Itt még napos, kissé szeles az idő.
Most megszerelnek? Mi lesz belőled?
Itt még napos, kissé szeles az idő.
Most megszerelnek? Mi lesz belőled?
Sziasztok !!!
Nináról valaki tud beszámolóval szolgálni???????
Üdv.
Szakad az eső, Te meg hallgatsz, pedig most vagyok gépközelben. Tessék, kérem aktivizálni magát! Jön csontkovács cimborám, ha sokáig nem jövök, megölt! Vagy megszerel és többet sose fáj. Mindjárt kiderül, ez mindenre képes!! És éneklem Iván dalát boldogan "Nem fáj... soha már nem fáj" Ilyeneket ír és búgó hangon énekel egy szál gitárral a kezében. Máskor meg egy metál állat :)
Csö leonidasz!!
Kitty21nél jártam.Nem rossz a csaj de egyszer elég!!
Az új Anita21röl a vélemény hogy a (hirdetö)akkoriban a melissát dicsérte nagyon.
Elmentem hozzá és pfff:(A képek valóban jók,de vajon.....
Ha volt nála valaki,elmondaná a tapasztalatát??
Köszi
Szevasz!
Sajnálom, hogy így jártál én is voltam már nála többször, de ilyet nem tapasztaltam.
Nem tudom mi az oka! Talán egy próbát még megér.
Amit régebben is írtam, nagyon jó volt a csajszi!
Üdv
Jó reggelt!
Azért segítek, hogy ne kelljen mindent végig olvasniuk. Nagyon kellemes szolgáltatások, tényleg! Van aki 20 percig is dagonyázik :))) A meleg levegőt mától (mint sárkány) én szolgáltatom, olcsóbb. Kb. 10-12 fok van, a lakásban talán 18 is, ez a nyár utsó napja, szép!
70 éves nem lehetsz! Érzem az éteren át!! Amúgy a tatákat is bírom :) 'Egyszer meglátogatlak!' Mi ez? Csak egyszer?
Képzeld, megérintette valaki a nem létező lelkemet, nagyon gáz. Nem vendég, az ő zenéjét hallgatom, ha egyedül vagyok és elég, már írtam róla egyszer. Kiderült, hogy én is megérintettem az övét. Két nagyon állat és nagyon Ember találkozásából mi lehet? Nagyon gáz, papa! A fenébe is!
Jól van fiam, bolond vagy te...
Jó reggelt!
Van, akinek ez a szórakozás, dolgoztatja a szerkesztőket.
Egyébként tegnap délután, már elég kellemes volt az idő, de ma reggel visszaállt a hideg. Micsoda szolgáltatásaid vannak, fürdés, meleg levegő?
Egyszer meglátogatlak és kiderül, hogy 35 éves vagyok, de lehet 70!! Milyen izgi lesz!!
Sziasztok!
Nem akartam beírni,mert különösebben nem foglalkoztat ez az egész.Én csak néha kiruccanok ebbe a világba,itt pedig 1-2 ember mintha a feleségéről lenne szó úgy válaszolgat meg irogat.Lehet erre célzott a Gróf úr.
Chuck te vagy fiatal vagy még vagy hülye.Én leírtam a rossz tapasztalatom erre te beírogattál,Anikó is félre értette,mivel én őt nem bántottam vagy fikáztam csak ahogy telefonon reagált rám.Annyit írtam,hogy a masszázs az kicsit azért mássabb.(hogy bebizonyítsam fél óra múlva el is megyek masszíroztatni :O )Továbbre se bántom és nem is írtam rá több rosszat mint amit tapasztaltam.És hidd el mikor ott voltam nála bejöttem neki.El fogok hozzá mennni majd ha lesz kedvem és letisztázzuk.
De ami utánna jött az számomra is vicces volt.!pl.:hogy elkezdtétek fényezni!
-őt nem nagyon kell(nagyon jó nő,jó a masszázs és a levezetés(nálam 5*) és !!értelmes és kedves volt mikor ott voltam!!
-az hogy vki leírja a tapasztalatát utánna szerintem azzal semmi gond,úgyhogy itt meg nem adok igazat a gróf úrnak.
