OK, így lesz.
De egyszerűen nem tudom elviselni, legyen szó BÁRMIRŐL, mikor valaki baromságokat beszél, vagy, olyasmihet tesz megjegyzédeket, amiről gőze sincs.
OK, így lesz.
De egyszerűen nem tudom elviselni, legyen szó BÁRMIRŐL, mikor valaki baromságokat beszél, vagy, olyasmihet tesz megjegyzédeket, amiről gőze sincs.
sziasztok
kőszőnőm kedves chuck! létszives hagyjuk ezt az egészet ez mindenkinek szol mert eből csak megint egy nagy kavalkád fog kisülni amiből persze csak én jővők ki rosszul. köszi puszi Gina
Holnap lesz autocross, megnéztem, akkor ma dolgozás van. Kedves cimboráim, fiam 10 körül jön, utána alszik, én meg tűnök.
Akkor szép hétvégét Nektek! :) Nekem talán az lesz!
Jó reggelt Bélapapa! Jó reggelt Gróf!
Ilyenkor már nem illik aludni, főleg, hogy enyém az egész lakás, tehát a gép is. Házibuliba ment tegnap este a ház ura, most lehetne csevegni, kérem! Remélem, mindenki jól aludt! Itt szép, esős idő van és pont ma mennék Nyirádra, valami rally, vagy mi van ott, meghívott valaki. Persze, hogy szakad az eső!!!
Jó reklám, kár hogy magadról írod..
Már el is mentél? :(
Holnap feljössz? Már nem sokáig várok rád. Tente. Így unalmas.
Ejjaj! Veszekedtek Debrecenben. Mi ez, kérem? Chuck Téged nem szeret, de itt vagyok Néked Én! :-)))
:)))
Hali Brocksom! Megjöttél? :))) Ja, összemelegedtünk így cyber Bélapapával. Dolog volt, most estem ide. Bebeee!
"...elmondtam a véleményemet..."
- Nem "véleményt" mondtál, hanem hülyeséget.
Menj el hozzá, aztán okoskodj.
Az életben nem jártál még nála... de teszed itt a fejed... szánalom a köbön.
Ide figyelj...
- Mi a lófütyköst egyszerűsítek én le?
Most akor ultrajó nő, vagy nem???
Jól csinélja a dolgát, vagy nem???
Korrekt, vagy nem???
Ilyen egyszerű!
"...A röhej pedig az szirupos szappanopera ami párbeszédnek akarna látszani..."
- WTF?????
1. Ez meg mi a kékkupakos lóbrokit jelent?
2. Voltál te már egyáltalán nála?
Szerintem tutira nem, másképpen hagynád ezt az értelmetlen okoskodást, és valószínűleg egyetértenél velem.
Nevetséges ez a fajta öncélú, semmiről sem szóló okoskodás, csak hogy megmutasd, hogy itt vagy ám...
Köszi a válaszod!Akkor kit ajánlanál???
Szia! Remekeltél már? :)
Hát, volt már szebb is, front van, vagy mi a szösz :) Remélem, ma letudtam az összes majmot legalább egy hónapra!
Chuck is idejöhetne, ő is jó fej, úgy látszik, tényleg Debrecenbe kéne (legalább néha) menni :)))
Sziasztok!
Charlote-ról tudtok valami infót?
"Gina 18" tényleg jó csaj...
Szerintem páran összetévesztik valakivel (talán a fotók miatt, gőzöm nincs), vagy valóban, szándékosan szemétkedik vele valaki már egy ideje.
Hogy azzal a bizonyos "vendégével" mi volt, azt nem tudom, mint ahogy azt sem, abból mennyi igaz, de nincs is közöm hozzá, mivel én csak azt tudom mondani, amit ÉN láttam.
Egyébként, többek között, így keletkeznek az idióta városi "legendák":
- Valaki elhint egy másik személyről (tévedésből, szándékosan, stb) egy ilyen közösségi oldalon egy éktelen hülyeséget. Páran meg ezt valamiért készpénznek veszik, és elkezdik kórusban fújni ugyanazt a baromságot, innen pedig nincs megállás... még az is visszamondja, aki az életben nem látta, kiről is van szó.
És, minnél jobban próbálja magát a célpont védeni, vagy, minnél jobban mondják mások, hogy DE NEM ÚGY VAN, mert ismerik, stb, csak rosszabb. Mert akkor egyből mindenki a "strigója" lesz, vagy, biztos ugyanaz a valaki ír több néven... ami tényleg előfordulhat, de ebben az esetben ez egyszerűen nem így van.
Na, de tudjátok mit?
Aki nem hiszi, járjon unánna!
Ilyen egyszerű.
C.
Szia!
Köszi az infót! Én speciel arra az Anita 21-re gondoltam, aki az adatlapján hangsúlyozza, hogy nála nincs futószalag. Nem tudom, hogy Te is őrá gondoltál-e? Mónika29 viszont kimondottan tetszik, és ha még jó is, lehet, hogy ő lesz a kiválasztott.
Üdv
Teszteli a szerkesztőséget!!!
Meg kell mondani a kedves vendégeknek, hogy otthon, vagy a fürdőbe pancsoljanak!!
Nem, csak van aki azt hiszi, nincs más dolgunk :-)
VL