sya nagyon jó a két sösy akkor 2 óra sya
sya nagyon jó a két sösy akkor 2 óra sya
:)
LOL.
A telefonszámom a feleségem nevén van!?:D:D--Nem is az én nevemen van és nem is vagyok nős.
Leírom mégegyszer:--nem vagyok strigó.
-nem gagyi Anikó szolgáltatása amit leírt az megvan és a francia az tuti.De a masszírozás az azért lightos.
Én nem fikáztam a szolgáltratását és ő is gyönyörű csajszi.!!!!
--Nem a sötétben vernélek szájba de mivel nő vagy nem hiszem,hogy így kéne ezt lerendeznem veled.Az,hogy ki kicsoda és milyen ismerősei vannak amire te utaltál az lehet viccesen jönne ki de neked lefele görbülne a szád.De nem szeretnélek fenyegetni sem!!!Csak nem szeretem ha azt írják rám pl.:te fajtád!Én mikor ott voltam nálad frissen zuhanyoztam,fizettem,megköszöntem és eljöttem és pontos voltam.A bnődet Barbit azt meg sosem hívtam fel,ebből is látszik,hogy vmit nagyon benéztél.Amikor én ott voltam akkor mégcsak dolgozni se dolgozott.
Chucknak meg válaszolni se válaszolok,mert leszarom,csak rosszul esik,hogy így viselkedtél és viselkedsz velem.Mikor ott voltam még dicsértél is ezért nem értem de ez biztos vmi hatalmas félre értés lesz.Mondjuk már késő,mert nem mennék hozzád ezek után ingyen se.Még olyan csajjal se beszéltem csúnyán aki nem az volt aki a képen...!!!!
Jó masszíroztatást Chucki..
Hát te is engem.:-) Rajta vagyunk ,ma már történt ez ügyben telefonváltás egy kedves lánnyal. Akinek tudok szivesen segitek.Nyilván a csajok is igy vannak vele.:-)Téged várlak ahogy megbeszéltük vagy ahogy neked jó. Anikó
SZIASZTOK
SZIA Katónéni
Szomorúan tapasztaltam, hogy ebben a városban nem túl nagy az információáradat
ezen a oldalon, pedig ez egy igen gyors helyfeltérképezési lehetőség olyan hiéhezett
ficsúroknak, mint például én.
Katónéni, te aktív tagja vagy a városnak (ilyen téren), velem is lehetnél egy kicst aktív, felkeseshetlek mondjuk az augusztus 23.-ai héten?
Hát, igazán lekötelezel...
- Majd jelentkezek, hamarosan.
Egyébként, akik fizetés nélkül akarnak elhúzni a francba, ellenük - ha a VL szerkesztőség nem nyit egy ilyen rovatot - nincs más lehetőség (szerintem), mint hogy, ti, csajok keressétek egymást, és úgy osszátok meg, mely telefonszámok azok, melyekről még hívást sem szabad fogadni.
Ha már nyilvánosan nem lehet kiírni... (nem lehet?).
Persze, ha telefonszámot váltanak, akkor annyi, de ez mégiscsak egy szűrőt képezhetne.... nem?
Chuck mint mondtam vendégem vagy és ezt be is tartom! Nem biztos hogy a felesége annyi biztos, hogy egy nö nevén van a telszám.Tudod az internet ezért jó beütöttem a számot és ha nem titkos akkor kiirja ki ez mi ez:-)Egyébként nem érdekel csak hagyjon engem békén mint irtad nincs szükségem erre az aberráltra.Nyomja annak aki kiváncsi rá.
Más: sajnos velem is megtörtént és mostanában nagy divat hogy a vendégek (tisztelettel a kivételnek) ... nélkül akarnak vagy esetenként távoznak is.Ez milyen?Itt szeretném megkérdezni és nem csak saját nevemben a VL szerkesztöséget, hogy ha mi lányok kiirjuk a telszámot akkor azt moderálják e? Vagy egyáltalán mit tehetünk???Köszönöm Anikó
Anikó:
- Köszi, egyébként VALÓBAN akartam masszázsra menni mostanában, tekintve, hogy eléggé le vagyok strapálva fizikailag a munkaköröm miatt.
Nem hinném, hogy amit te előadsz, az "gagyi" lenne... :))))))
Nem is azért írtam, amit írtam, mert hogy te eseteleg "félsz" ettől a félelmetességesen komoly valakitől, hanem mert az ilyen fajta gyerekes fenyegetőzés, amit bemutatott az illető... na, az a "gagyi", és ezt nem lehetett meggjegyzés nélkül hagyni... tényleg ovis színvonal.
:))))
És hogy a felsége nevén van a telefonja is... hát, ez már tényleg szánalom a köbön, már ha ez igaz... de simán igaz lehet.
Ezek után, el tudom képzelni ezt is.
Na, kellemes napot néked is, és minnél kevesebb aberráltat!
C.
