Sziasztok!
Nem akartam beírni,mert különösebben nem foglalkoztat ez az egész.Én csak néha kiruccanok ebbe a világba,itt pedig 1-2 ember mintha a feleségéről lenne szó úgy válaszolgat meg irogat.Lehet erre célzott a Gróf úr.
Chuck te vagy fiatal vagy még vagy hülye.Én leírtam a rossz tapasztalatom erre te beírogattál,Anikó is félre értette,mivel én őt nem bántottam vagy fikáztam csak ahogy telefonon reagált rám.Annyit írtam,hogy a masszázs az kicsit azért mássabb.(hogy bebizonyítsam fél óra múlva el is megyek masszíroztatni :O )Továbbre se bántom és nem is írtam rá több rosszat mint amit tapasztaltam.És hidd el mikor ott voltam nála bejöttem neki.El fogok hozzá mennni majd ha lesz kedvem és letisztázzuk.
De ami utánna jött az számomra is vicces volt.!pl.:hogy elkezdtétek fényezni!
-őt nem nagyon kell(nagyon jó nő,jó a masszázs és a levezetés(nálam 5*) és !!értelmes és kedves volt mikor ott voltam!!
-az hogy vki leírja a tapasztalatát utánna szerintem azzal semmi gond,úgyhogy itt meg nem adok igazat a gróf úrnak.
Egy szó mint száz RELAX ez csak hobby és játék.Nem kell itt veszekedni.Én várom a kollegák beszámolóit és mindig örömmel olvasom,csak néha 1-2 kollega ne írna nagyon bunkón.Lehet a rossz tapasztalatokat értelmesen is közölni.
Zsaniról vki vmit?Új kép eléggé beadja!!?Jah sexycsoki azzal a másik szőkével nyomja megint(évi cica)???És Gingert vki hívta már fel,mert mikor beszéltem vele nem értettem mit mondott,olyan furcsán beszélt.:D