Komolyan kíváncsi lennék erre a "hároméves" sztorira! Mert a szerzőtől semmit nem olvashattam itt a csajról! A "Szép, csinos, korrekt!" Csak nem valami Ön fényezést akar kivitelezni??
Nándi · Őstag · Komolyan kíváncsi lennék erre a "hároméves" sztorira! Mert a szerzőtől semmit nem olvashattam itt a csajról! A "Szép, csinos, korrekt!" Csak nem valami Ön fényezést akar kivitelezni??
Sziasztok. Keresek egy 25-40 koruli lányt aki csinos es szép . kényeztetésre vágyom nem a sex a fontos most. Masszas csók simi!!
Köszi
Kb 10en rám írtak miután írtam a győri fórumban is
Láss csodát .....
Akkor miért nem jön győrbe ha ennyire nem igaz a dolog?
Na hát... Ezt te honnan tudod?
De akkor írd már ki hogy mi volt a lerázos szöveg is
Itt szokott hirdetni
Mayapearl régi hirdető, a képei is régiek. Mennyire fedik a jelenlegi valóságot? És milyen a csaj hozzá álása. Régita szeretném meg látogatni, jol néz ki a képeken.
Claudia35re felhivták a figyelmemet gondoltam teszek egy próbát. Telefonon kedvesen tájékoztatott, nemsokára egy már ismerős helyszínen voltam. Az ajtó mögött egy tündér várt. Magas karcsú mosolygós gyönyörű hölgy. Első perctől éreztem hogy azt akarja hogy jól érezem magam, és ez cseppet sem volt megjátszott a részéről.Eredetileg félóra randinak indult, de amikor hozzám simult a fürdőbe, inkább órára módositotunk. Ódákat írhaték milyen csodálatos nő de nem érzem illőnek hogy részletekbe menjek.Akit fogad úgyis megtapasztalja milyen kedves és vendég centrikus, én alig várom hogy újra lássam. Csak úri emberek látogasák.
Viszont Claudia 26 újból elérhető! Régóta hirdet az apróba hébehóba általában a viberen szeret egyeztetni de mindig korrektül áll hozzám, igaz kicsit idősebb harminc plusz kicsivel de jó feszes teste van . talán sok az anyajegy rajta akit ez zavar annak mellékesen mondom csak esztétikai hiba
Borzasztó a színvonal romlás egyeseknél noémi27-et felhívom, új gondoltam rákérdezek, alig tudta elmondani mit és hogyan vállal olyan részeg volt! szerintem mert kereste a szót értelmetlenül összevissza beszélt !
Szokott havonta jönni egy 45 körüli csaj egy hétre, ő ugy hirdeti magát hogy sos popsi is van már beszéltem vele egyszer, nem drága csak nekem nem volt jó az időpont.
Akkor vanda. Igaz benne volt egy dugás is de akkoris alatta volt. De annélkül lehet olcsobb ezt kérdezd meg tőle.
Üdv látom ujra it van kanizsán adri voltam nála párszor érdemes megnézni kár hogy csak ritkán jön!
Elég sűrűn jár Dbben, biztos vannak beszámolók.Kellemes,de nem szakszerű masszázs.Erotikus rész "hangulatfüggő"Ne lepődj meg,ha idő előtt jössz el...Persze ,nem lehetnek mindenkivel jó tapasztalatai az embernek.Lehet valakivel"szuper kedves"
Szia! Nem unalmas még? Nem az a megoldás, hogy x időnként be írsz ide. Nyújts olyan szolgáltatást mint évekkel ezelőtt, hogy mikor ki léptem az ajtón már azon gondolkodtam mikor jöjjek újra. Na ez át ment abba, hogy az utolsó alkalommal úgy éreztem nem jövök többet. Szerintem ezzel elmondtam mindent!
Lacibetyár · Újonc · sziasztok
valaki járt már nála?
Fanni28
jöhet róla infó privi üziben is
köszönöm szépen
“Lehúzós lett”, írod ezt úgy, hogy 3 éve történt az eset és még a helyesírással is meggyűlik a bajod.
Egyébként ajánlom a hölgyet! Szép, csinos, korrekt!
esetleg Mirellánál (27) valaki?
Sziasztok!
Emmáról van valakinek vélemény?
Érdemes felkeresni?
Mit vállal a hölgy?
Tapasztalatok?
Sheronnál voltam illetve hátra is fordultam köze sincs a fenyképeihez egy molett nő
Férjhez ment! Sok boldogságot neki! Megérdemli!