Sziasztok, pár évente felmerül a kérdés, most én teszem fel: nem tudjátok, mostanában van hirdető a Fényesudvarból? Előre is köszönöm!
Sziasztok, pár évente felmerül a kérdés, most én teszem fel: nem tudjátok, mostanában van hirdető a Fényesudvarból? Előre is köszönöm!
A képek nehezen tudnák fedni a valóságot, mivel nagyjából 8-10 éve kezdtek hirdetni velük-és már akkor is kozmetikázva volt kicsit a koruk. Nagyon nem szép dolog, bár durvább jelzőt is megérdemelne ez a fajta megtévesztés. Egyébként akkoriban ár/érték arányban teljesen vállalható volt a csapat-mielőtt évekre eltűntek. Hogy a lányok ugyanazok maradtak-e vagy csak a hirdetések lettek újra felhasználva, azt nem tudom, mert évek óta nem voltam náluk.
Ha van a hölgyhöz elérhetőség, én is szívesen venném, ha megadnád akár privátban is. Köszi.
Zoe(26)
Van valakinek infolya? Mindenhol hirdeti magat gyakorlatilag itt is 4 hirdetése van fen, biztosra megy csak viberen nem válaszol.
Köszönöm szépen. Írtam neked privát üzenetet.
Megéri az biztos 😉
Ő már régóta hirdet egyébként a Csontváry utcában
Érdemes kitartónak lenni?
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Meg Izabella 27 .A Szőke nagy darab csaj pattanásos az arca tetko napsugár.Csapó utcán rendel.
Nehéz elérni, de nem lehetetlen! Hívogasd kiratóan, én 3-5 percenként szoktam hívogatni és fél órán belül felveszi 😉
Üdv mindenkinek, Vikki33-ról van valakinek tapasztalata? Előre is köszönöm.
Bluelle.....de nem hirdet
Lacibetyár · Újonc · szia
camilla barátnője :)
ha lesz ez egyik lesz a másik is :)
Sziasztok
Dolce masszázsról tud valaki infót? Legutobb valami más néven hirdetett de jóideje nem látom.
Hello! Megfelelő lenne.
Sziasztok!
Van olyan köztetek akinek Tina (26) felveszi a telefont?
Olyankor sem veszi fel amikor a zöld kis telefon villog nála.
Személyesen még nem találkoztam vele soha, még mielőtt valaki azt hinné, hogy letiltott.
Kanosbéla, sikerült megtalálnod a néger lányt? Vagy bárki aki tud ilyenről. Ne legyetek önzőek, ne tartsátok vissza az infót! :-)
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.No para normális és vállalható a csajszi.Van NF .Nekem már engedi a NFVSZ ba is igaz tőbbszőr voltam nála.
Úgy tűnik eléggé megosztók a Melanie-vel kapcsolatosan írottak. Ami nem baj, inkább azt tartom furcsának, hogy senki se vállalja, hogy pozitív véleményt írjon le a lány viselkedéséről, teljesítményéről. Miért is burkolódznak sötétbe azok, akiknek nem tetszik a kritika? Írom mindezt úgy, hogy nekem határozottan esetem a leányzó a képei alapján, de az önszivatást (se) szeretem.
Szia!
Dóri30=Lina25, nekem legalábbis ugyanaz a pocakos hölgy nyitott ajtót mindkettőnél, távoztam is azonnal. A képek nagyon nem fedik a valóságot!
Valamivel védekeznie kellett! Csakhogy a kritikus bejegyzést sokan lájkolták, feltehetően olyanok is, akik már jártak fürdőszobában, és senki sem fogalmazott meg ellenvéleményt! Így a vélemény nem egyetlen "büdös" vendég véleménye! Ha tényleg "egyetemista" lány, akkor talán másfajta viselkedés lenne várható.