értem,csak képletesen volt a szerencsétlen. mert már annyiszor kimoderáltak itt,ha megmerted írni a frankót. nem,sajnos nem volt itt olyan lány.így van,aki nem volt nála,sajnálhatja. nem írom,ki volt ő,mert már mindegy.
értem,csak képletesen volt a szerencsétlen. mert már annyiszor kimoderáltak itt,ha megmerted írni a frankót. nem,sajnos nem volt itt olyan lány.így van,aki nem volt nála,sajnálhatja. nem írom,ki volt ő,mert már mindegy.
Köszi,de nem érzem magam szerencsétlen embernek... :) Az,hogy kimoderáltak,nem érdekel... Biztos volt,aki magára ismert... :) Nem is érdekel ez az egész,hogy ezen görcsöljek,ha kimoderáltak,akkor biztos vétettem a fórumszabályzat ellen... Ennyi... :) Attól, ha olyan kedvem lesz ( és ezt kihangsúlyoznám ),még biztos leírom amit gondolok... Az meg biztos,hogy engem senki nem nézhet verébnek,akit lehet,meg is érdemli... :) Nem hiszem,hogy lesz még itt olyan szép lány,és olyan jó,korrekt nő,mint akire gondolsz... De megközelítőleg sem...Aki nem volt Nála anno,bánhatja...
És ez az igazi frankó... Mert a tökéletest nem lehet überelni...
volt itt valaki....egy tényleg szép lány....akinek az á*ai tényleg arányban voltak,amit adott érte. és jópáran irigyek is voltak rá. rásütötték,hogy kamu,meg retusált képekkel van itt. csahogy igazi képekkel volt. mert az ténylegesen ő volt. csak prfi képekkel. mert adott rá. és önmagára is. nem volt flegma és elszállt. de már elege lett itt. és elment. hogy hol van. az mindegy. de jól van,az a lényeg :) azóta senki a közelében sem. sajnos. és ez tény.
és sajnos az a helyzet,szép lányt annyira nem is látni. hol van? melyik az? mondjátok,és elmegyek hozzá.
szerintem csak sok babot ettek
Valentinn beköltözött Debrecenbe Hajdúnánásról ? Ha 40es milf akkor miért 51 éves ?
"Borotvált puncival várlak ", viszont a fényképei nem ezt mutatják !!!! Érdemes így hirdetni ?
Tisztelt urak!
*** moderálva ***. Továbbra is a város egyik legjobb szolgáltatója :)
Akit továbbra is ajánlok az Gina, és Lilu! De ha felejthetetlen élményre vágytok és nőként kezeleitek a hölgyet akkor mindenképp Veronikát ajánlom. Természetesen mindenkinek a maga dolga kit választ én csak a véleményem írtam le!
dr*ga de megéri! :)
Voltam szindynél mindenkinek csak ajánlani tudom! :) nagyon szexy lány!!!
Azt hittem ez csak külföldön megy!Nincs tetkóm :D Nem "billogoztak meg" :D
Virág ha ez a barátnőfeelinged akkor ki vágyik egy ilyen beképzelt csajra?
Szerintem biztos. Ennyi csaj csak a tetkókban látja az önkifejezés lehetőségét?
Trans Ciaràt ilyen veszély nem fenyeget:)
Jennifer20 is erősen gyanús. Ekkora igény van erre a fétisre a városban? :)
Hanna 18-ról van valakinek hiteles információja? Aki a 60 streeten van. Járt már valaki nála? Jók a képei, de nem akarok mellé nyúlni.
Köszi.
Ez már Magyarországba is dívik?
Tegnap olvastam a csajok tetkóiról hohgy miért van rajtuk. Azt is jelöli hogy ki a főnökük persze nem nyilvánvalo módon.
Nah, most jönnek majd a nyelvtannácik, pedig csak gyorsan írtam, és nem olvastam vissza. ;)
Utálok bejelentkezni, mert pötöyögni kell. De most muszáj volt, hogy egyet értsek Doc-al. Minek van ez a fórum, ha nem azért, hogy az ember tudassa a többiekkel a tapasztaltakat, és leírhassa a vélemélnyét, nyilván kultúrált formában?!
Sziasztok szép és kivánatos lányok.voltam már több lány vendége és szeretnék is minél többet újra és újra az lenni,mert eddig csak pozitív élményekben volt részem nálatok.most is csak azért kell itt írnom mert nem vagyok független és a párom eléggé féltékeny tipus és nyomozgatni is szeret,de addig nem nyugszom míg benem teljesűl mint minden férfi álma egyben.hogy két gyönyörű lánnyal meg nem lepem magam.szeretnék ajánlatokat kedves lányoktol,ha nem nagykérés,előre is köszönöm,mert nem egyszerü nős férfiként elszabadúlni a minden napoktól és ha megegyeztünk a részletekbe ,mi az amit tudtok nyújtani,mihamarabb találkozót össze hozni veletek.EGYSZER ÉLÜNK és kinem hagynám az életemből két szépnő kényeztetését.megoldom mint ahogy eddig is megoldottam a kicsapongásaim,csak szeretnék konkrét ajánlatokat és ha tetszik nekem is felkereslek titeket.előre is köszönöm.