UTOLSÓ NAP GYŐRBEN! SZOMBAT KÉSŐ DÉLUTÁNIG MÉG ELÉRTEK DRÁGÁIM! SOK PUSZI!:*
UTOLSÓ NAP GYŐRBEN! SZOMBAT KÉSŐ DÉLUTÁNIG MÉG ELÉRTEK DRÁGÁIM! SOK PUSZI!:*
No! Ez a lányos hiszti nem kellene...!
Tisztelt kanossrác!
Köszönjük az észrevételét. Lehet kérnünk, hogy belső üzenetben szíveskedjen megírni kicsit részletesebben és konkrétabban mi a gond a mobil verzióval?
Köszönjük
A többiekneknek!
Nincs gond, tegyétek azt, amit eddig is.
(Szerencsére)
Gróf!
Te is csak a saját malmodra hajtanád a vizet.
Köszönjük, ebből nem kérünk!
Téma lezárva!
Ui: Még havernak se kellenél!
Csá!
Látom, érdemes volt napokon keresztül küzdem az adminisztrátorokkal és az ellenérdekekkel, hogy leírjam, mit tapasztaltam...
Mire végeztem volna, újra felvetődika kérdés, hogy mit tudunk Barbika 19-ről.
Tisztelt szerkesztőség: A mobil verziót olyannyira sikerült fejleszteni hogy igencsak zavart tud lenni olykor, ami miatt sokszor használhatatlan ha mobilkészüléken szeretnék böngészni! Valamit tegyenek ez ellen! Előre is köszi!
Ancsa(36)-ról és Rita(36)-ról tudtok valamit írni? A két csaj nem ugyanaz ?
Sziasztok! Nyíregyházán a Kórház közelében tud valaki pár órára kiadó lakást?? Esetleg telefonszámot, vagy elérhetőséget?
Annyiért Playmatet kapsz :D
Igen! De most már ***moderálva***. Bem rossz macska de azért ez kicsit sokkkk!
Egy kis beszámoló:
Rami 19 nevezetü hölgynél jártam. Egy pici aranyos csaj nagyon jó testel! Kedves és nagyon érti a dolgát! Aki hozzá fog menni az nem bánja meg! A belvárosban van egy tiszta rendetett lakásban!
Aki érdekelne még az Lara 25! És Daniella! Tud e róla valaki valamit?
Jó keresgélést mindenkinek!
Laura(19) Teljesen felejthető. Egyszerű fiatal lányka, kis pocakkal. Kifestetlenül fogadott és semmi extrát nem nyújtott. Kértem vegyen fel valami hasonló rucit mint a képeken, de épp nem volt nála. A pipa csak gumival, de több a kézimunka benne.. Alig vártam, hogy elszabaduljak. Gyenge mint a harmat.
Az Alexa 20 (Erika20) is átment Debrecenbe úgy látom! : Pedig jól tolta a franciát nagyon ! :)
Hella nagyon ugyes!
A múltkor én is láttam a kocsiból,előttem ment át a zebrán a plázánál egy másik csajjal.
Kis csinike :)
Tegnap láttam Bellini kisasszonyt a városban, magasabb nem lett, de az idő nem fog rajta az tény :) A szeme sarkából megnézett magának :) Én egy kicsit jobban megbámultam :)
Üdv, engem is édekelne Lara 25ről az infód!
staffi engem érdekel ! (Lara25)
Sziasztok! Akinek van valami tapasztalata Barbika19-ről, egykét dolgot leírhatna. Mennyire tapasztalt? Lakás, környezet milyen volt? Érdemes meglátogatni? Akár jöhet privibe is. Előre is köszi!