Valaki megmutatta, hogy mit tud. :)
Valaki megmutatta, hogy mit tud. :)
Köszönöm Bélapapa :) Már Linda vagyok, de úgyis észrevetted. Hívj fel, légyszi és egyeztetünk, de úgy mutatkozz be, hogy Bélapapa vagy! :)))
Kedves Hölgyek!
Bármelyikük is az igazi, ha szeretné megoldani a helyzetet, és a segítségünkre van szüksége, jelentkezzen emailben!
VL
Kedves Mónika!
A megoldás ennél egyszerűbb abban az esetben, ha megváltozott az email címe: belépve oldalunkra a bal oldali menüben meg tudja adni az új email címét! Ez a szabályos megoldás.
Ha új regisztrációt hoz létre magának, azzal csak tovább bonyolítja az egyeztetést. A többi információt a megoldásról már elküldtük Önnek emailben.
VL
Kedves Katónéni!
Nagyon kellemesek a fényképeid, szívesen találkoznék veled személyesen is!!
Ez elég érdekesre sikeredett!!
Tisztelt szerkesztőség!
Ezúton is kérném hírdetésem törlését. Új e-mail címmel szeretnék regisztrálni a már ismert számomon. Ez az első kísérletem, de Önök visszaírtak, hogy a e-mail címem már volt használatban és tiltottak. Már megírtam Önöknek az új e-mail címemet és a régi telefonszámomat. Szeretnék felkerülni a hírdetők közé, úgy érzem én már mindent megtettem. Remélem, hogy közös munkánk mihamarabb sikeres lesz. Előre is köszönöm: Mónika
Kedves Erika!
A hirdetések aktiválásának idejére vonatkozó tájékoztatást megtalálja a hirdetési feltételekben, és röviden a GYIK-ben is.
VL
Kedves Vicki!
Valószínűleg eltévesztette, melyik regisztrációról van szó, mert nem valószínű, hogy pont annak a törlését kéri, ami szabályos, és amiről hirdetést tud feladni...
Ha mégis, kérjük, jelezze, és természetesen kitiltjuk!
VL
Kedves kinga baba!
A hirdetések aktiválásának idejére vonatkozó tájékoztatást megtalálja a hirdetési feltételekben, és röviden a GYIK-ben is.
VL
Kedves fulig!
Az oldalunk szexpartner kereső oldal, ahol nem nyújt senki semmilyen szolgáltatást. Ha ilyen oldalt keres, van éppen elég, ahol nem tartják fontosnak a hatályos törvények betartását.
Így sajnos javaslatát garantáltan nem fogjuk számításba venni a fejlesztések során.
VL
Osztom Kari-ka véleményét:)
Sziasztok! Mayárol nem tud valaki infót? Köszönöm!!!
Sziasztok!
Mayárol nem tud valaki infót? Köszönöm!!!
Dézit azaz cicát tényleg csak ajánlani lehet!
Paripa tehetel egy sziveséget cum cum. Jo kisfiu legyél gyermekem DDD
Nagyképü vagy,és managger!!!!
Nagoyn ott van a csaj! Minden okés semi gáz nincsen, Ha nem viszel magadal több pénzt nem érhet meglepetés, Semilyen féle második meg harmadik személy nincsen. Csak te meg ö a töbit a fantáziádra bizom. Cici jó nagyb Popó kemény!!!!!! Ja és nagyon beválalos - de csak mértékel mindent gumival csinál....... Csá csá!!!!
Ha napcser vagy megérdemled,hogy lehuztak, Mért nem anyi pénzt vitél amibe megegyeztetek. Lásd a sztárt:):) engem nem lehet meglopni csak ha énis akarom. Pancser!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem vitázok senkivel, nem azért vagyok itt. Ferdynek rongálja az üzletét hisz hírdető ezt meglehet érteni:) mert a lány frofi, formás és fris husi. Én új vagyok eben a városban de nekem ö a legszinpaikusabb. Ha az a lány roma akor ki a magyar?:) PROBA CSERESZNYE EZT TUDOM MONDANI!!