Bocsi, rosszul írtam, qwer19@freemail.hu :)
Bocsi, rosszul írtam, qwer19@freemail.hu :)
Tisztelt VL. szerkesztőség!
Megkaptam az új számlaszámot. Köszönöm. A következő havit erre fogom fizetni.
De szeretném megkérdezni, hogy ha egyszerre több hónapot fizetek be van e valamilyen kedvezmény. Gondolok itt 2-3 havidíj befizetésére. Válaszukat előre is nagyon köszönöm.
üdv: Erika
Én sem ragaszkodom a nyilvánossághoz, elküldtem az adatokat, nagyon köszönöm: Mónika
Még ma este megy a részletes beszámoló emailre, már többször voltam nála, elöljáróban annyit, hogy nem rossz választás, bár változóak az igényeink.
Kedves Mónika!
Ha Ön nem ragaszkodik a nyilvánossághoz, akkor folytassuk ezt emailben.
VL
Tisztelt Vanda19!
Önnek az elmúlt hetekben több, a létrehozott regisztrációiban megadott email címére is írtunk, de sajnos egyik levelünkre sem válaszolt.
VL
Tisztelt Szerkeztőség!
Meg szeretném kérdezni hogy nekem miért nem válaszolnak??
Freddy tudnál küldeni beszámolót Lilla 20-al kapcsolatban a qwer1@freemail.hu*ra?
Úgy gondolom én vagyok az igazi. Már megváltoztattam a jelszavamat, de nagyon köszönöm, hogy a szerkesztőség is felajánlotta a segítségét! Remélem ezután nem fog több kellemetlenség érni és én sem okozok problémát. Még egyszer köszönöm: Lexi
Tisztelt fórumtársak.Most egy nagyon pozitív dolgot osztok meg veletek.Most értem haza Ramitól.Valami eszméletlen a hölgy.Szerintem Győrben magasan viszi a pálmát.Voltam jó egypár lánynál de ő nagyon tuti.Nagyon jó a hely bár masszás szalonként működik de ez engem nem zavart.Tiszta igényes környezet halk zene és kulturált hely.A hölgyről is egy pár szót:Nagyon ajánlott kategória barna bőr hibátlan test és nagyon szűk p.Szép arc feszes fenék és cicik.Keményen megdolgoztam amit viszonzott is egy két kedves szóval.Vigyázzatok rá!!
Tisztelt szerkesztőség!
Sajnos már regeltem ú felhasználóként, új e-mail címmel, vzitu@citromail.hu-val. Az előző e-mailbe sajnos nem tudok belépni, törlődött adatok miatt. Kérem az újra küldjék el, hogy most mit kell tennem. Köszönöm előre is a további segítségüket. Mónika
Valaki megmutatta, hogy mit tud. :)
Köszönöm Bélapapa :) Már Linda vagyok, de úgyis észrevetted. Hívj fel, légyszi és egyeztetünk, de úgy mutatkozz be, hogy Bélapapa vagy! :)))
Kedves Hölgyek!
Bármelyikük is az igazi, ha szeretné megoldani a helyzetet, és a segítségünkre van szüksége, jelentkezzen emailben!
VL
Kedves Mónika!
A megoldás ennél egyszerűbb abban az esetben, ha megváltozott az email címe: belépve oldalunkra a bal oldali menüben meg tudja adni az új email címét! Ez a szabályos megoldás.
Ha új regisztrációt hoz létre magának, azzal csak tovább bonyolítja az egyeztetést. A többi információt a megoldásról már elküldtük Önnek emailben.
VL
Kedves Katónéni!
Nagyon kellemesek a fényképeid, szívesen találkoznék veled személyesen is!!
Ez elég érdekesre sikeredett!!
Tisztelt szerkesztőség!
Ezúton is kérném hírdetésem törlését. Új e-mail címmel szeretnék regisztrálni a már ismert számomon. Ez az első kísérletem, de Önök visszaírtak, hogy a e-mail címem már volt használatban és tiltottak. Már megírtam Önöknek az új e-mail címemet és a régi telefonszámomat. Szeretnék felkerülni a hírdetők közé, úgy érzem én már mindent megtettem. Remélem, hogy közös munkánk mihamarabb sikeres lesz. Előre is köszönöm: Mónika
Kedves Erika!
A hirdetések aktiválásának idejére vonatkozó tájékoztatást megtalálja a hirdetési feltételekben, és röviden a GYIK-ben is.
VL
Kedves Vicki!
Valószínűleg eltévesztette, melyik regisztrációról van szó, mert nem valószínű, hogy pont annak a törlését kéri, ami szabályos, és amiről hirdetést tud feladni...
Ha mégis, kérjük, jelezze, és természetesen kitiltjuk!
VL