az egymással való foglalatosságot!)!!! Sajna ma már ez nem lehetséges!
Üdv
hellóka
Vanda(20) és Eszter(29) van valakinek élménybeszámolója?
arc, test, hozzáállás, stb.
többen dícsérik őket, de konkrétan nem láttam róluk írást, de így biztos jók, ha ennyien dícsérik őket :)
Kedves Katónéni!
Így igaz! Itt vagyunk.
VL
Kedves CINTIA!
A fórumban nem folytatunk egyeztetést a Hirdetőkkel.
Kérdéseire csak emailben reagálunk.
És azért ha legközelebb mégis a fórumban ír nekünk, ne csak az egyik oldal "igazságát" tegye közzé, mert örök igazság: az éremnek két oldala van!
VL
Kedves Tibior!
Igen, itt bármi megtörténhet! :-)
Bezzeg máshol.....
VL
Kedves Kinga baba!
Ezt minden alkalommal eljátsza, de a válasz minden alalommal ugyanaz: a GYIK-ben megtalálja mindenki: ingyenes hirdetések aktiválására problémamentes esetben 3 munkanapon belül kerül sor.
VL
Szia!
Nem olyan nagy az ország, de azért még is!! Gyere Debrecenbe, egy jó masszőrnő itt is elkelne!!
Jó reggelt!
A kíváncsiságom, tudod! Azért nőből vagyok :) Most meg a gróf tűnt el. Kezd bejönni nekem Debrecen, csak ne volna olyan messze!
Szia!
Ennyire sajnálod?
Szia te Titkos. Kezdem ott hogy neked és a te fajtádnak nem hogy bövülni nem fog a szolgáltatás de mint mondtam nem is fogadlak.Nyilván ez sem véletlen a telefonba is ugy vagy elmentve hogy kétes. Pont te akarod itt megjátszani a kulturált embert???Valószinü többször bejelentkeztél és nem jöttél vagy hasonló dolgok.Vagy valami strigó vagy. Feleslegesen probálsz itt engem beégetni aki ismer tudja milyen vagyok.Büszke vagyok a vendégeimre mindenkire. mert aki hozzám jár ismer engem. Nincs szükségem ilyen emberre mint te plusz a véleményedre sem vagyok kiváncsi hál isten nincs szükségem a te áldozni valodra!!!A válaszodra sem mint irtam ugyhogy további szépet!!!
Sziasztok!Szép jó estét!
A minap 1 hatalmas csalódás ért engem 1 gyönyörű és felejthetetlen hölggyel kapcsolatban.Felhívtam Anikót,mert volt 1 kis áldozni valóm de sose tudom eldönteni,hogy megelégszek e csak "masszázzsal" és mindig reménykedek,hogy mostmár bővült a szolgáltatás erre ő:"el van mentve a számod ,nem foglak fogadni csatt a telefon.Namármost 1 szer voltam nála és imádtam csak az volt a baj,hogy kevés a szolgáltatás de felejthetetlen!Köpni nyelni nem tudtam nemhogy megkérdezni,hogy miért is!!ÉS ezelőtt épp Anikó beszélt itt a kulturáról és a bunkó ügyfelekről!!Ez számomra vicces azért.Jah kb 3-szor hívtam fel érdeklődés céljából vagy fél év alatt.Biztos megterhelő elmondani.Minden esetre nagyon sajnálom,hogy megbántottam,mert életem egyik legjobb szájas befejeztése és engem teljesen elvarázsolt.Csak nem mindig van az embernek pénze....
Jah egyébként Elíz 1 gyönyörű nő,nem cigány,hatalmas cicikkel és 5ös hozzáálással,mindenkinek csak ajánlani tudom.Én imádom.Jah és finom nunival!!!
Végleg elmentél? Mi bajod a képeimmel? Szép szolidak, ahogy egy korosodó masszőrhöz illik. Tőlem ne várj amolyanokat, kedves grófom. Én itt vagyok és Nő.
Ha lépsz, én is, ez nem az én szobám, tudod. Kicsit várok, aztán jó éjszakát és álmodj arról, amit szeretnél! :)
De ne Trabantról! Bár Cabrio volt :D
A Szerkesztőség nem nyaral, dolgozik :)
Én is csak poénkodok, Teee! :)
Már van ötletem! Megvibrálom vele az öreglukat, tök jó, tényleg :D Mielőtt valaki félreértené, nyakmasszázsnál vibrálunk és nyúlkálunk bele, ez egy másik lyuk :)))
Bélapapa nem tud jönni meglátogatni, ejaj :(
:DDD