A fekete haju csaj? Aki ezer rózsaszálat kér? Es nem a mi, hanem az eu rózsanemében? :D
A fekete haju csaj? Aki ezer rózsaszálat kér? Es nem a mi, hanem az eu rózsanemében? :D
Keresgélésen közepedte az egyik apro oldalon belefutottam egy főiskolás leányzóba, aki igencsak magasra teszi a mércét *** moderálva *** kér egy alkalomra! Szerintetek? Azért oké, hogy nem hivatásból űzi de azért vannak határok. A vicc, hogy facen csak simán Ráírtam egy lányra és kiderült a két személy ugyan az! :-)
Köszönöm szépen az infó-t kedves makktársam! További kellemes napot és sok élvezetet kívánok mindenkinek!
Nehéz lenne olyan beszámolót írnom ami a szerkesztôsêg által kiadott fórum szabályzatát betartsam :) az meg, hogy utánna kimoderálják mert nem maradtam a furom szabályzatán belül, akkor meg feleslegesen írogattam :) igy leírom privibe ott írhatok ,nem kell lefinomitani a beszámolót :)
Privát üzenetet sajna nem tudok küldeni.
:-D :-D Meglesz.Köszike. ;-)
Köszönöm.A célt többen megadtátok. :-)
Örülök hogy tök jó a böngésződ.De mint a tények is mutatják,a lányok hozzá állása változik.S mivel én szeretek gondolkodni,a friss infót tartom használhatónak.De ez puszta logika. :-)) Derűs napokat neked is.
Miért priviben? Annyira rossz, vagy annyira jó? Engem érdekelne.
Petra 29- fotói nagyon jól sikerültek, vonzóvá tett hogy felkeressem de a valóság köszönő viszonyba sincs, minimum tíz év különbség. Egyedül a pléhboly nyuszi a valós tetkó ami a fotóin is fellelhető és beazonosítható, hogy Ő van a képeken. Babaszoba, szűk hely, amit nyújt viszont tükrözi a hosszú gyakorlaton szerzett tapasztalatot. Ha nem zavar hogy nem azt kapod ami a fotókon van, és más a valóság, amit nyújt egy próbát megér.
Amit tudok, Leticia(25) -ről, 2014.03.05.16:46. történt regisztrációt követően többször váltott nevet, Leticia18 Leticia20, jelenleg Leticia25-ként versenyez. De hirdette magát Amanda20 ként is, (nem azonos a most fenn lévő Amanda20-al. ) Fotói alapján vonzó, ott domború ahol kell, nem is tudom mért is kell változtatni a nevén, talán rózsaszálak az átlagnál valamivel több?
Vendi21-ről, előzőleg Rubi19, majd Rubi20-ként hirdette magát arccal, közel a város fényesebbik részéhez. A képeken Ő van, aranyos, kedves, vonzó, rózsacsokor átlagos, Logisztika átlagos elfogadható, kár hogy csókot nem vállal be. Ajánlott.
Sziasztok!
Bea (20) Vanessa (28)-rol valakinek tapasztalat?
A napokba meglátogattam a Lara 25 csajszit :D Privibe leirom az infot akit érdekell annak ;)
Valaki volt már hella-nál? Érdekelne a hölgy! :)
Szia! Pár éve jártam már babett-nél! Kedves aranyos milf csaj! :) Az *ra is korrekt. Uránvárosba van egy panelba. Csak hétköznap délután 3-4-ig rendel. Csak annyi volt a problémám hogy kicsit tág volt a punci, de összeségébe jó! :)
Én voltam Bellánál egy órás együttlétre. Extrákat nem vettem igénybe, így szerintem az alap*ra teljes mértékben a pécsi átlag. Más lányok is átlagosan annyit kérnek egy óráért a városban.
Tudtok olyan párost akik egyszerre vállalják a NFVSZ ? kösze
Dr Bigyó hiányozni fogsz! Itt maradsz emlékeinkben!
Tévedsz, ez nem csevegő, hanem egy plusz hirdetési felület néhány grafomán str1g0 számára.
Sziasztok mar csak holnapig vagyok varosotokba varlak titeket vivi27