Látjátok ez a gina18 baby itt is bunko akkor milyen élőben .Egy koszos valami...
Látjátok ez a gina18 baby itt is bunko akkor milyen élőben .Egy koszos valami...
Nó para,megyek főzök egy kis páleszt,és beverek egy duncossal:))))))
Nó para,megyek főzök egy kis páleszt,és beverek egy duncossal:))))))
Szia!
Volt mikor én is írtam emailt, majd semmi választ nem kaptam, majd telefonon kérdeztem, hogy miért nem írt rá? Az a barátnője email címe, mert neki nincs gépe, de nem is szoktak rá válaszolni, de a regisztrációnál kérték.
Jó reggelt!
Nem vagyok pánikhangulatban, szeptemberben is van kaktusz és még az idő is jó :) A terveinket nem tudod és senki, csak fiam meg én, már nem sok kell neki, hogy start...Szellemi munka végre! A masszázs meg a hobbym is, amíg a derekam meg a lábam bírja, úgyse hagyom abba. Jobb a hajtás, mintha nincs munkád, én legalábbis így vagyok vele. Majd pihenhetek a dunsztos üvegben, felcímkézve, hogy "Muti" és kísértem fiamat :-)
Tisztelt Tarsulat! Az elmult heten szetkuldtem nehany e-mailt az aprohirdetesben szereplo muvesznoknek bovebb informacio remenyeben. Tiz nap elteltevel egyre sem jott valasz! Kivancsi vagyok ra miert? Szeretek elore szervezni,tisztazni,latni nehany dolgot. Tul sok talan amit kerek,vagy a lekozolt e-mail cimeknek nincs ertelme.....fiedler
Ha elmentél, én is elmegyek :) Jó éjt!
Miről álljak le? Vagy mi? Kösz, mondom, hogy jól vagyok
Te most miről beszélsz?
Nem, édesem! A lelkem remekül van és nem a blackmetal ami bejön. Arch Enemy most a kellemes meti, nem vagyok én olyan állat, mint gondolod :) Hogy telt jól megérdemelt szabadságod? A Búbost majd én megkeresem, csak dolgozom most, muszály, terveink vannak. Pedig jól esne néhány nap lazi, de majd. Ne angolul irogass nekem, hanem magyarul, vagy németül,angolul már nagyjából elfelejtettem mindent, jó, majdnem mindent. Most két nyelven beszélek. Újabb sógor és 34 éves!!!
Hallgasd meg az Arch Enemytől az Intermezzo Libertét, a Machtkampfot, a Nemesist és a lelkemet érzed :)
Méghogy a meti nem szép! Nő az énekesük! Videójuk is van, keresd, csinos is a csaj. Gondolom, megint este jössz fel.
Bis dann! :)
KIJELENTEM HOGY GYŐRBEN A MAYA NEVEZETÜ NŐ HAMIS KÉPEKET RAK KI A HIRDETÉSRE!!A IGÉNYTELEN KÖRNYEZET A NŐIS ÉS A TESTÉRÖL NEMIS BESZÉLEK AZ INTIM ZÓNÁJA TELE VAN KELÉSSEL!!KITUJA HOGY NINCS E NEMI BAJA DE SZERINTEM VAN!!!
Kedves kriszti!
Már több levelet váltottunk Önnel a mai nap folyamán, azokban minden benne volt.
VL
Szia!
Gumi + nő, az tényleg guminő!!
Sziasztok Mtársak !
A napokban vltam Timea 22-nél.A lány tiszta,aranyos,de a sex közben olyan mint egy fadarab,mint ha egy gumi nővel lettem volna.
Én a vidéki lányokra adtam fel a hirdetésem egy napja és letiltoták nem tudom hogy miért.
A képek valósak fényképezőn készültek és ithol.
Kérem erre az email címre reagáljanak:krisztike.5519@citromail.hu
Jázmin nagyon közvetlen és kívánatos.Már várom az új,még nagyobb cicijeit:)
Hali! A Búbost láttad? Ő a sötétebb és már hatalmas lehet, muszály lesz kimennem nekem is, de most dolog van ezerrel!
Ja, képzeld, új születési anyakönyvi kivonatom van, tényleg Linda vagyok, Andrea május 21-től meg se született :))) A vezetéknevem is más, de azt nem árulom el. Szóval elbénáztad a randit, bealtatóztad volna családot és szabad lettél volna :)
Én jól vagyok, szép kort megértem és pörgök rendesen, meg az élet is zajlik körülöttem, újra szeretnek, sokan. Ez van :)
Kedves csak én!
Igen van, időszak és mennyiség függvényében van százalékos díjkedvezmény.
Ez ügyben ha lehet, emailben egyeztessünk ezentúl.
VL
szia mark30, mit tud a hölgy, h. inkább hozzá menjünk, mint egy feszes 20éveshez? :)