Mery (28) volt már valamelyikőtök a vendége?
Mery (28) volt már valamelyikőtök a vendége?
Köszönöm a megerősítést! Te is-hozzám hasonlóan-régi motoros lehetsz.
Alina19: kellemes csalódás számomra! Nagyon kedves, mosolygós! minden a megbeszéltek alapján történik! Kellemes, szembenézős francia, többszöri pózváltás! Elmondása alapján nem marad sokáig de részemről ajánlott kategória!
Ha rám hallgatsz nem szemezgetsz vele... Információ hiányában meglátogattam magam.. bár ne tettem volna.. igénytelen környezet , a képek messze vannak a valóságtól nem ő van rajta.. pénzkidobás az egész
Elég lapos ez a fórum, na mindegy is. Inkább meglátogatom aztán majd kiderül😉
juliusz78 · Újonc · Hali! Az apróban hirdető Lilla nevű hölgyről van valakinek infója? Jöhet privátban is köszi
Nándi · Őstag · Jut eszembe a Víztoronnyal srégen szemben van egy másik szemüveges csajszi is, bár Ő jelenleg nem hirdet de aki nagyon akarja eltudja érni!
talicskapitány · Újonc · Előre senkinek se szabad! Ez alap szabály.
Én is szemezek Rebekával, fincsinek tűnik a videója alapján. :-D
Fruzsi 19 egy hatalmas átverés, senki ne utaljon neki
Sziasztok! Rebeka 19-ről van valakinek információja? Előre is köszönöm
Sziasztok!Pillangó(21) valaki volt már nála?Tapasztalat?
Sajnos a hirdetéseket használták fel a képekkel! A képeken lévő szolgáltatók jók voltak!
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan hirdetőket, akik jeleskednek a mélytorok tudásban? Esetleg kiemelkedő a francia nyelv ismerete? :D
Szerintem viberen direkt nem válaszol, gondolom rengetegen ráírtak. Vannak csajok, akik nem írnak vissza ilyen felületeken (viber, whatsapp stb.). Egyszerűbb ha felhívod.
De már nem a Csontváry utcában dolgozik.
Nándi · Őstag · 21 fotó a hirdetésben, szemüveges a csajszi. A Pontos címet megmondja ha bejelentkezel! :D
Nevet, neveket is tudnál mondani? :)
Nándi · Őstag · Van!
Sziasztok, pár évente felmerül a kérdés, most én teszem fel: nem tudjátok, mostanában van hirdető a Fényesudvarból? Előre is köszönöm!