Egy szó mint száz RELAX ez csak hobby és játék.Nem kell itt veszekedni.Én várom a kollegák beszámolóit és mindig örömmel olvasom,csak néha 1-2 kollega ne írna nagyon bunkón.Lehet a rossz tapasztalatokat értelmesen is közölni.
Zsaniról vki vmit?Új kép eléggé beadja!!?Jah sexycsoki azzal a másik szőkével nyomja megint(évi cica)???És Gingert vki hívta már fel,mert mikor beszéltem vele nem értettem mit mondott,olyan furcsán beszélt.:D
Valaki tud valamit irni:Nicolbaby 27 röl,vagy Kitti 21 röl???Jo csajok,volt nála valaki???segitségetek elöre is köszi
Voltam Klaudia 35 nél ő neki jo a müsora de legalább 15 kiloval több mint a képein...
Mercédesz32 vel megbeszéltem ma 14 orakor hogy 15 orára megyek..a megbeszéltek szerint felhivtam 15 orakor de már nem vette fel a telefont!!!!Ugy gondolom ez taploság, miért nem mondta meg hogy nem ér rá...Nem ajánlom senkinek....
Látom, valaki itt is nagyon szórakozik, kicsit együgyű mulatság! Persze, hogy hiányoztál, papa! :)
Te milyen bolygóról vagy? Hol van szép idő??? Befagy a hátsóm, október, papikám! Fújni kell a meleget a masszázságyra, na, így nő az áramszámla a szemeimmel együtt, mikor megkapom. Mennyiii? :D
Gróf már megint hol van? Hármasban akarom!
Te, Bélapapa! Egyszer meglátogatsz, aztán kiderül, hogy 35 éves vagy?! (Gróf 36) Tök izgi :)))
Puszi holnapig pocitokra, ma már úgyse jöttök fel.
Küggyed má ezt is modira, okostojás!!!
szevasztok uraim ma voltam anita21-nél valoban egy igazán gyönyörü lány nagy feszes!! mellek fantasztikus popsi igazán szép arcu lány, lehet nála ...TÖRÖLVE... csak ajánlani tudom!!!
Amanda most Adrienn néven nyomul, nyílván ő is olvassa a fórumot :).
Sziasztok, forumozok!
Kar hogy ilyen nehezkes a forum, ti. a la nyok, meg a varosok kozt nagyon nehez a kereses.
Elmondom az eddigi tapasztalataimat, hatha tudok valakinek segiteni.
Laracskanal voltam nemreg, mert nagyon jok a kepei.
Csak rosszat tudok rola mondani, sajnos.
Igazi unott pofa, es kb 15 kiloval tob, mint ami a kepeken latszik.
Aikor ott voltam, epp friss tetkoi voltak, ami meg megnehezitette az amugy is gyenge musort.
Sorry Lara, remelem fejlodsz meg!
Köszi Turista!
Üdv!
A "szolgáltatások" világában abszolút turista vagyok. Első utam a minap egy nagyon kedves, aranyos lányhoz vezetett. Ő Mandy (30) néven hirdet. Nos, egyszerűen szavakat sem találok arra, hogy mennyi figyelmet és odaadást kaptam tőle. Én ugye tapasztalatok híján fel voltam készülve mindenféle eshetőségre. De arra, hogy ilyen maximálisan pozitív törődéssel fogok találkozni, azt álmomban sem gondoltam volna. Tiszta, nyugodt környezet. Közvetlenség, természetes kedvesség. És MAXIMÁLIS türelem. (Ez mondjuk nekem most kellett is… hm.. hm) Szóval egy nagyon kellemes randi élményben részesültem.
Ja! És ő egy szép arcú, gyönyörű testű lány! Minden tiszteletem és köszönetem!
A reggeli hűs idő után, azért sikerült szép időnknek lenni. Hiányozam?
Van egy másik Anita21 is! Őróla még nincs infóm, és az ismerőseim közül sem tud senki semmit, szeritnem a héten rácsörgök valamikor, aztán talán akkor kiderül mi újság. Végülis emesénél is kiderült, csak egy telómba volt, és rájöttem mi az ábra. De Anita21 valóban csodás (mármint a képei alapján)