Sziasztok
Olyan hölgyet vagy hölgyeket keresek akik Debrecen régi város részén dolgoznak ahol a fedett pályás jégcsarnok van. Neveket szeretnek kerni.
Segitseget köszönöm
Sziasztok
Olyan hölgyet vagy hölgyeket keresek akik Debrecen régi város részén dolgoznak ahol a fedett pályás jégcsarnok van. Neveket szeretnek kerni.
Segitseget köszönöm
Sziasztok. Kitti 33, esetleg az apróból Mirát próbálta valaki?
Sziasztok.
Vanda 24 et néztem ki,valakinek van tapasztalata?
Jöhet privátba is.
Nándi · Őstag · Biztos lesznek akiket "lázba" hoznak a 2016 ban készült képek és beindulnak. Csalódni fognak!
fel hát... hányszor belefutottam... :D
Sziasztok! Új vagyok a városba. Kit ajánlanátok meglátogatni?
Üdv: Zoli!
Nándi · Őstag · A sárgacsibe kotlós lett. Meg a kolleganője is! Engedjétek már el a témát. Vannak más csajok.
Nándi · Őstag · Milf kategóriában veri a mezőnyt Debrecenben.
Sziasztok! Szofi (47)-ről tapasztalat, vélemény?
ThomasShelby · Újonc · Sziasztok!
tokio(33) valaki jart mar nala? Tapasztalat?
Elore is koszonom :)
Ezek szerint biztos nem 24 éves a hölgy! Valaki, aki behatóbban ismeri, osztana meg róla néhány információt, mert az adatlapjából nem sok minden derül ki?!
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Aki régi motoros at tudtko hogy felismeri hogy ki ő.
Sziasztok
Alina(19) tapasztalatok aki jart mar nala? Fiatal csinos lany, adnek neki egy eselyt szivesen de elso megerzesre megis a veszelyesebb kategoriaba sorolnam. Hozza hasonlo lanyoknak sokszor buktuk mar szerintem. Aki jart nala megosztana miket tapasztalt? Koszonom szepen.
Volt ott a csók előtt hajó meg víztorony is..
Bocsi! Lina 30!
Hát igen! Régen a Csók utcán rendeltek (Liza 30, Izabella 27, azok akik a fotón vannak) de már annak az utcának is más a neve!
Sziasztok
Esetleg valaki járt már Laura(21)-nél?
Kicsit gondolkodóba ejtett ez a szép szemű tündér. 27 évesen 150 cm/50kg volt, aztán 28 évesen 145 cm 50 kg lett. Szóval a súlya nem csökkent csak összement a hölgy. Megmondom őszintén ilyenkor még azon is gondolkodom, vajon a szeme tényleg ilyen mint a képeken, vagy összement az is. Kedves hölgyek ! Bocsánat ezekért a szőrszál hasogatásokért de amikor egyáltalán nem ismerek valakit, akkor minden információnak rendkívüli jelentősége van. Ez az elveteműlt férfi agy, a legnagyobb nemiszerv, amit ingerbe kell hozni és ha szeretkezni akarok akkor bizony tökéletes biztonságot kell éreznem egy ilyen hölgy iránt, mert különben nem alakul ki az a vonzalom ami miatt a világ végére is elmennék, egy ilyen szempár miatt. Persze bizalmatlanul is le lehet tekerni egy menetet és legyalázni, leszopatni aztán a hajába törölni az egészet, de az nem Én vagyok. Éljenek a csajok és mérje már meg valaki ezt a Mery Cristmas hölgyet. Béla
Aú, kössz szépen az infót! Sajnálom, hogy csalódtál, remélem, hogy legközelebb sikerül kifognod egy normális csajt.
Mery (28) volt már valamelyikőtök a vendége?