Hali Mindenkinek !
Gödöllőn Lexinél jártam. Franciája kifogástalan, szájba lehet élvezni. Tutko, hogy máskor is megyek,
csak ajánlani tudom.
Hali Mindenkinek !
Gödöllőn Lexinél jártam. Franciája kifogástalan, szájba lehet élvezni. Tutko, hogy máskor is megyek,
csak ajánlani tudom.
Email ment :)
Tisztelt Szerkesztők!
Én a lányok profilját bővíteném úgy, hogy szerepeljenek a szolgáltatásaik.
Így a kereső is bővülhetne a lányok szolgáltatásaival.
F
Helloztok !!
Múlt héten jártam Sziszinél Gödöllőn, hát nem semmi a csaj !! Én mondom, pedig már jártam pár lánynál /szeretem a változatosságot :-) / ez a csaj ez nem kispályás.
Nagy test nagy élvezet....... ez bejön nála. Kedvesen fogad, bájos, gyönyürű szemei vannak és a szája..... az a mélytorkos az ott volt. Azt kaptam amit a teloba megbeszéltünk. Nem túl sokat beszél, cselekszik.
Ja és még egy kis szösszenet: kb. 500 E Ft volt a zsebemben és ott is maradt pedig kimentem a wc - re + zuhanyozni.
Minden jót kívánok neki és Ti sem bánjátok meg ha "kipróbáljátok" ! Hajrá Gödöllői csajszik !
Szia Freddy!
Mint a fórumon eléggé tapasztalt kollegához fordulok. Szerdán megyek Nyházára. Kellene nekem e-mailcímre infó, azokról, akiknél már voltál, mert nem akarok zátonyra futni.: Kriszta25 és Edit 42. Eszter 29-nél voltál már, mert a képei szintén megnyerőek. 19tomika76@citromail.hu
Előre is köszi az infót!
Tomika
A ...TÖRÖLVE...is vannak egész jó infók, néha olvassátok el azt is!
Hajrá Faroktársak!
kittiről valaki tud mondani valamit?
Bocsi, kicsit félreütöttem:) Nyíregyháza
nemtom!
Lehet, hogy hirdetnek itt is, de ez a homályos szöveg azért kell, mert más oldalakat - ahol szintén hirdetnek lányok - nem szabad reklámozni. Asszem.
Pl. ha valaki azt írja "ahol eszméletlenül jó nők vannak" akkor érdemes megnézned a www eszmeletlenuljonok hu oldalt :)
tibor85!
Korábban, nem túl rég, már volt róluk infó. Keress rá a nevükre, itt jobb oldalon ->
Sziasztok Lányok!
Érdeklődnék, hogy Nyíregyházán melyik lány vállalna be minket a barátnőmmel együtt egy hármas sexcsatára?
Üdv: Thomika
Köszönjük Mónika!
Tisztel Vl!
Kérném ezt a reget törölni! Csak azért hoztam létre, mert a másikkal nem tudtam hírdetést feladni, de már megoldódott a probléma! Vycki Kazincbarcika, a helyes emailom: kinehagyd@freemail.hu, tel: 702734870 Segítségüket előre is köszönöm!
Lilian? néven pratktizált a művésznő régebben.Aranyos,kedves,nem lehúzós,a megbeszéltekhez tartja magát.Nekem ő nagyon vékonykának bizonyult.Még attól is amit a képeken látsz.
Igen!Ezt már én is írtam Debrecen városához:))
LOL! xDD Magadat mélytorkoztad le Ginger?
Sziasztok!
Ma voltam Hildelitánál győrben.
Nagyon szép kreol bőre van, igaz kicsit nagy az orra,de fenét se érdekli, ha ilyen jót lehet vele szexelni.Igaz,csak 5 perc volt a menet,de ez inkább az én hibám, mert gyorsan elsültem.Ha mentek hozzá, 1-t ne felejtsetek el: vigyetek neki virágot:)).
Sziasztok!Tud valaki valami infot az Orsirol?Régebben már jártam nála akkor elég inaktiv volt,lehet jobban jártam volna,ha kimegyek az erdőbe és egy fatuskot dugok meg,de hallom már popot is vállal,igazábol ezzel kapcsolatban érdeklődnék?