Ismeri Valaki? Sztem a régi motorosok tutti.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Ismeri Valaki? Sztem a régi motorosok tutti.
Kedves Zita te egy kedves és szép hölgy vagy nem véletlenül kerestelek fel anno, de ha belépéstől számítva 45 perc múlva kedvesen kitesékelsz hogy készülnöd kell, akkor bennem úgymond futószalag effektus lehet, ezt pedig te enged meg nekem. Ettől függetlenül nem bánom a veled töltött alkalmat, de én szeretem kihasználni azt az időt (1 órát) amiért bocsáss meg fizetek. Ez így korrekt. Persze benne van a pakliban hogy te is lehet elnézted az időt mert egy lemondot vendég miatt tudtál fogadni.
kanossrác · Lelkes újonc · Vagyis Timi néven hirdet még, bocsi 2-szer írtam ugyanazt
kanossrác · Lelkes újonc · Elnézést, de mivel van itt meg a konkurens oldalon különböző néven is és életkorral egészen pontosan most Rita 40 évesként hirdet. Másik helyen Rita(40) néven hirdet. De valahol meg 48 évesnek van feltüntetve. Itt róla a link:
Airgeneral · Újonc · Köszi a figyelmeztetést.
Helló, valaki mostanában volt virág 56-nál? Képeken még mindig nagyon dögös! Ugyan ugy vannak nála a dolgok mint régen? Régen volt nála orál befejezés!
Április 8-tól ! Szeretettel várlak
Laura21: most jelenleg Kisvárdán rendel piaccal szembeni apartmanba! Reggeli órákban hívtam zölddel villogott gondoltam megpróbálom bár voltak előzetes információk róla! Lebeszéltem az időpontot reggel 6ra! Hívom azt mondja most fürdök 10perc és jöhetsz! Utána takarít utána meg már egy másik vendég van ott elvileg! Szóval megbízhatatlan, mániákus hazudozó csak időfecserlés!
Köszönöm, bár nem neked írtam.
Nándi · Őstag · Mi nem érthető? Kijavította elírását! A tavaszi iskolai szünet utáni első tanítási naptól "oktatat" ujra Zitácska.
Most már engem is érdekelne mikortól vagy elérhető. 😁
Az kár hogy nincs natúrfrancia🙃
Ki az a Rita 48?
Április 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sorry
Lacibetyár · Újonc · Marcius 8 mar elmult😀
Köszönöm e kedves sorokat várom mihamarabbi találkozásunkat ! 🤭
Köszönöm szépen!😘 Izgatottan Várom a következőt!Hisz Te vagy a legnagyobb kedvencem !😀
Köszönöm szépen Kedves Urak
Március 8 tól újra szeretettel várok minden kedves vendéget!
Szép Napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Zita nekem is a nagy kedvencem már jóideje. Közvetlensége, játékossága, érzékisége kiemeli a mezönyböl.
Rosszat mondani mindenkiröl lehet, de sok jót csak kevesekröl és Zita azon kevesek egyike.
Üdv Mindenkinek!
Lacibetyár · Újonc · sziaszok
a nagy érdeklődése való tekintettel.
Lilla29
igen, voltam nála, a hirdető fotók nemigazán tűnnek valósnak, még ott fiatal lehetett, ha egyáltalán ő.
A hölgy szép dekoratív, nagymellű, szép nagy kerek fenékkel, feltöltött ajkakkal.
Masszázs hirdetés, de van ott más is :)
Érdemes kipróbálni belváros :)