Sosem kértem hogy nekem higgyenek,nem vagyok én pap!Megaztán azért mert kisregény biztos hogy igaz? S mivel mind kisregény most lebuktatod magad hogy te írtad mind?
Sosem kértem hogy nekem higgyenek,nem vagyok én pap!Megaztán azért mert kisregény biztos hogy igaz? S mivel mind kisregény most lebuktatod magad hogy te írtad mind?
Szerintem annak aki valóban ott volt.És ezt sokmindenből tudni.
Valóban, és szerinted a MTak kinek, avagy minek hisznek? Aki tételesen leírja az élményeket, vagy aki konkrétumok nélkül vagdalkozik, és fúj a másikra? Szerintem egyértelmű...
Mert az emberek nem változnak....Na de,hogy ne is öregedjenek..?
Sziasztok! Viviennel van v kinek ismeretsege? Lehet hogy láttam őt az egyik éjszakai bárban táncolni ?vagy csak nagyon hasonlít valakire.
:)
Kár, hogy *** moderálva *** már a 3. igencsak pozitív beszi jelenik meg róla. Lám, a lejáratás csak meghozza a gyümölcsét, mert azok is kedvet kapnak, akik eddig még nem!:))
Sziasztok! Mikor előszőr voltam Sissi nevű hölgynél és ajtót nyitott ez a kérdés járt a fejemben: " Szia, jó helyen járok?"
Nagyon gyönyörű hölgy nyitott ajtót. Aztán bemutatkoztunk egymásnak. Nagyon kedves és közvetlen! Mintha régóta ismernénk egymást.
(Most sokan azt mondjátok, "persze ez a dolga...") De aki nem hiszi el, az látogassa meg!
A lakás tiszta, finom illat fogadott. Aztán megkérdezte, hogy innék-e valamit...
Mikor beléptünk a "hálószobába" egy szép nagy franciaágy volt leterítve egy puha pléddel. Ezután megkérdezte, hogy mit szeretnék...
Utána elmentem tusolni. Többféle tusfürdő volt kikészítve és tiszta törölköző... Vissza mentem a hálószobába...
Mikor hozzáértem... a puha bőre, a finom illata, a formás teste és az a szempár ami neki van... "macskaszemű" :)
Képzeljétek el férfi társaim, miközben orálisan kényeztetett rám nézett ezekkel a szemekkel....
Aztán szeretkezni kezdtünk. (Direkt ezt a szót írtam: szeretkeztünk. Részemről biztosan az volt. Barátnő filing volt az egész! Szívem szerint megcsókoltam volna...)
Látszott rajta, hogy élvezi és teljes odaadással csinálta. Fantsztikus vele a szex!
Nem nézte az időt, addig nem "engedett el" míg nem volt orgazmusom.
Miután végeztünk megint elmentem tusolni. Megint megkérdezte, iszom-e valamit...Egy kicsit még beszélgettünk, kb. 10 percet. (Tehát nem lettem azonnal kidobva!)
Minden Úriembernek ajánlom és biztos vagyok benne, hogy aki meglátogatja nem fog csalódni.
Néhány dolgot szeretnék csak kérni attól aki meglátogatjak, tisztelje, legyen vele kedves és vigyázzon Rá!
Én eldöntöttem, hogy visszajáró vendége leszek amíg csak lehet.
Ha összegeznem kellene mindent, akkor a 10-es sálán 10-et adnék mindenre. (Lakás, Tisztaság, Parkolás, Kedvesség, Szépség, Odafigyelés)
Hamarosan vissza megyek hozzá! Szép napot mindenkinek!
Sissi neked meg köszönöm!!! Gyémántom! :)
Csak annyi, hogy a szöveg alapján nem az a berendezés van a combok közt, mint a lányoknak. :) Nehogy meglepődj. :D
Gyönyörű vagy,csodálatos!Sz*lgáltass csak,megérdemeljük!
Jó csaj vagy!!!
Lányok!!!
Gyönyörűek vagytok!!! Áll a farkam :D
Sok-sok szebbnél,szebb Hölgyemény a Soproni oldalon :D
Mi van Soffy telszámával??? valami nem stimmel!?
A k**er Veronika (46)-rol beszelsz?
Nem egyszerű telefonálni ha van párod,pláne ha tudod,hogy utánna néz a dolgaidnak,de a vér hajt
Nincs a városba két lány akiket egyszere lehet látogatni és elmondanák rendesen mi az ***moderálva***???
Javit: mondani
Pont pàr napja olvastam vele kapcsolatban ugyanilyen problémàt de a hozzàszólàs màr nem talàlható. Hogy szokta Gróf monfani ? Puruttya klàn?
Hello. Ma meglátogattam este a Diort, ahogy wjdks mondta nem mindig van az ember ilyen közel egy ilyen szép cicihez :) ezt nem lehetett kihagynom !! Már másodjára voltam nála, jó volt nagyon ! :) kedves , közvetlen, és amit nyújtott az egy órába az is kifogástalan volt ! Lakás szép, tiszta rendezett olyan jó kis hangulatos ! Fürdőszoba tökéletes ! Fogok még menni hozzá .
Alexánál jártam. Régóta szemezgettem a képeivel, bejött, de nem ajánlotta senki - nem véletlenül - de gondoltam hátha nálam más lesz... nem lett! Már a telefonban is unott hangon beszélt. Az ajtóban kicsit meginogtam, hogy belépjek-e: elég lelakott feje van, legalább 10 évvel öregebbnek néz ki (meg kicsit nemzetiséginek), de a teste viszont megfelel a képeknek és az állítólagos korának! Sötét szoba (vasútállomásnál), tömény parfüm, cigi és egyéb szagok keveredtek benne. Higiénia: egy törölköző az ágy közepén (lepedő helyett?), meg sem kérdezte zuhanyoznék-e... árak a szokásosak, teknikája átlagos, unott fej - bárgyú, erőltetett mosollyal kombinálva, közben rágót "kérődzve". Testre amúgy bejött, szép bőr, gyönyörű cicik - szilikonnak néz ki, de igaziak, ennyi pozitívat tudok mondani. Engem többet nem lát az tuti :D
Nem ajánlott kategória.
Alíz22 ként kapott már értékelést olvasd el!
sziasztok.
---érdekelne kit tudtok ajanlani aki jol is nez ki.... de kedves es figyelmes legyen nagyon---
maya 21... ingrid 19...jenny 23... nem érdekel.
rajtuk kivul érdekelnének lehetőségek.
a fent emlitettek számomra nem relevánsak
akár privibe akár itt
köszi a skacok