sziasztok!
Masszázs néven hírdető 50es hölgy milyen? jól látom h szép szilikon mellek, helyes pofi?
Csúszka?
G
sziasztok!
Masszázs néven hírdető 50es hölgy milyen? jól látom h szép szilikon mellek, helyes pofi?
Csúszka?
G
Sziasztok!
A keresőben nem találtam semmit Leticia 25 és Vendi 21-ről. Van valakinek valamilyen élménye velük kapcsolatban?
Előre is köszönöm! Üdv!
Amina elég b*kó, de az biztos, hogy addig nem szabad megd*gleni, míg Bogi (30) franciáját nem próbáltad ki....nekem konkrétan az arcomról utána 10 percig nem tudott lefagyni a mosoly, valami történt az agyam azon területével, ami a dopamin felszabadításáért felelős :)
Sziasztok. Egy kírdést szeretník feltenni,mivel az én hozzászólásomat is modereálásra küldte valaki és végül arra a sorsra is jutott. Pedig csúnya szot nem is irtam bele. Most kezdem a forumozást,aktiv tag is akarok lenni de már első körökbe kizárnak engem be.sz.rás. Érdeklődnék h hol is találom azt a híres szabályzatot ami alapján nem jelennek meg a hozzászólások?! Előre is köszönöm
Nekem tök jó a böngészöm. amikor be jön ez az oldal, akkor megjelenik az oldal jobb oldalán egy kereső rész. Azokba beírtam Sylar által érdekelt hölgyeket, és egy kivételével mindegyikről használható információkat találtam.
Tehát vagy böngészőt kellene váltani az ilyen kérdések előtt vagy nem csak nézni kellene, hanem látni is. Van egy halvány sejtésem, hogy ezt a kereső mindengyik böngészőben megjelenik :)
Valószínűleg nem nekem köszönted meg előre, de azoknak megköszönheted, akik írtak már róluk.
üdv és derűs napokat
Tegnap beszéltem a Daniellával, hamarosan fog dolgozni ujra ! :) Azt hiszem egy jó pár vendég szívesen látná újra Nyíregyen ha visszatérne ! Mert szerintem ő a legjobbak között van !
Ezeket a "kit ajánlanátok" kéréseket lehetne esetleg kis konkrétiumokkal is ellátni?
Pl vékony/átlagos/molett testalakatú hölgyek jönnek számításba. Kis vagy nagy mell jön be neked. Vagy az is támpont, hogy b.szni akarsz vagy sz.retkezni (na jó írhatnám úgy is p.rno vagy barátnős feeling - valaki írja mindkettőt magáról, de többségében az egyiket magára erőszakolja - na jó, van olyan aki mindkettőt tudja).
Remélem érthető a felvetés?! Szerintem hamarabb érkezne válasz. Addig sokan úgy vannak, hogy a fórumban azért vannak a hozzászólások, hogy a kereső mezőt is használja, aki érdeklődik.
üdv és derűs napokat
Szia,eddig itt volt róla fent kép de most már nem látom én sem,ha érdekel akkor Kamilla tud infót róla!
Sziasztok! Babett-ről tud valaki valami infót? köszi előre is!
Sziasztok
Átutazó Virág 33-ról van valakinek infója? Volt valaki nála? Érdemes-e eljutni hozzá míg itt van?
Anita 27 még akit kiszemeltem, róla is jöhetnek infók!
Köszönöm előre is!
A múltkor írtam, hogy Nóri (25) felkeltette az érdeklődésemet, s ha már nemrég éppen Pécsett járt, akkor úgy döntöttem, hogy én majd nála járok. Alapban a közvetlen, kedves, jókedvű stílusával fogott meg a telefonban. Nos, ugyanezzel személyesen le is hengerelt. Magas csajszi, s egy kicsit "izmosabb" is, mint a képein, de a hozzáállás csillagos hatos, a technika úgyszintén. Egy valóban mindig mosolygós csajszi, akivel többet nevettem, mint azon a héten összesen. Biztosan lesni fogom, mikor tér vissza, hogy újra mehessek.
- CD.
Szivesen várlak máskor is ! Puszi Zara24
Sziasztok! Fősulis tanulmányaim révén, régóta látogatom a hölgyeket, de még sohasem őrlődtem ily módon, mint most! Nagyon tettszik a jelenlegi felhozatal szebben fogalmazva,/hölgy garnitúra/.:) Nem igazán szeretném kő-papír-olló útján kiválasztani azt a szerencsést,akit a héten meglátogatnék ,elsődlegesen az őstagok ajánlását kérném, melyik favorit hölgyet/hölgyeket ajánlja egy órás vadóckodásra/ virgonckodásra, aki meg is éri a p*nzét :) Akár privátban is várom a válaszadást. További szép estét kívánok! :)
Sziasztok Éva 47- ről tudtok valamit? :)
Sziasztok.
A következő hölgyekről érdekelnének tapasztalatok:
-Kira(24) arcot is mutat a képeken s külön hirdet masszázst.
-Amina(18)
-Regina(35)
-Zsuzsa(23)
-Petra(29)
-Mara(36)
-Bogi(30
Előre is köszi a válaszokat. ;-)
Holnap reggeltől újra várom hivăsaitokat :) puszi Gina
Nem hinném hogy az egyetlen hirdető vagyok akiről tudják hogy valójában hány éves :)
Sziasztok! Tudtok olyan hölgyet ajánlani Pécsett aki vállal dominát? Esetleg valakinek valami tapasztalat??
Debi31...Most voltam nála, bátran ajánlom. Nagyon kedves, mosolygós, türelmes, közvetlen csajszi, és még huncut is. Köszke a kellemes kikapcsolódást, és a maszírt. :-D
Tuti, sarkon fodultam.