Én, nagyon elégedett vagyok Vele! Már 2x voltam nála!
Nagyon aranyos, kedves- szép arcú, csinos(jobb mint a fotókon)!
Én, nagyon elégedett vagyok Vele! Már 2x voltam nála!
Nagyon aranyos, kedves- szép arcú, csinos(jobb mint a fotókon)!
Milf kategoriában:
Ági vagy Kitty a jobb szolgáltató?
Laci válaszoltam vagyis adtam tanácsot de törölték így ha más nem ír valszeg tanulóp*nzes lesz az akciód
Kamilla nagyon várunk vissza!
Teljesen felesleges pontosan.Hiàba van leírva ki mit vàllal ,hiàba mondjuk el a telefonba mire van lehetőség ,némelyek nem fogjàk fel,vagy csak nem akarjàk
A személyes talàlkozàs alkalmàval a legtöbben alkudoznak.Persze még vérig is vannak sértve ,ha nemleges vàlaszt kapnak.Egyre több az ilyen.Tisztelet a kivételnek.Persze vannak szolgàltatók is akik mindent beígérnek ,csakhogy odamenjen a vendég ,aztàn ott akkor màr nincs rá lehetőség.
Szerintem meg felesleges ez a lista.
Ha valakihez el szeretnék menni, akkor nem egy felsorolás alapján választok (1kg liszt, 2 evőkanál cukor, ha cukor nincs, jó az édesítő...). Ha akarok tőle valamit felhívom, megkérdezem mit vállal (van amit úgy is csak szimpátia alapján fog, amíg nem látott meg sem említi). Ha nincs 30-40 zsém egy telefonhívásra, akkor megette a fene, úgy sem megyek el senkihez. 1-2 perc alatt meg meg tudok mindent és a hangját, stílusát is hallom, el tudom dönteni hogy szimpi, vagy sem.
Azoknak lenne jó az a lista, akik a nyálukat akarják csorgatni, vagy csak infó vadászok.
Sziasztok! A masszor Vanessza csak massziroz vagy masra is ra lehet venni? Jart mar nala valaki?
Es maya 41-hez sikerult mar bejutni valakinek? Napok ota hivom de fel sem veszi.
Az aproba hírdető Bella eggyik képe furcsa egy kicsit !
Nemrég jártam steffy 19-nél , egy kis csajszi, csak kicsit igénytelen,semmi tisztálkodás előtte, ő azt mondta volt tisztálkodás, de kicsit szaga volt a dolognak és nagyon elvette a kedvem!!! Nem ajánlott!!! Vannak sokkal jobbak!!
Evelin Tiffany nagyon sok hirdetéssel van fenn.. nagy számok törvénye alapján ..hátha beesik valamelyikre a vendég!!És még hány hirdetés mögött lehetnek ők??
Sziaasztok szertnék egy Dicsérő levelet írni Szöszi debreceni nő megérdemli a kitüntetést nagyon rendes aranyos nőő és profi :)
Létezik Mira,személyesen tapasztaltam,mikor egy másik csajnál voltam,bemutatkozott nekem. Egyébként régebbről ismerem is. Csak más nevet viselt. Nem indig elérhető ez tény,de van mint szolgáltató.Nem írom ki miért nem elérhető mindig, de emiatt solszor sípol a telefonja. Csak kitartás!
Sziasztok!
Mirával mi a helyzet tudja valaki? Vagy csak van az a telefon? Mindig csak sipol :(
Sziasztok :)
Volt szerencsèm meglátogatni kittit a mi nap ès hát bekell valljam sok lánynál jártam
Már ,de hozzá nem megyek többet az tuti! Kedvessèg 10 es türelme,èn szerintem kb 3 as mármint a sex-hez
1 órára mentem,ruci le masszázs.....kb 25-30 perc ..... Aztán nèmi furulya majd jött a paripa,amit követett a popsi ez
Mind kb 15-20 percbe...Hát köszi...laza *** moderálva *** hmmmm hát kb ,ha ilyen helyen jár az ember ez lenne az alap ,hiszen ezèrt megy nem-de?
Gondoltam megosztom veletek
Üdv mindenkinek!Annabelláról van valakinek infója hol lehet?Jöhet priviben is köszi.
Azok különben mind csak szánalomra méltó hirdetők voltak... A szerkik ki is írták... Említésre sem méltó... :) Mert igazi férfi ilyet nem állított volna... A legszebb VL - os hirdető volt,egy igazi f@szállító... El tudom képzelni,mi mehet a háttérben,de nem érdekel... Viszont arra való a fórum,hogyha ilyeneket olvasunk,legalább azért a kevés valódi szolgáltatóért álljunk ki,aki élményt ad,és nem csalódást... És ne legyünk annyira toleránsak,hogy elintézzük a *** moderálva *** vagy egy másik hirdető támadását azzal,hogy szembeköpjük a saját tapasztalásainkat azzal a dumával,hogy nem lehet mindenkinek megfelelni... A diszkréció addig számít,amíg van értelme... Nem kell itt dícsérgetni senkit,de ami igaz,az igaz,azt
sem kell eltűrni,hogy akár bújtatva,akár nyíltan igazán ritka,kivételes szolgáltatót kóstolgasson itt akárki... Aztán meg lehet siránkozni,ha elmegy... Mert utána kihez mész,tuti,csak a szintet adod lejjebb... Gondolom,ez is ki lesz moderáltatva,de nem baj... Ez az igazság...
én voltam andinál, aelég speciális dolgokat kértem, amit nem is vállalt el, de azrtán menetközben mégis ugy csinálta a dolgot ahogy én előtte szerettem volna.. szerintem teljesen korrekt volt, egyedül a bejárati ajtóval szemben elhelyezett kamera miatt nem megyek többet valószínűleg :(
Köszönöm Peti! Én is fantasztikusan éreztem magam. Ettől tökéletesebb éjszaka nem is lehetett volna.
Szia. Gyere nyugodtan, igen vállalok popsit is. Hívj keress!
Na,remélem,még nem mindegy... :) Soha ne mondd,hogy soha... :)