Sziasztok!
Az alábbi hirdetőkkel van valakinek tapasztalata?
Zájá (Ashley)
TsMelanie (régebben Niluként hirdetett)
Gina_Gold
SweetCassie
Sziasztok!
Az alábbi hirdetőkkel van valakinek tapasztalata?
Zájá (Ashley)
TsMelanie (régebben Niluként hirdetett)
Gina_Gold
SweetCassie
Melani néven, taliztam vele kb 3 évvel ezelőtt. Bitang jó masszázst kaptam, és akit jó fejnek tart kaphatott akkor mást is. Nem akarok elébemenni, a dolgoknak és azt sem akarom, hogy csak egy maszírozós lányként gondolj erre a hölgyre. Gondold azt, hogy az Ő játékszabályai szerint kell most játszanod, és vedd ajándéknak azt amit kapsz. Tisztességes, jó humorú, egészséges nővel fogsz talizni, és emlékezz arra a mondásra aki a csóknál megáll, nem érdemelte meg azt. Már irigyellek is. Béla
Kittike masszázs az apróban. Tud rolla valaki infót?
Kirakott popsis képe alapján többre is gondol az ember mint egy sima maszázsra.
Sziasztok.
Egy komoly "versenyző" után érdeklődnék, hátha van valakinek valami infója.
Kb. 10 évvel ezelőtt, hirdetett, Sexi Érett Szőke
néven egy nagyon dögös szőke középkorú
nő.Aztán eltűnt, persze .
Emlékszik még rá valaki? Estleg info ?
Előre is köszi.
Engem is érdekel..... Előre is köszönöm....
Sziasztok!
Keresnék olyan türelmes és elfogadó lányt, aki "boldog időtöltést" nyújtana egy korosodó, műtéti sebektől meggyötört testű, nehéz mozgású, intelligens pasinak.
Sajnos, belefutottam olyanokba, akiknek számít a külső, üzlet ide vagy oda. Őket is megértem, hisz szabadon dönthetnek, kiket fogadnak. Bízom benne, hogy vannak nyitott, "vállalkozó szellemű" lányok.
Szívesen fogadnék személyes ajánlásokat!
Köszönöm!
Sziasztok! Lexy masszázs hölgyről szeretnék infókat kérni! Mit vállal? privibe is jöhet infó! Előre is köszi!
sziasztok
valaki már járt itt?
jöhet priviben is
köszönöm
Szerintem ár értékben jó,mivel az alapban szinte minden benne van ami más lánynál plussz,szerintem nagyon jó hölgy,csinos,jó cicik,nagyon színvonalas igényes lakás,én ajánlom😊
Sziasztok!
Kimberly-ről van tapasztalatotok?
Köszönöm!
Sziasztok!
Olvastam itt, hogy Valentina jó, de nem ár-érték arányban. Ezt más is meg tudja erősíteni? Kipróbálnám, de 30 ropit sokallok fél óráért (40 az óra), úgy hogy ebben semmi extra nincs!
A vörös teltkarcsú hölgyre gondolsz? Ha igen, akkor ő nagyon atom, legalább is nekem, én szeretem a nagy ciciket, nagy popsit. 😃 Kedves, aranyos, normális, a technika jó, ajándék normál, szerintem minden tekintetben kielégítő. Ajánlott kategória teljes mértékben! 😉
csak írni nem tudok neked, mert apróhirdetéssel azt írja az oldal nem lehet
Sziasztok.
A VIP Thai Massage-nák járt már valaki? Igaz hogy van happy finish?
Sziasztok,
Mariana-ról tudna valaki véleményt mondani? Masszázs hirdetése van. Érdekelne hogy volt nála valaki innen?, ha igen akkor milyen volt? Hangra és beszélgetésre amit beszéltem vele telefonon az alapján elmennék hozzá, de ha lenne tapasztalat akkor azt megköszönném.
Sziasztok!
Nincs valakinek infó?
Claudia 35 volt szerencsem ujra meglatogatni. Tovabbra is tartja azt a magas színvonalat amit megszokhattunk tőle régen is. Ódákat nem akarok írni rola de aki régeben is jart nála tudja miről beszélek... 😉☝️🔞😉
En jartam Amanda 21 hirdetőnel ugy két éve akkor Fanny néven hírdetett, Csaszárszallason voltam hozzá autos kaland volt. Egy alkakommal voltam nála.... ☝️😉🙂
Igen, valóban, én is olvastam!
Asszem Nati adatlapján pont ezt olvastam a héten, de most nem látom a hírdetést!