Kösz, eddig dolgoztam, meg még fogok is, mások meg hajókáznak! Lehet, lesz parti a kedvenc műv.házamban ma este :)))
Sziasztok!Voltam az itt hirdető Katánál.Nagyon meg voltam elégedve vele.Nagyon kedves és figyelmes hölgy,Csak ajállani tudom azoknak akik szeretik a molett Hölgyeket....TÖRÖLVE...
Te vendégem vagy egy masszra de lehet hogy gagyi lesz:-) az úriember szerint. Ne aggodj nem félek a farkastól ez a pali ostoba a telefonszám is a felesége nevén van. Erre mondják visszanyal a fagyi.:-) Néha le kell nyelni a békát.Szépet neked is.:-))
Uramisten...
"...de ha ilyen hangnemben beszélsz velem mégegyszer lehet találkozunk még..."
- Írja az egyik sértett kuncsaft itten.
Üzenetének ezen mondata, valamint, beírásának általános szövegezése egy általában sikertelen, de nagyon sértett, nagyon komplexusos, nagyon pitlák, és nagyon műveletlen személyiségre enged következtetni.
Függetlenül attól, kinek van igaza, és hogy az agyhalott szöveg végül is egy prostituáltnak szól.
Azért az se semmi ám, hogy nyilvánosan beírja a csajnak, hogy el leszel ám kapva, ha még egyszer így beszélsz... (még egyszer így beszél...????????) pffffffff.
Ebből is látszik, mennyire vehető komolyan.
Ilyen "fenyegetéseket" kb. általános iskola alsó tagozatban szoktak tolni egymásnak a kölkök... ez kb. olyan, mint ha azt mondaná, hogy "az én apukám erősebb ám, mint a tied..." na neee.
Hajrá, lányok.
Kedves Kedves valamit nagyon benéztél én nem az a lány vagyok aki most remegve fog élni mert egy ilyen okos irt neki pár szót.Mi akar ez lenni netán fenyegetés hogy talizunk egyszer???Inkább én mondom neked vigyázz mert sosem tudod mibe nyúlsz bele!!!Nem szeretem és nem türöm ha dirigálnak nekem.Én nem a lánykáid vagyok kedves.:-)Tudom mit érzel nem te vagy az egyetlen akinek savanyú a szölö sokan pályáztak rám dehát sajnos nem sikerülhet minden!!!Nem én mentettelek el hanem a kolleganöm és szerintem te vagy a vicces!! Az hogy TE mit látsz az irásombol meg bennem magasrol sz....le!!!Te csak azt kapod amit megérdemelsz.Ez volt az utolsó amit reagáltam veled kapcsban nem akarom átvenni ezt a kocsis stilust de nem fogom összesz...ni magam egy ilyen embertöl aki gondolom a sötétben bujkálva várna meg valahol és dádáznál el.:-)))eheheheJó ez a fórum itt lehetsz valaki! Na viszlát innentöl engem nem érdekelsz irkálgass magadnak!!! Szép napot!!!
Szia!
Jó munkát!!
A képen nem látszik, hogy lenne műköröm.
Köszi, majd megnézem.
Egyik sem stimmel.BUnkócska te drága.Sose volt olyan ,hogy valahova bejelentkeztem és nem mentem el.Nem vagyok strici sem de ha ilyen hangnemben beszélsz velem mégegyszer lehet találkozunk még.Én nem beszéltem veled ilyen módon soha.Se telefonon se itt,ugyhogy ha lehet probáld fogni magad!Nem tudom minek jársz egyetemre vagy főiskolára már nem tudom melyikre ennyi ésszel.........Szóval még magad se tudod,hogy miért mentettél el így.Vicces.LOL.Azért itt eléggé kibukott az,hogy mennyibe néznek minket egyes hölgyek.Ok nélkül rámbassza a telefont,úgy beszél velem mint 1 kutyával mikor azt se tudja ki vagyok,azt se tudja miért utál csak vádol.Most nagyobbat csalódtam benned mint előzöleg.Arról nem is beszélve,hogy a te okleveles masszázs tudásod eléggé hiányos.....De mind1 nem is kell,hogy beszélgessünk,mert azt hittem mikor ráeszmélsz,hogy vmit elnéztél akkor azt mondod bocs.Az írásodból meg az látszik,hogy eszed annyi van amennyit magadba szívsz.Innentől nem is fogok írni ne izgulj.De remélem ha negatívumba beszélek majd ha kérdeznek rólad azért nem fogsz nekem írogatni,mert nem várhatod,hogy ne írjam le az émelyítő érzést ami elkap.(HÁNYINGER)
Léptem, nekem holnap is hétfő :)
Mondjuk a svéd masszázs nem annyira relaxáló, de biztos csak a vessző hiányzik. Szerintem tényleg masszőz. Amitől be szoktam rágni, mikor valaki svéd masszázst hirdet másfél centis műkarmokkal, írna csak kellemes masszázst...
E35, 5. oldal
Kire gondolsz?